Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

Bu Pokemon Kartını Satabilir miyim?

Elimde böyle bir Pokemon kartı var, piyasası var mı bilmiyorum. Değeri var mı?
  2. UnlegitPanda

18 yıllık klima ne kadar satılır?

Klimayı değiştirdik ve eskisini satmaya karar verdik, 18 yıllık Diamond markalı 12'lik klimayı satacağım. Herhangi bir arızası yok sağlam sadece gazı bitmiş, ne kadara satabilirim?
  3. UnlegitPanda

McDonald's'ta çalışabilir miyim?

Selam dostlar Antalya'da yaşıyorum, şehrin en kalabalık AVM'sinde McDonald's da iş aramaya gideceğim, 18 yaş altınyım çalışma şartları neler bilen var mı?
  4. UnlegitPanda

Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Selam dostlar biliyorsunuz ki seçime sadece 5 gün kaldı. Anket markalarının yaptığı anketlerin durumunu aşağıda paylaştım, ne düşünüyorsunuz? Anket markalarının önce ki seçim tahmnileri;
  5. UnlegitPanda

RTE İlk Turda %50 Barajını geçebilir mi?

Selam dostlar biliyorsunuz Millet İttifakının görünen adayı KK olarak gözüküyor ve oylar ilk turda dağılıcak gibi, sizce RTE ilk turda %50 barajını geçip tek barajla seçimi kapatabilir mi?
  6. UnlegitPanda

Steam Karşılıklı Profil +REP atma!

Dostlar karşılıklı profillerimize +rep xxx atalım, profilinizi alt kısmında paylaşabilirsiniz. https://steamcommunity.com/id/JustNormalMan/
  7. UnlegitPanda

Steam Puan Satın Alma?

Steamda puan satıyorlarmış böyle bir ilan gördüm daha önce alanlan var mı? Ban yer miyim?
  8. UnlegitPanda

Sea of Thieves Kilitli Desenler Nasıl Açılır?

Oyuna yeni başladım gemi desenlerinin neredeyse çoğu kapalı bu kilitli desenleri nasıl açabilirim?
  9. UnlegitPanda

Valorant Sebepsiz Lag Sorunu

Oyunda pingim 20 olduğu halde oyun aşırı pingleniyor ışnılanıyorum felan bunun bir çözümü var mı?
  10. UnlegitPanda

Nasıl Dublaj Yaparım? (Program Önerisi)

Sesimi kaydettikten sonra videoya entegre etmek için hangi uygulamaları kullanabilirim sadece konuşma içeren kısımları nasıl kesebilirim?
  11. UnlegitPanda

Ark Survival Dinazorun seviyesi nasıl yükseltilir?

Dinazorlarım anında ölüyor hızlı bir dinazor alıp seviye kasmak istiyorum dinazor için nasıl hızlı seviye atlarım.
  12. UnlegitPanda

Tıraş Makinesi ile Bacak kılları alınır mı?

Ergenlik dönemindeyim bacak kıllarım aşırı derecede fazla havalar ısındı kıllarımi evde almak istiyorum tıraş makinesi ile bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?
  13. UnlegitPanda

İşaretçi Hassasiyeti Ayarı

Arkadaşlar bir kaç yüksek elo arkadaşda gördüm bu ayarı kapatıp masaüstünde stabil bir hassasiyet alıyorlar. Bu ayarı kapatmak oyunlarda aim geliştirir mi?
  14. UnlegitPanda

Valorant Görüntü Ayarları Nasıl Olmalı

Oyunun optimizasyonunu anlayamadım düşük ve yüksek ayarlar arasında FPS farkı yok gibi ayarlar ne olmalı max fps için?
  15. UnlegitPanda

Valorant Düşük Elo Sorunu

Oyunu bırakmıştım yeni bir hesapla tekrar başladım ancak bir türlü rank yükselemiyorum troll oyuncular mı dersin smurfler mi dersin. Nasıl kolayca rank atlarım aimim ve oyun bilgim iyi her maç takımımda birinci ben oluyorum genellikle 2 kişi giriyoruz maçlara
  16. UnlegitPanda

Wallpaper Engine Duvar Kağıdı Önerisi

Genel olarak önerilerinizi burada duvar kağıdının adıyla beraber paylaşabilirsiniz. Itachı (Vengeance)
  17. UnlegitPanda

Valorant Haftalık Görevler Ne Zaman Yenileniyor?

Selam arkadaşlar bu sezon ki savaş biletini aldım, şuan kasıyorum geriye 3 aşama kaldı ancak haftalık görevler bitti ve savaş biletinin bitmesine 3 gün kaldı tekrardan haftalık görevler gelicek mi? 1645881046
  18. UnlegitPanda

Microsoft iade sorunu

GamePass için kartımdan 30TL çekildi bende siteye girip iade ettim ancak para ödenmis gözükmüyordu 3 gün oldu paramda gelmedi ne yapabilirim?
  19. UnlegitPanda

Kasamın içine nasıl led koyarım?

Kasamın içine bir figür koyacağım o yüzden içeriye hafif bir ışık takmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim böyle şeyler satılıyor mu?
  20. UnlegitPanda

Valorant hesabım çalındı!

Hesabım çalındı ancak hesabın ilk e postası elimde supporta ticket attım bazı soruları bilmediğimden salladım hesabı geri alma ihtimalim kaç olabilir?
Top Bottom