Arama sonuçları: *

1. Violynn

Türkiyede urbex yapılacak yer var mı?

Ege civarlarında urbex yapılacak yer var mı? arkadaşımla bayadır bunu düşünüyoruz ve artık yapmaya karar verdik. Bunun için bir site tarzında bir yer varsa atabilir misiniz?
  2. Violynn

Videoya az bana çok ses gelebilir mi?

Arkadaşlar dün gece 1 2 gibi youtube'a lets play tarzı bir video yükledik ve yaklaşık 110 görüntülenme aldık 11 saatte ilk videomuzda, sizlere sorum şu; ilk çektiğimiz video ses kasma üzerine değildi oyunun sesini istediğim kadar kısabilirdim fakat farklı bir ses kasma üzerine olan bir oyunda...
  3. Violynn

Kilo Vermek İsteyenler

Kilo vermek isteyenler buraya toplanabilir ben de yardımcı olmaya çalışırım istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz, tam olarak 13.08.2020 tarihinde kafaya taktım bunu ve not tutmaya başladım her gün kaç kalori aldığımı, spor yürüyüş falan hiçbiri yok eğer siz onları da yaparsanız çok daha kısa...
  4. Violynn

DA forumda mı sıkıntı var?

İnternetimde hiçbir sıkıntı yok herhangi bir konuya tıkladıktan 4 5 sn sonra konu açılıyor?
  5. Violynn

Bursluluk sınavına girenler

Sınavınız nasıl geçti? Kaç yanlış bekliyorsunuz? Benim 5 boşum var, sadece hazırlık okumama rağmen bana din, inkılap ve fen'den 50 soru sorulmasına üzüldüm :(
  6. Violynn

Kilo Verme Sonrası Sarkma

Selamlar, son bir kaç haftadır kilo vermeyi kafaya taktım. Boyum 1.78 kilom da 84 1 haftada 2 kilo verdim şu an 82 kiloyum. İnternette dolaşırken sarkmalar hakkında bir yazı okudum. 15 20 Kilo ya da daha fazlası verilen kilolarda vücutta sarkma oluyormuş. Bu sarkmaları engellemenin bir yolu var...
  7. Violynn

Letgo'da profile yazılan yorumu değiştirme

Başkasının profiline yazdığımız bir yorumu değiştirebiliyor muyuz? Yaklaşık 1 ay önce rx 580 li toplama bilgisayar satan birisiyle anlaşmıştık 3500 tl'ye ilanı kaldırıyorum yarın gelip alırsın yazmıştı profiline bir şeyler yazdıktan sonra engelledi her yerden :D şimdi aklıma geldi profilindeki...
  8. Violynn

İnternet sağlayıcısı önerileriniz?

Merhaba. Yarın internet sözleşmemin son günü. 10 mbps download ve 0.10 upload civarı alıyorum. Önerebileceğiniz firma var mı? Aklımda TurkNet vardı fakat instagram yorumlarına bakınca bi' karamsar olmadım değil
Top Bottom