Arama sonuçları: *

1. Mâthes

Valorant envanterinizi paylaşın.

Valorant envanterinizi paylaşın ben başlıyorum.
  2. Mâthes

Discord nitro nasıl iade edilir?

Otamatik ödemeyi kapatmayı unuttuğum için otamatik olarak aboneliğim yenilenmiş bunu nasıl iade edeceğim?
  3. Mâthes

Kedimi bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?

Beyler aranızda bilen vs birisi varsa yardım edebilirmi kedim sürekli kabloyu kemiriyor ve kablolarla oynuyor her hafta internet kablosu değiştirmekten bıktım artık kızıyorum ceza veriyorum umrunda değil bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?
  4. Mâthes

Hangi skin daha iyi?

Hangisi daha iyi sizce? Delipop hançermi? Fatih kılıçmı?
  5. Mâthes

16 yaşında motor ehliyeti almak

16 yaşında alınan motor ehliyeti ile kac cc motor kulanabiliyorum?
  6. Mâthes

Evcil hayvanınız varmı??

Evcil hayvanınız varsa cinsi nedir? (Boş konu biraz ama olsun bu arada ben 500 mesaj oldum niye halağa bronz değilim)
  7. Mâthes

Uçak ile PC taşıma??

Beyler yurtdışına gitmek zorundayım 1 2 ay kalacağım orada PC yi yanımda götürebilirmiyim? uçakta valiz bölümüne versem bir şey olurmu? bir şey olursa mecbur PC alacam orda.
  8. Mâthes

Vücudunuzda bir yeri değiştirme hakkınız olsa neyi değiştirirdiniz?

Vücudunuzda bir yeri değiştirme hakkınız olsa neyi değiştirdiniz?
  9. Mâthes

Sizce en iyi Bilgisayar satıcısı hangisi?

Unuttuğum varsa söyleyin
  10. Mâthes

anketli konu nasıl açılır

Beyler bir şey soracak anketli konu nasıl açılıyor? Birde mesela bağlı konuların başında kırmızı bir kutuda yardım yazıyor o nasıl oluyor? bilgilendirebilecek varsa sevinirim
  11. Mâthes

Geçmişe dönüp bir hatanı düzeltmekmi? Ps5 güncel oyunlar ve gamer bir sevgilimi

Geçmişe dönüp bir hatanı düzeltmekmi? Ps 5 güncel oyunlar ve gamer bir kız arkadaşmı? (Bu arada anket nasıl açılıyorya?)
  12. Mâthes

güvenilir bir bilgisayarcı nasıl bulabilirim?

güvenilir bir bilgisayarcı nasıl bulabilirim?
  13. Mâthes

PC için güzel arkaplan fotoğrafı bulma

Beyler güzel PC Ana ekran fotolarını Nereden bulabilirim? (Biraz boş bir konu ama güzel birler bulamayınca sormak istedim)
Top Bottom