Arama sonuçları: *

1. Yiğit Beren

Sizce kasamı iyi bir fiyata mı sattım

Ryzen 5 5600x Msi b550m bazooka Gskill tridentz 2x8 3600mhz cl18 Corsair cv650 Msi mag 100r Ekran kartsız monitorsuz depolamasız hepsini sarı siteye 10k ya koymuştum pazarlik ile 9300 e sattım
  2. Yiğit Beren

Binomo uygulamasını kullanan var mı?

Merhaba uygulamayı kullanan var mı daha önce para çeken yatıran vs. 1674663284 az önce papara ile para yatırma işlemini denedim papara numaramı şifremi istedi sonrasında maile onaylama kodu falan geleceğini söyledi baya baya papara hesabımı almaya çalıştılar hiç güven vermedi.
  3. Yiğit Beren

Haydi anlatın bir şeylerde eğlenelim

E ne bekliyorsuuuun
  4. Yiğit Beren

Papara hangi kartı seçmeliyim ?

iki türlüde kullanıcam hem sanal hem fiziksel kullanmak istiyorum papara black card mı istemeliyim
  5. Yiğit Beren

Muhabbet kuşu beslemek zor mu ?

çok muhabbet kuşu istiyorum bakımı zor mu ? bana ne zaman alışır ? evde kedim var çok sorun olur mu ?
  6. Yiğit Beren

Nick tavsiyesi verebilir misiniz ?

İsmim: Yiğit En çok oynadığım oyun: Valorant Eski nick : Sycho hocam eski nick e benzer özgün bir nick önerisi istiyorum ama bir türlü bulamadım çok saçma şeyler geldi aklıma önerebileceğini nick var mı (Sycho dan memnundum ama çok kullanan var hocam)
  7. Yiğit Beren

Hakkımda suç duyurusu varsa Savcılıkdan sms gelmeli mi ?

Merhabalar değerli forum arkadaşlarım dün gece sahibindende gezerken bir altın gördüm ve 50milyon tl idi arkadaşlara yayın açtım normalde ekran akrtı bakıyorduk sonra şakasına göndermeden 45 milyon de gelip aliym yazdım ama göndermedim sanırım elim entera falan çarptı veya bilmiyorum göndermek...
  8. Yiğit Beren

donanım arşivi forum için mobil uygulama yapılır mı? ?

çoğu zaman hafta içi telefondan talbetten giriyorum foruma ama internetten girdiğim için biraz zor oluyor böyle bi uygulama güzel olurdu sizce hem bilgisayarı olmayan arkadaşlar içinde kolay olur
  9. Yiğit Beren

vaka çokken sınav yapılması

acaba sınavları neden yapıyorlar bir sürü kişinin sağlığını riske atıyorlar bizim okulda faha önce 2 vaka çıktı ama yine de ısrarla sınav yapıcaklar sizce iptal olurmu ?
Geri