Arama sonuçları: *

1. TyLoo

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı

kuyumcudan fiziki olarak veya int üzerinden 10-20gr gümüş alıp biriktirmek karlı mıdır
  2. TyLoo

binance tr başkasının paparasından işlem yapabiliyor muyuz

18 altı kuzenim var abisi üzerinden binance tr hesap açıp kendi papara kartıyla işlem yapmayı planlıyor olur mu yoksa illa abisinin paparası mı olması lazım şu papara kiralama yüzünden cezalar vs var ya ondan bi size danışayım dedim
  3. TyLoo

whatsapp ses hızlandırma gitti

whatsapp bir taraf ses atınca 1x 1.5x 2x vs çıkıyorlardı ya şimdi aniden gitti nerden açarım bilen var mı sizde durumlar nasıl
  4. TyLoo

Buff game güvenilir midir

https://buff.game/ bi bakar mısınız
  5. TyLoo

Cevabı nedir (polinom) -acil-

olduğuna göre AveB nin değerini bulun diyor X + 2 = Ax + A + Bx – B X + 2 = x.(A+ B) + A – B A + B = 1 A – B = 2 2A = 3 A = , B = böyle dewam etmiş peki cevap...
  6. TyLoo

Namaz hakkında sorularım var

ben namaza başlamak istiyorum ne yalan söyleyim farz ve sünnetin farkını ve hangisinin ne zaman kılınıp kılınmayacağını pek bilmiyorum - sureleri vs biliyorum onda sıkıntı yok - sorum şu ben atıyorum sabah namazına uyanınca farzını kılsam yetiyor mu aynı şekilde akşam namazına da farzını kılsam...
  7. TyLoo

pc hızlandırma rehberini bulamadım

bir arkadaşımızın hazırladığı rehber vardı bu ay içinde hazırlandı sanırsam onu bulamadım bulan atarsa çok sevinirim
  8. TyLoo

Trendyol 50 tl kupon Hakkında müşteri temsilcisi görüşü

Trendyol Canlı Yardım’a hoşgeldiniz. Güvenliğiniz sebebiyle görüşmemiz kayıt altına alınacaktır. 20:26 Merhaba, ben Ilknur. Size nasıl yardımcı olabilirim? 20:30 İyi akşamlar fek Bey, size nasıl yardımcı olabilirim? 20:31 +iyi günler kolay gelsin 20:31 +benim sorum şu olacaktır 20:31 Buyrun...
  9. TyLoo

Trendyol kupon(50Tl)

50tl kupon mesajı vs gelmedi size geldi mi merak ettim ?
  10. TyLoo

ben bir yanlış yaptım...

evet ben bir yanlış yaptım en yakın arkadaşımdan hoşlanmaya başladım ve yakın olduğumuz için hep konuşma içindeyiz ondan uzak duramıyorum eskiden hoşlanmıyorum diyordum sadece geçici bir heves diyordum ama bu sıralar artık öyle de diyemiyorum sıkıntı şu o beni yakın arkadaşı olarak görüyor...
  11. TyLoo

Trendyol koleksiyon nasıl oluyor

ben bu trendyol indirim kupon işlerini fln bilmiyorum yeni yeni yapmaya başladım şimdi bu koleksiyonları napacağız nasıl 50 tl kupon alacağız kısaca biri anlatırsa çok sevinirim iyi geceler
  12. TyLoo

hangi şampuanı kullanıyorsunuz

saçı pek kabartmayan güzel şampuan önerileriniz var mı (erkek) veya siz ne kullanıyorsunuz
  13. TyLoo

örgü kablo dolanması

örgü kablo olan kulaklığım var çok fena biçimde dolanıyor ne kadar da açsam bir çözüm var mı napmalıyım
  14. TyLoo

Mi Band 4 ile duşa girilir mi ;)

soru belli merak ettim su geçirmiyor ama şampuan vs gelirse ? (şampuanda asit yok)
Top Bottom