Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

175CL Viski 5 Kişiye Yeter Mi ?

Soru Başlıkta.
  2. Apu Mühendisi

Yıllar Önceki Bir Aşk Hakkında Tavsiye

Arkadaşlar Selam Yıllar Önce 9.Sınıfta Ben bir kıza aşık oldum, daha o zamanlar toy olduğum için tangur tungur açıldım ve reddedildim. Kızla yaklaşık 1-1.5 sene kadar normal arkadaşlık ettik, Sonrasında farklı bir ilçeye gitti ve irtibatımız kesildi. Geçenlerde İnstagramdan takip isteği attım...
  3. Apu Mühendisi

Kızlarla Buluştuğunuzda Hesabı Hep Siz Mi Ödüyorsunuz ?

Arkadaşlar selam, merak ettiğimden soruyorum. Kızlarla buluştuğunuzda hesabı hep siz mi ödüyorsunuz ? Genel olarak sevgili değil yakın arkadaşlarım olduğu için bende durum değişkenlik gösteriyor. Ama sizi merak ettim ? Sizler Nasıl Yapıyorsunuz ? Ben kıza ve tutumuna bağlı olarak yapıyorum. O...
  4. Apu Mühendisi

Son Zamanlarda Forumda Rank Kasmak İçin Gereksiz Mesaj Atanlar

Arkadaşlar Son Zamanlarda Konularda Gereksiz Mesaj Kullanımı Vs. Çok Arttı. Rank Kasmak İçin o kadar gereksiz mesajlar atılıyor ki, adam sandalye konusu açmış , cevaplardan biri "Hiç anlamam bu işlerden" Madem anlamıyorsun niye mesaj atıyorsun ? Çözüm ne olmalı, siz ne diyorsunuz ?
  5. Apu Mühendisi

PP Ve İsim Önerileriniz

Arkadaşlar PP Ve İsmi Değiştireceğim Önerileriniz Neler ?
  6. Apu Mühendisi

Bugün kargoya verilen siparişim cumartesi günü gelir mi ?

Arkadaşlar haftasonu sokağa çıkma yasağı var. Bugün kargoya verilen siparişim bu hafta gelebilir mi ? (Aras Kargo)
  7. Apu Mühendisi

La Ankara'da deprem oldu

Beyler daha yeni deprem oldu.Ankaradayım.Hisseden var mı ?
  8. Apu Mühendisi

Arkadaşlar Keydropta Kasa Açarsam Günah Olur Mu ?

Arkadaşlar Keydrop.com da Sitenin verdiği bakiyeyle kasa açarsam günah olur mu ?
  9. Apu Mühendisi

Forumda Profil Arka Planı Nasıl Değiştiriyoruz ?

Arkadaşlar Profil Arka Planı Nasıl Değiştiririm ?
  10. Apu Mühendisi

MD2 den 12 tane alan kişinin siparişi iptal edilemez mi ?

@Abdullah Hacıgül Abi 12 tane alıp satacak olan arkadaşın adresten siparişleri bulunup iptal edilemez mi ?
  11. Apu Mühendisi

Arkadaşlar Burak Oyunda Youtube Yüzünden Mi İzlenmiyor Sizce ?

Arkadaşlar Ben Burak Oyundayı Takip Ediyorum.Videolarının Bildirimi Açık Olduğu Halde Bildirim Gelmiyor.Sizce 3.000.000 Aboneli Bir Kanalın 50.000 İzlenmesi Normal Mi ? Videoları Keşfetime De Düşmüyor.Sizce Gerçekten Burak Oyundanın Videoları Kısıtlanıyor Mu ?
  12. Apu Mühendisi

Sizce de Forum Bağımlılık Yapmıyor Mu ?

Arkadaşlar Forumda takıldıkça sürekli birilerine yardım edesim cevap veresim geliyor.Forumdan Çıkasım gelmiyor.Hergün bir oyun oynuyormuşum da yeni güncelleme geliyormuş gibi hissediyorum.Sizce De öyle Mi ?
  13. Apu Mühendisi

Arkadaşlar Toggun Başlangıç Fiyatı 180000 Tl

Arkadaşlar Toggun Başlangıç fiyatı 180.000tl imiş.Bence fiyat iyi gibi.Hele yurt dışında daha çok tutulacağını düşünüyorum.20.000 25.000 dolar civarında çıkacağını düşünürsek fiyat iyi bence
  14. Apu Mühendisi

Forumda Orantısız Bütçe Arttırılması İstenmesi

Arkadaşlar forumda bazen denk geliyorum orantısız şekilde bütçe arttırılması isteniyor.Atıyorum Adam 150 tl klavye önerisi istiyor adama gidip 230 tl klavye öneriliyor.Şunu yapmayın.Adamın bütçesi o kadar olsa onu yazar zaten.Ha Adam 250 tl klavye önerisi istemiştir sizde 270 tl klavye...
  15. Apu Mühendisi

Arkadaşlar lehim tabancasını nasıl kullanırım ?

Arkadaşlar lehim tabancası kullanarak lehim sökücem ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.Anlatabilecek olan var mı
  16. Apu Mühendisi

Arkadaşlar Bu Kuşta Yumurta Mı Sıkışmış ?

Arkadaşlar Bir Çift Muhabbet Kuşum Var.Kuşumun Şuan 4 Tane Yumurtası Var.Herhangi Bir Halsizlik Yok Kafes Tavanında Falan Geziyor Ancak Kuşumun Altı Açık.1 Haftadır Başka Yumurta Yapmadı.Sizce Muhabbet Kuşumda Yumurta Sıkışmış Olabilir Mi ?
  17. Apu Mühendisi

Lütfen Türkiyenin Simülasyon Olduğunu Söyleyin

Arkadaşlar Lütfen biri beni uyandıp wake the **** up samurai türkiye simülasyonu bitti desin.En zor bölümü geçtin desin.LÜTFEN
  18. Apu Mühendisi

Arkadaşlar Sınav Olucakmışız

Arkadaşlar Okullar Açılmıyor Ancak Sınav İçin Okula Gideceğiz.Sizce Bu Mantıklı Mı ?
  19. Apu Mühendisi

Bizim Halkımız Neden Kendine Güvenmiyor ? Neden Başarabileceğimizi Düşünmüyor ?

Arkadaşlar Neden Bizim Halkımızda Sürekli Biz Yapamayız Biz Edemeyiz Geç Kaldık Falan Filan Bahaneler Üretiyor.Yani Neden Kendine Güvenmiyor ? Neden Diğer Ülkeler Yapabiliyorken Biz Yapamayalım Ki. Türkiyede Oldukça Yüksek Bir Üretim Potansiyeli Varken Ve Biz Kendimize Güvendiğimizde Her Şeyi...
Top Bottom