Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Hawk Koltuk amortisör sorunu.

Merhaba hawk fab v4 koltuğum eskiden ara sıra şu sıralar her oturduğumda 30 dakika sonra kademe kademe kendini aşşağı bırakıyor. Hawkla iletişime geçtim sağolsunlar 10 gün kalmasına rağmen garantinin amortisör gönderdiklerini ilettiler değiştiriceceğim bakalım. Lakin sorun amortisordenmi bilemedim.
  2. enesskooc

İyi derece ingilizce bilen yardım lazım ?

Arkadaşlar ayakkabımla alakalı bir sorun var ingilizce bir video buldum herhalde sorunu insanlar çözmüş ama tam anlayamıyorum hata yapmamak için İngilizce bilen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim ne yapmam lazım ? 1668856008 Herhalde iç beyaz astar kısmına hac şeklinde bir kesik atmam...
  3. enesskooc

Nike ayakkabımdan ses geliyor neden ?

Arkadaşlar ayakkabıyı 1 ay önce instreetten aldım ikinci giyişim ve eve yürürken utanıyorum kurbağa gibi ses çıkıyo biraz bakındım başkalarında da olmuş varımdır sorunu bilen yaşayan nasıl çözeriz bu durumu 😀 ayakkabıya yan basınca ses çıkmıyor topuğuna basınca da çıkmıyor sorun ön bölge de gibi...
  4. enesskooc

Ders çalışamıyorum tavsiyesi olan?

Evet 5 saattir 20 sayfa konu çalışmışım sürekli mesaj geliyor mesaja bakıyorum derken tiktok instagram youtube 3lüsünde 1 saatim gitmiş oluyo veya salona gidiyorum dikkatim dağılıyor gibi gibi oturup çalışmak istemiyorum varmı tavsiyesi olan :) bu arada üni 3. sınıf öğrencisiyim komik olanda bu.
  5. enesskooc

Pasaport hakkında usülsüzlük

Arkadaşlar pasaporta ihtiyacım olduğu için (yurt dışından istek gelecek) nvi aradım 40 gün geçmişti aciliyeti var dedim oda bana hangi günler gideceksiniz vesaire dedi bende salladım açıkçası ve şöyle bir mesaj geldi. Pasaport başvuru süreciniz için [email protected] adresine yurtdışı çıkış...
  6. enesskooc

greencard hakkında yardım

Arkadaşlar başvurduk bize çıktı çıktıktan sonra ds 260 a başvurma süresi varmı varsa bu süre ne kadar hemen gitmek istemiyoruz. ( örnek veriyorum )
  7. enesskooc

İstanbul İyi terzi bilen varmı?

merhaba yeni aldığım montun kolunu taktım demire ufacık yırtık oldu. parça içinden çıkmıyo parça bulamıyoruz içten değişik bir dikme yöntemiyle oluyor sanırsam onu da İstanbulda yapan bulamadım. samsun da buldum o adam da 150 TL para diyor kargoyla 250 TL olacak minicik bir yırtık için...
  8. enesskooc

Abdullah abinin selamımı almaması.

Evet 21 Haziran saat 6.20 gibi esenler metrosu önünde arkadaşımı beklerken birisi maskesini çıkardı öfleyip püflüyordu sıcaktan bunalmış olacaktı herhalde neyse baktım abdullah abi ben bön bön bakınca oda bana baktı selam verdim selamımı da almadı :) Görürsen bunu abi kırmızı clio içindeki çocuk...
  9. enesskooc

Kredi kartına iade nasıl olur?

Merhaba az önce trendyol cüzdan üzerinden bir ürün aldım sonra iptal ettim ve ücreti kartıma geri yatırmasını istedim lakin 2 farklı karta yatırıyor parayı birisi hesap karı öbürü kredi kartım anlamadığım konu kredi kartına yatan parayı nakit kullanamıyorum ve nasıl yatıcak hala anlamadım orası...
  10. enesskooc

Steam parayı iade etmiyor !

Merhaba steamdan fall guys almıştım ve oyunu 1 saat bile oynamadan iade ettim fiyatını haketmediğini düşündüm neyse kartıma iade olmasını istedim bugün 13. gün iade hala gelmedi böyle bir durum yaşayan sebebini bilen varmı ne yapmam gerekiyor?
  11. enesskooc

Wallpaper engine duvar kağıdı önerisi.

Merhaba tavsiyeler üzerine uygulamayı satın aldım lakin 1-2 wallpaper dışında beğendiklerim pek güzel değil çoğu uzak doğu ve +18 içerik kullanan arkadaşlar beğendikleri duvar kağıtlarını paylaşabilirse sevinirim teşekkürler.
Geri