Arama sonuçları: *

1. F

Laptobumu ne kadara satabilirim?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Üniversite zamanlarında aldığım bir laptobu artık masaüstüne çevirmek istiyorum. Zaten masrafım yok monitör klavye mouse var. Ekstra 10k ekleyebilirim. Laptop teknik özellikler Asus marka 11400h + 16gb ram (8+8) + rtx3050 + 1tb mm2 ssd (512+512) garantisi nisan 2025 de...
  2. F

Ehliyet almam kaç gün sürer?

Arkadaşlar merhaba bu hafta içi ehliyete yazilmayi düşünüyorum. Şehir merkezinde oturuyorum. Her sınavdan tek seferde geçersem sizce ortalama kaç günde ehliyet alırım? 1722764151 Yakın bir zaman da alan varsa ne kadar ücret ödedi toplam
  3. F

Yeni ehliyet alacağım bazı sorularım var.

Kursa yazılıp ders gördükten sonra yazılı ve uygulamalı sınavları geçtim diyelim. Ve geçici ehliyeti aldım. Sonrasında tek başıma şehir içinde dolaşmak veya şehir dışına çıkmak gibi durumlar, çevirme olursa problem yaratır mi? Stajyer ehliyet denilen bir kavram varmış sanırım tam bilemiyorum.
  4. F

NETgsm'ye geçmeli miyim?

Türk Telekom kullanıcısıyim. Paketim 40GB 150TL taahhüt süresi dolacak ve 45GB 1000dk 250SMS için 350TL istediler. Başka operatörler de pahalı. KYK da kaldığım için internet lazım. