Arama sonuçları: *

1. Eminertekin

Letgo da ucuz fiyat yazıp sonra yükseltiyor?

arkadaşlar kaç gündür bu adamı takip ediyorum ilk koyduğunda ilan fiyatı 15tl di şimdi 35e çıktı her gün ilandan kalkıp yeniden ilana giriyor sizce dolandırıcı mı hemen anlaşıyorum adamla adam fiyat yükseltip ilan siliyor? (konu umarım yasak değildir :D fakat milleti dolandırıyoda olabilir o...
  2. Eminertekin

MİLETTİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞAN ADAM

Evet arkadaşlar bitmedi bu letgo dolandırıcıları :D bu kez de 1050ti a 800tl yazip dolandiran adam var rica etsem şu adamı bir şikayet eder misiniz? https://letgo.onelink.me/O2PG/ec01a3a1
  3. Eminertekin

Bu Müzik Telifli mi?

şarkı bu : www.youtube.com/watch?v=Cc7rjhSTO88&list=OLAK5uy_l5BO0je_RXLPv6qgKitHO4k4c66DabTyk&index=2 ?
  4. Eminertekin

Almanca bilen yardımcı olabilirmi

evet yine bir türk geleneği son gece çalışmak ve hoca bu sesli metni sorcak ben çeviremedim bana yardımcı olur musunuz ? https://safierbas.com/images/downloads/hoerverstehen/1-donem/9/9-sinif-horverstehen.mp3
  5. Eminertekin

nereden discord nitro bulabilirim

discord nitro qalıyorlarmış bedavaya nereden bulabilirim bende ? konu yasak mı yasaksa kaldırırım.
  6. Eminertekin

Dolandırıldım! yardım

hepinizi merhaba öncelikle bu gün geçen letgo dan aldığım 2.5 inç hdd geldi ve ben adamdan anlaştığım hdd 1tb 7200rpm di ve bana gelen ise 320gb 5900rpm ne yapabilirm paramı kurtamramk için bir de adamın letgo profilini paylaşmak yasak mı yasak değilse paylaşayım bari siz dolandırılmayın
  7. Eminertekin

Forumun en İyi pc si olan kişisi

kimdir sizce alalım cevapları ben @Rambo_87 diyorum :D
  8. Eminertekin

Eskiden izledigin cizgi diziler

Evet yıl 2010 ve ya fark etmez ne izliyodunuz merak ettim :D
  9. Eminertekin

berbat espiriler

evet herkes ten berbat bir espiri istiyom ilki ini ben yapiyim bari :D 1. bir adam varmış şok a girmiş karısıda bim e 2. sınav kola ya benziyordu ama fantaydı 3. bir adam varmış yatmış karısıda gemi hadi ilk 3ünü ben yaprım kalanı sizde :D
  10. Eminertekin

Hayalindeki bilgisayar

Evet bir bilgisayar alacak olsan ve bütçe sınır olmasa nasıl bir bilgisayar alırdınız detaylıca yazarsanız sevinirim
  11. Eminertekin

"bilgisayarmodifiye" güvenilir mi ?

https://www.bilgisayarmodifiye.com/jonsbo-m2-rgb-sogutucu.html bu ürünü almayı düşünüyom site güvenilir mi ?
  12. Eminertekin

fps sabitlemeye değer mi ?

arkadaşlar minecraft oynuyorum ve 144 hz monitörüm var ve 450fps alıyorum sizce fps yi 144 e sabitliyim mi
  13. Eminertekin

PC mi Ekipman mı? Önceliğiniz hangisi ?

sizce ekipmana mı bütçe ayırıyım yoksa pc ye mi 4500tl bütçem var kardeşime pc alcam ne yapayım öneriniz nedir? not:full monitör vs dahil .
  14. Eminertekin

topraklı priz le topraksız priz farkı

öncelikle hepinize selamın aleyküm topraklı priz le topraksız priz arasında ne dark var bir de 4 lü usb li priz önerir misiniz maksimum bütçem 100tl 5m olması lazım şimdiden teşşekürler .
  15. Eminertekin

minecraft oynayanlarınız var mı?

cevaplarınızı bekliyorum oynayanlar chat e kaç fps aldığını yazarsa sevinirim ben ortalama 346fps alıyorum cevaplarınızı bekliyorum
  16. Eminertekin

psu nun sertifikası ne

sizin psu nuzun sertifikası ne
  17. Eminertekin

En çok istediğiniz şey ne

en çok istediğiniz şey ne cevaplarınızı bekliyorum
  18. Eminertekin

Sistemim ne kadar yakar

benim şöle bir sistemim var: amd ryzen 3 3200g gigabyte b450m s2h xpg gammix d30 8x2 16gb ram powerboost vk3301 4fanlı kasa xigmatek x power 650w 80+psu longine m2ssd ben bu sistemde haftalık 10 saat oyun oynassam aylık kaç tl fatura gelir ?
  19. Eminertekin

klavyeme tuş takımı nasıl yaparım

klavye me cap yapmak istiyom nasıl yaparım
  20. Eminertekin

setup unuz nasıl

merak ettiğimden soruyorum herkes bir setup unun resimlerini atabilirmi lütfen bi de pc cinin özelliklerini yazr mı ?
Geri