Arama sonuçları: *

1. Buraks

msi gc 30 v2 detaylı inceleme geliyor rez

gc30 v2 aldım elime ulaştıktan sonra biraz kurcalarım daha sonrası güzelce detaylı incelemesini atarım gamepad alacak arkadaşlar rez alın
  2. Buraks

Müzik zevkimi yorumlayın

https://open.spotify.com/user/c8vb7278zsdw44bt5mgyiowxk?si=jXxLvUdLR0SZShUr_ogUFw&utm_source=copy-link Burdan bana müzik zevkim kötü veya iyi olarak yorumlayın cidden mrk ediyorum (Bu arada İngilizce playlisyine var ama şuanlık gizli)
  3. Buraks

Beğendiğim kıza nasıl yazılır

Arklar Bi kızı beğeniyorum ne yazmalıyım instadan
  4. Buraks

Komik bulduğunuz videoları yollayın

Herkes komik bulduğu videoyu yollasın en iyisini seçelim
  5. Buraks

Valorant nickname önerisi

İsmim Burak Ve Cypher oynamayı çok seviyorum bir nick önerir misiniz
  6. Buraks

tanımadığım kızın storysine böyle cevap versem nolur?

agalar konu dışı olduğu için rahat rahat dalga konusu açabilirim tanımadığım güzel bir kız story ye test çözerken story atmış kızın test kitabındaki soruyu çözüp yollasam %kaç şansım var
  7. Buraks

Yabancı forum önerisi

Türk forumlarından istediğim PC ile alakalı bir öneri çıkmadı Yabancı forum önerisi olan varsa oraya sorayım
  8. Buraks

Figür önerisi(200-300tl)

Odami düzenlemek için şöyle detaylı havalı oyun veya film karakteri bir figür önerisi 200-300 TL arası
  9. Buraks

Oyun piyasasının yeni bitki örtüsü!

Arkadaşlar ben artık çok sıkça bu GTA VI haberleri çıkıp duruyor bende anlamadım ne olduğunu bilgisi olan varsa paylaşsın biraz sohbet edelim
  10. Buraks

İncehesap çöktü mü ?

Giremedim de benim internette mi sıkıntı var yoksa çöktü mü
  11. Buraks

tam olarak neyden dolayı uyarı yediğimi anlamadım.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-monitoer-guezelmidir.169747/#post-3307419 bu konuda 6 ay önceki konuyu hortlatmaktan dolayı uyarı puanı aldım burada yeniyim tam olarak ne yaptığı anlamadım anlatırsanız bir daha yapmam.
Geri