Arama sonuçları: *

1. Knnmw

Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Hesap çalınmış bir tur dolandırıcılık mesajları atılmış tabi neyse ben hesabı geri aldım şifreleri falan değiştim ama dc hesabı devre dışı bırakmış bunu nasıl açabilirim ? Birde uygulamadan dcye giriş yapabiliyorum (şifreyi yeni değiştim) ama webten giriş yapamıyorum neden olabilir
  2. Knnmw

Güzel çok pahalı olmayan poster tablosu

Yılbaşında arkadaşlara sevdikleri albümlerin poster tarzı bir şeyini alayım diyorum da yer bilmiyorum fazla bi trendyolda thetic diye yer var bilen varsa yazarsa iyi olur
  3. Knnmw

Discord'da prime video siyah ekran (Brave)

Flags'den bir ayarı kapatıyorduk galiba ama bulamadım bilen var mı ?
  4. Knnmw

E posta kaydedince kişiler değişti (telefon)

Arkadaş telefona gmailden babasının hesabını girmiş ve babasının rehberindeki kayıtlı kişilerin hepsi buna geçmiş böyle bir sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. (Derdini tam anlatamadık)
  5. Knnmw

Discordu cloudflare zero trust ile kullanırken mesajlar yüklenemedi hatası

Cloudflare zero trust ile kullanıyordum yarım saat önce düzgündü şu an mesajlar yüklenemedi diyor kaspersky vpn açınca düzeliyor ama kaspersky vpn warpa göre baya yavaş bunu nasıl düzeltebilirim ?
  6. Knnmw

arkadaşlarla birlikte bedava dizi izleme uygulaması

Discord gidince skype kullanmaya başladık ama o da çok iyi değil var mı güzel bir uygulama önerisi olan.
  7. Knnmw

Konuşma sınavı için konu önerisi

Edebiyat dersinde konuşma sınavı olacak max 1.5 dakika falan konuşturacak hoca istediğiniz konudan konuşabilirsiniz dedi ama baya konu olduğu için hangisi daha kolay olur seçemedim öneri verebilirseniz güzel olur. Kitap özeti derseniz kitap önerisi de alabilirim şu anlık 1984 özetini...
  8. Knnmw

Buff163 Telefona kod göndermiyor

Kasa falan satıp yuanla fazladan kapsül alma muhabbeti vardı o yüzden deneyeyim dedim kaç kere denedim kod atmıyor telefona. Yabancı sitelerde oluyor genelde humble bundleda da aynı sorunu yaşamıştım bunun çözümünü bilen var mı?
  9. Knnmw

Spotify yüklü olmadığı halde spotify zaten yüklü hatası

Pcde spotifya dair hiç bir şey olmadığında bile setupa tıklayınca spotify zaten yüklü hatasını alıyorum niye böyle bilen var mı?
  10. Knnmw

Steam arka plana uygun avatar ve çerçeve önerisi

Arkadaşlar şuanda profilim böyle altta attığım arka planı almak istiyorum yanında da çerçeve, küçük profil ve avatar önerir misiniz https://steamcommunity.com/id/Knnmw/ https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/0/reward/224710
  11. Knnmw

Matematiğe nasıl çalışabilirim?

10.Sınıfa geçtim ve matematiğim bayağı kötü. Ezber dersler kafama kolayca giriyor ama matematiği çözemiyorum yapamıyorum(soru çözemediğim için çalışasım da gelmiyor) ama TR'de matematik bilmiyorsan hiç bir şey yapamazsın diye de bir şey var yazın falan biraz daha matematik yapmak için kitap...
  12. Knnmw

Klasgame gpay ilde ödeme

arkadaşlar gpay ile ödeme yaptım komisyonla falan 108tlyi çekti ama klasgame hesabıma para gelmedi kaç dakika içinde geliyor
  13. Knnmw

Çıkmış sorular tam olarak nerelere giriyor

Arkadaşlar şimdi benim tarih ödevim var hoca çıkmış soruları falan yazın açıklayın dedi çıkmış sorular sadece tyt aytden mi oluşuyor yoksa daha bir çok şeyde var mı ? mesela ben şöyle bir yer buldum (konum memlük devleti) https://lolonolo.com/2022/03/31/memlukler-tarihi-2021-vize-deneme-1/ bu...
  14. Knnmw

Evde stres atmalık "kesmeyen" kelebek bıçak önerisi

çok bütçem yok 100tl falan olursa güzel olur 50tl veya. kaliteli eğitim bıçağı bulamadım ben o yüzden size de sorayım dedim.
  15. Knnmw

İOS & ANDROİD için video indirme uygulamaları önerisi lazım

arkadaşlar benim için ios daha önemli telefonum ios çünkü ama android de önerseniz olur şimdiden teşekkür ederim. Dip not : yolculuğa gideceğim o yüzden arabada sıkılmayayım diye video falan indirip izlerim diye düşündüm. (cep telefonları kısmında konu ile ilgili başlık yoktu konu dışı açtım o...
  16. Knnmw

Opera gx whatsapp webin qr kodu okutmuyor

arkadaşlar telefonum opera gx teki whatsappın qr kodunu okutmuyor ancak windowsa yüklediğimi okutuyor ve windowsa yüklediğimde sürekli ağ sorunu yaşıyorum
  17. Knnmw

discord mesajlar yüklenemedi problemi

arkdaşlar konu dışı açtım her sunucuda oluyor nasıl düzeltirim
  18. Knnmw

windows 10 masa üstü özelleştirme

arkadaşlar zamanında xxkaanckxx bana bir tane technopat konusu atmıştı yapamamıştım şimdi biraz yaptım siz biliyorsanız yardım eder misiniz? 1603190157 up up up
  19. Knnmw

Güzel ücretsiz ses değiştirme programları

arkadaşlar link atarmısınız
  20. Knnmw

Başka bir şehirden hızlı ürün getirme/götürme

arkadaşlar eğer kargoyu beklemek istemiyorsanız hemen gidin otobüs seferlerine bakın gidin otobüse verin götüreceğiniz şeyi karşidaki kişiyede otobüsün adını plakasını ve hangi otogara hangi saatte geleceğini söyleyin ve bu kadar arkadaşlar çok hızlı geliyor.Ben direk eve göndereceğim derseniz...
Geri