Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

İzmir'de Telefon Kılıf Üreticisi Arıyorum

Arkadaşlar yurtdışından gelen bir telefon için kılıf bastırmayı düşünüyorum. Telefon amerikaya özel üretim olduğu için tuş yerlerinde farklılıklar var bu yüzden kılıfı Türkiye'de kolay bulunmuyor. İzmir'de bu telefonun kılıf baskısını çıkartıp ilk aşama için 50-100 adet arası kılıf...
  2. Yasin / EsquaReD

İzmir / Torbalı civarında mangal yapılacak alan var mı?

Arkadaşlar ben torbalı'da değilim normade pek de gitmedim. Bir kaç arkadaşla orda buluşup mangal yapmayı düşündük ama piknik alanı gibi yerler var mı?
  3. Yasin / EsquaReD

Whatsapp Profil Fotoğrafı yapınca fotoğraf bulanıklaşıyor?

Arkadaşlar galerimde net olan fotoğrafı wp PP yapınca bulanıklaşıyor. Bir çözümü var mı bilen varsa destek lazım
  4. Yasin / EsquaReD

Polis memurunun sivil aracıyla çarpıştım

Arkadaşlar kazanın taslağını ekleyeceğim aşağıya. Şahıs kendisinin polis olduğunu ve bütün masrafları sizden aldiracagim şeklinde bir üslup takındı. Biz istifimizi bozmadik. Adam tutanak da hiç bir şekilde bizim krokimizi kullandirmadi. Güç bela görselde ki taslağa karar verdik. Motorumda ve...
  5. Yasin / EsquaReD

Kim market fiş tutarından fazla para çekmiş?

Arkadaşlar bu akşam sodexo kart ile yaklaşık 150 TL lik bir alışveriş yaptım. Ürünleri kim marketten aldım. Fiş tutarında 150tl yazarken sodexo ödeme fisinde 400 TL yazdığını fark ettim. Sodexo ödemesine ait fişin üst kısmının da yırtık olduğunu hangi mağaza ve tarih bilgisi olduğu yer almıyor...
  6. Yasin / EsquaReD

İndirimli ürünlerin yayınlandığı sayfa var mı?

Arkadaşlar selam Online e-ticaret platformlarında indirime giren ucuza satışa açılan ürünlerin yayınlandığı bir site veya sayfa var mı? Sosyal medya hesabı da olabilir.
  7. Yasin / EsquaReD

MetropolCard ile Benzin alabilir miyim?

Arkadaşlar metropolcard ımın içindeki para ile benzin istasyonlarından yakıt alabiliyor muyum bilen var mı? Aytemiz petrol ile bir anlaşmaları var sanırım ama istediğim bir benzinlikte geçerli midir ödeyen var mı?
  8. Yasin / EsquaReD

WhatsApp çıkartma ekleme

Arkadaşlar internetten wp me çıkartma ekleme nasıl yapılıyor? Kendi oluşturduğum değil hazır da olanları wp me eklemek istiyorum böyle bir şey var mı?
  9. Yasin / EsquaReD

Youtube / Koyu Tema olarak ayarlıyorum yeni sekme Açık Tema olarak açılıyor

Arkadaşlar youtube'u karanlık mod da kullanıyorum fakat son bir kaç gündür sürekli açık tema olarak açılıyor. Koyu temayı seçiyorum kendisi yeni sekmede veya sayfayı yenilediğim de açık temaya dönüşüyor yine. Bu sorunu nasıl çözerim sürekli koyu modda olmasını istiyorum.
  10. Yasin / EsquaReD

MD3 sistemi monitörsüz olarak satın alabiliyor muyuz

Soru başlıkta arkadaşlar daha ucuz olması için monitörü almadan fiyat düşmesi yapılabiliyor mu??
  11. Yasin / EsquaReD

