Arama sonuçları: *

1. OzanKayaa

Cuma namazına gidememe

Merhaba ben 16-17 yaşındayım ve 2.5 aydır namaz kılıyorum. Ama cuma namazlarına gidemiyorum anksiyete bozukluğum var utanıyorum tek başıma dışarı bile çıkıp dolasamiyorum ve bu yüzden çok üzülüyorum. Sanki eve hapsolmuşum gibi yani sadece cumaya özel değil. İşte bu yüzden utanç vb. Durumlardan...
  2. OzanKayaa

Oruç bozulma durumu.

Merhaba ben sahurda ezanın okumasina dakikalar kala su içiyordum suyu aldım ağzıma tam o anda ezan okumaya başladı bende aynı anda suyu yuttum orucum bozulmusmudur bir şey olurmu?
  3. OzanKayaa

Lise diplama almak gereklimi?

Ben 11. sınıfa gidiyorum ve gerçekten okulu hiç sevmiyorum istemeyerek gidiyorum bu 2. dönem yani bu aralar çok daha arttı. Hem ortam olsun hocalar olsun uykusuzluk vb her açıdan çok çok daha nefret ediyorum. Neredeyse hayattan bıktım... Okulu bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım lise...
  4. OzanKayaa

İş çalışma ile ilgili bilgi.

Merhaba ben şu an 11. sınıfım ve okuldan nefret ediyorum gitmek istemiyorum sadece bu sene değil 3-4 senedir istemiyorum Yani kısacası sevmiyorum zorla gidiyorum ve artık bırakmak istiyorum ailem de Lise diplomasını al gitmezsin artık diyor ama ben artık onun için 12 yide bitirmeye kadar da...
Geri