Arama sonuçları: *

1. Rakunabii

snapchat rehbere bildirim düşmesi

snapchat de mesela ben birini rehberime kaydettim ama o kaydetmedi snapchat açarsam bildirim o kişiye gidermi
  2. Rakunabii

açığa geçiş tarihleri

Merhaba 2. açığa geçiş tarihleri ne zaman ayrıca bir işte çalışmaya başlarsam bunu mazaret gösterip açığa geçebilir miyim
  3. Rakunabii

Colgate diş macunu orijinal mi

Merhaba bir süper marketten colgate 3 lü etki diş macunu aldım fakat şu videodan sonra: orijinalliği konusunda şüpheliyim aynı macunu bim migros şok gibi yerlerden alanlar şu kısmını atabilir mi
  4. Rakunabii

Bu adidas eşofmanı satan yer var mı

kaliteli bilindik replika satan sayfa biliyor musunuz alacağım ürün şu https://www.adidas.com.tr/tr/adicolor-classics-3-stripes-e%C5%9Fofman-alt%C4%B1/IB1418.html
  5. Rakunabii

windows 10 Yazılar siyah oldu

Merhaba normalde photoshopta yaptığım kontur efekti gibi klasörlerin altındaki yazılar siyah oldu nasıl düzeltebilirim
  6. Rakunabii

Ekrem Imamoğlunun Yaptığı El Işareti

Ekrem bu gün vana gitti eşiyle beraber Hdp nin işaretini yaptı 1683048679 ayrıca kemal kılıçdaroğluda sevgi seline maruz kaldı :D
  7. Rakunabii

binance global para çekme

merhaba kriptodan pek anlamıyorum binance globala başka arkadaşım bana para gönderebilir mi ve ben binance globaldeki hesabımdan arkadaşıma para gönderebilirmiyim 1682449496 sabahtan beri bakıyorum bi türlü anlamadım sadece anlatacak biri varmı
  8. Rakunabii

Saç dökülmesinde hormon etkisi

Agalar merhaba uzun zamandır saçım dökülüyor (12 yaşımdan beri ) son zamanlar artınca bende kel kalma korkusuyla birsürü makale vs okudum yerli yabancı saç ile ilgili forumlarda çokca zaman geçirdim ve bir kaç tedavi oluştuırdum kendime göre edindiğim bilgilere göre DHT ve tiroidin büyük etkisi...
  9. Rakunabii

Trendyol iade hakkında

Trednyoldan bi tane sweat aldım ürünün poşetini ve etiketini annem çöpe atmış 😃😃 yine de iade edebilirmiyim ürün kusurlu
  10. Rakunabii

Dişçi randevuyu 1 ay sonraya attı

Hastayım beyler çok uzatmicam ayın 8 inde dişçiye gittim bu güne randevu verdi dolgu yapılması gerekiyor fakat 19 ocağa attı sırayı brnim defterim dolu dedi ayrıca tüm hekimler böyle biz erkene bile verdik dedi söylediği doğrumu bilrn biri aydınlatabilirmi Bu arada babaannem başka bi hekime...
  11. Rakunabii

Apple pil bataryası sorunsalı

Beyler bu pil bataryası muhabbetini kim çıkardıysa onun ben Neyse çakma şarj aleti kulandığımdan 7 ayda yüzde 90 a düştü ağlicam bana birisi düzgün bi sarj aleti önerebilirmi pahalı olmayan ayrıca adaptörmü önemli kablomu 1670862410 bu nasıl beyler alınırm
  12. Rakunabii

Abd nin pkk yı desteklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz

Taksimdeki patlama ve abd nin pkk lıları desteklemesi ve üstümüze salması hakkında siz ne düşünüyosunuz Edit : bana göre patlamanın en büyük sorumlusu Abd eğer Abd olmasaydı ne 2011 den beri askerlerimiz suriyede şehit olurdu nede suriyeliler ülkemize akın ederdi nede dünyada huzur bozulurdu...
  13. Rakunabii

Brawl stars hesaba girmiyor

Her şey tamam hesabı böyle yapıyor gire tıklıyorum supecell id ye atıyor or da da hesabı bulamadık diyor hesabı nasıl geri alırım bilen birisi var mı
  14. Rakunabii

DEWLET BABA youtube twitter ve instagrama erişim engeli getirdi

daha yeni gördüm patlama çok kötüymüş
  15. Rakunabii

Gratis indirimden faydalanma hk

Agalar merhaba deodorant olarak nivea kullanıyorum fakat slazengeride bi kullanayım dedim trendyolda 50 tl ye satılıyoda orijinal değiller neyse yarın gratisten almaya gidecem ilk siparişe telefon numarası üstünden %50 indirim muhabbeti doğrumu
  16. Rakunabii

Spotify dellendi yardım

Agalar spotify dellendi şarkı aratıyorum çala basa tıklıyorum başka şarkı çalıyo
  17. Rakunabii

Birisi anlatabilir mi

Agalar ben şunu anlamadım birinin oranı 3.78 diğerinin 2.89 nasıl 10 oran veriyo Bide sistem seçiniz kısmını anlamadım nasıl 2 kuponu ayrı oynicam birisi yatıp diğeri tutunca nolcak onu nasıl ayarlarız
  18. Rakunabii

Çok mantıksız değilmi

Beyler normalde oynıyacağımdan değilde öyle iddia sitelerinde dolaşırım şu iddia çok mantıksız değil mi Fenerin bu iddiayı tutturma olabilitesi zaten yüksek niye bidaha yüksek oran vermiş ki 1665241478 Maç fener - karagümrük
  19. Rakunabii

Fonksiyonlar kaç saatte biter

Başlıktaki gibi tyt fonksiyonlar kaç saatte biter tutuştum da :)
  20. Rakunabii

-Film-Film tavsiyesi

merhaba şu sıralar canım film izlemek istiyor geçen gün labirent serisini bitirdim + jumanji yi baya hoşuma gitti bu tarz filmler önerir misiniz doğada geçen ( çöl - orman vs) filmler olursa daha iyi olur aksiyon tarzı olursa iyi olur şimdiden tşkkürlerr 1661026427 uykuluyum düzgün cümle...
Top Bottom