Telefonum Çalındı Bilgisi Olanlar Yardım

Arkadaşlar annemle babam bugün pazara gitmişler ve pazardan dönüşte annem telefonun olmadığını fark etmiş. Hemen aramışlar ama telefona ulaşılamıyor cevap almışlar. Annem düşürmedim hiç birisi gelip çaldı diye şüpheleniyor çünkü ceketinin cebi yandan değil üstten biri gelip rahatça çekip...
  12. Yasin / EsquaReD

Getir uygulaması ödeme yapamıyorum Yardım Lazım

Arkadaşlar getirden siparişlerimi seçtikten sonra ödeme ekranında masterpass kartı eşleştirin diyor fakat ben o kartı kullanmıyorum. Garanti bankası kullanıyorum ödeme yapamıyor muyum??
  13. Yasin / EsquaReD

Donanım Arşivi Monitörü Kutusu Delik Şekilde Geldi

Donanım arşivinin işbirliği yaptığı Hepsiburada üzerinde Dey Elektronik mağazasının sattığı ViewSonic monitör kargo firması tarafından kutusu delik şekilde geldi. Kutunun üstüne hiç koruyucu bir şey yapmamışlar orijinal kutusuyla kargoya vermişler. Tam panelin olduğu nokta da avuç içi kadar...
  14. Yasin / EsquaReD

Donanım Arşivi Sınırlı Stok Monitör Hakkında

Arkadaşlar donanım Arşivi Instagram storysinde sınırlı stok deniyordu ve 3 saatte 900 adet satilmis. Sizce 900 adet sınırlı stok olarak sayılır mı?
  15. Yasin / EsquaReD

Wp Grup İsmi Bulabilir Miyiz

Arkadaşlar bizim iş grubumuz var. %50 goy goy % 50 iş hakkında konuştuğumuz kızlı erkekli. Bilgisayar üzerinden Trendyol için çalışıyoruz. Değişik grup ismi fikri olan varsa çekinmeden belirtirseniz sevinirim :) Edit: Oylama usulü isim belirleyecekler ben Trendyol Ülkü Ocakları dedim :D
  16. Yasin / EsquaReD

Trendyol Canlı Destek İşi yapan var mı ?

Arkadaşlar bir tanıdığım iş önerdi bende zaten işten çıkalı 1 ay falan oluyor. İş trendyol canlı destek işi. Home ofis çalışma stili asgari ücret laptop onlardan. Sizce yapılır mı 8 saat çalışma saati var günde 2 vardiya sabah 8 akşam 16 ve akşam 16 gece 12. Aslen E-Ticaret sektöründe...
  17. Yasin / EsquaReD

Bir İşe Girdim Sigortasız Çalıştırıyorlar

Arkadaşlar s.a Ağustosun 23'ünde Bir firmanın E-Ticaret kategori yöneticisi olarak işe girdim. İş görüşmemizde firmanın sahibi bana sigorta istiyor musun gibi bir soru sordu bende şaşkınlıkta neden sordunuz dedim. Çalışanlarımızdan kimisinin borcu oluyor o yüzden sigorta yaptırmıyorlar...
  18. Yasin / EsquaReD

Laptopu Bu Masaüstüyle tks yapayım mı?

Arkadaşlar mesaj attım bende laptop var tks yapalım mı diye çocuk kabul etti. Benim laptop : https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-gtx1650-ti-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-82ey00mjtx-pm-HBC000005MF4J Tks yapacağım masaüstü : 5 Ay önce...
  19. Yasin / EsquaReD

Laptopuma Masaüstü Takas Teklifi Geldi

Arkadaşlar benim Laptopum Lenovo marka linkini aşağıya bırakıyorum. 22 ay daha garanti süresi var ve vergi mükellefi olduğumuz için kampanyalı fiyatta 7 bin TL'ye aldığımızı söyleyebilirim...
  20. Yasin / EsquaReD

Pcye LOL indiriyorum şuan kapatsam bir şey olur mu?

Arkadaşlar pcye Şuan lol indiriyorum ve %50 ye kadar indi kapatmam lazım pcyi. Sizce kapattıktan sonra tekrar açtığımda %50 den devam eder mi?
Top Bottom