Arama sonuçları: *

1. Yasin0

YOUTUBE İLGİLİ YARDIM

yedeklemeler discord steam adresi bide youtube:70 abonelik ve 13bin goruntüleme sahip ve sosyal medya telefon ve ana maildir arkadaşlar sizce bu maille youtube devam edimmi yoksa sadece youtube için maile açım bana yeni maile açmak ama sizin fikirlerinizide almak isterim
  2. Yasin0

İCLOUD İLE İLGİLİ YARDIM

arkadaşlar ben apple telefon almayı düsünüyom ve ilk defa icolud hesabım olcak onu iş ve banka için kullanımmı yoksa yeni gmail mi açım
  3. Yasin0

GMAİL İLE İLGİLİ YARDIM

arkadaşlar bende 2 gmail var 1.:bunda yedeklemeler discord steam adresi bide youtube var 2.:bundada oyunlar var genelde pc oyunları ve epic games bide mobil oyunlar boyle çalınırmı yoksa biraz daha açımmı ya da bu sekil iyi mi Not:youtube dediğim normal youtube ve ufak bi kanal 70 abonelik...
  4. Yasin0

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ VE YAZILIM MÜHENDİSİ

arkadaşlar ben mesela bilgisayar mühendisi okunarak yazılım mühendisi olabilirmiyim
  5. Yasin0

lgs basvuru yardımcı olurmusunuz az kaldı

arkadaslar bu fotograftaki bina adresi ne adresi
  6. Yasin0

GMAİL GOOGLE HESAP HANGİSİNİ HANGİ YERLERDE KULLANILMALI

arkadaşlar sizce bi tane mail kullanıp hem iş mail hem youtube kanalı yada iki mail kullanıp oyun ve normal alışveris te ve günlük hayatta kulandığın maillerin ayrımı olmalı lütfen tavsiye edermisiniz kafam çok karıştı
Top Bottom