Arama sonuçları: *

1. Cristo20

Sistemimi kaça satabilirim

arkadaşlar merhaba yeni sistem topladığım için eskisini satmayı düşünüyorum 12400f stok soğutucu, rog 6750xt kutulu içi açılmamış, 2x8gb ddr4 ram, asus h610m anakart, thermaltake 650w 80+psu, thermaltake t25 kasa var sadece ssd ve harddisk yok sistemde bir de monitör var fazlalık 2k 165hz ips Lg...
  2. Cristo20

Evlilik teklifi yüzüğü

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz son 3 aydır aynı evde yaşıyoruz bir sorunumuz yok çok şükür bu yüzden evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum kız arkadaşım öyle orjinalmiş elmasmış pırlantaymış takacak bir insan değil ama çok dandik bir şeyde almak istemiyorum bütçem 10.000 ₺...
  3. Cristo20

Ankaralı arkadaşlar yardım.

Arkadaşlar merhaba mayıs ayında kız arkadaşımla birlikte Ankara'ya geleceğim, ATO - Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde bir etkinliğe katılacağız kalacak yer önerisi yapabilir misiniz çevresinde otel fiyatlarına baktım geceliği 7-8 binden başlıyor bana aşırı pahalı geldi.
  4. Cristo20

Kaplan sineği nasıl kovulur.

Arkadaşlar merhaba izmirde yaşıyorum bayramdan önce çöpün içinde bir şey unutmuşum arka odalardan birininde camı açıktı çöpün etrafında başlıkta yazan veya ona benzer bir sinek türünden doluydu çöpü attım çöpü yıkadım ama gitmediler 1 haftadır kafayı yemek üzereyim huy oluştu her tarafıma sinek...
  5. Cristo20

askerlik erteleme hakkında bilgi.

Arkadaşlar benim tecil şubatta bitiyor yeni memur oldum sözleşmeliyim memurluğum 2 yıl içinde kesinleşecek bu yüzden uzatma şansım varmış kesinleşene kadar, bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Geri