Arama sonuçları: *

1. G

Sizce bu şarkı nasıl olmuş? (@DJ. Mic Check)

Şarkı bu. @DJ. Mic Check in ilk şarkı denemesini nasıl buldunuz, düşünceleriniz, yorumlarınız neler? ÖNEMLİ NOT : Hiçbir çıkar vb. olmayıp reklam amaçlı değil, @DJ. Mic Check arkadaşımın ricası üzerine sizlerin de yorumu için açtım konuyu, lütfen yanlış anlaşılmasın. @Daffy but sad 'e de...
  2. G

Profillerde Hakkında Bölümüne Nasıl GIF Koyuluyor?

Merak ettim :)
  3. G

(ANKET) Sizce Hangi Renk Konseptim Daha Güzel Olmuş? | PC Building Simulator

3 renkten de oyunda bulabildiğim her şeyi kullandım. Siz hangisini daha çok beğendiniz?
  4. G

Sizce Hangi Renk Daha Güzel

1602792401 Logitech ve Rog da kasa ile aynı renk ama tn panel olduğu için fotoda öyle çıktı 🙂
  5. G

Şöyle Satıcıları Görünce Bir Tek Ben Mi Dolandırıcı İzlenimine Kapılıyorum

https://urun.n11.com/klavye/gamepower-warlock-kirmizimavi-switch-mekanik-klavye-P225110754?Switch=Mavi&Mouse+Pad+Ekle=Hay%C4%B1r+Ekleme&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjww5r8BRB6EiwArcckC58ZmzBrQSqOnUttJxJzC_K0GDKeoByRzY8O8-465Z_fhZcKazi6vBoCz0EQAvD_BwE cevap yüksek ihitmalle evet ama ne biliyim bi...
  6. G

Vergisiz Fiyata Bakın

sistem vergisiz çok iyi değilmi 😪
  7. G

En Sevdiğiniz Erkek ve Kadın Yayıncı?

En sevdiğiniz erkek ve kadın yayıncılar Ben başlayayım erkeklerden efe uygaç, elraen, wtcn kadınlardan sadece pqueen
  8. G

forumdaki durum bölümü ne işe yarıyo

mobilde böle bişi var bilmiyorum pc de varmı ama ne işe yarıyo
  9. G

COVID Olmuş Olabilir Miyim

gençler şuan boğazımda bi kuruluk var arada kuru öksürük geliyor sonra bazen esaslı bi baş ağrısı vuruyor üşüyorum ama yanağıma ellediğimde yanıyo. Aramızda virüsü önceden kapmış olan varmı bunlar belirti olabilir mi bi de göğüs kafesim / kalbimin biraz aşağısında bi ağrı var 30 dakkadır yaklaşık
  10. G

AMD PP li Intel Kardeş Nerede

arkadaşlar intel pentium diye AMD pp li bi arkadaş vardı noldu ona ortadan kayboldu
  11. G

Varolan Ama Kullanılmayan Internet Explorer'a Veda 💔

Ben de kullanmazdım ama canım ciğerimdi neyse gitmeden biraz kullanmaya gidiyorum görüşürüz... 💔 1597941593 .
  12. G

NASA Acil Kod İle Uyardı !!

2021 teaser efenim
  13. G

Çok Epic Bişi Başardım!!

ilk defa ana sayfadaki bütün konularda mesajım oldu bence güzel göründü size garip gelebilir sevinmem ama enteresan geldi
  14. G

Ailemi Nasıl İkna Ederim

Arkadaşlar şimdi durumu anlatayım ben kendimi bildim bileli paramı harcamam biriktiririm. Bayramda verdikleri harçlıkları falan hiç harcamadan 15 ime geldim hala da biriktiriyorum. ve bu sene bir setup toplatacak kadar param oldu ce harcamak istedim. Zaten bizim eski bi laptop vardı 9800m gt mi...
  15. G

LGS'ye Girenler Nasıl Geçti Sınav ve de Bişey Sorcam

Selam gençler sizin sınav nası geçti benim 5Y/1B var nası sizce O sonucun nasıl olduğunu herkes fikrini söyleyebilir illa da sınava girenler değil
  16. G

Aynı Konuyu 3 Kez Açtım

Evet mevzusu anakart olan bir konuyu tam üç kez açtım sonraki ikiyi açmadan önce de günlük konu yükseltme sınırını doldurdum ama cevap gelmedi. Anakartlar hakkında bilgisi olan birisi bakabilir mi lütfen konu kalabalığı yapmamak için daha fazla böyle bir şekilde söylemek istedim Please Help Me !!
  17. G

İnternet Hızımın Böyle Olması Normal Mi

Böyle Wi-Fi üzerinden yaptım kablolu değil
Top Bottom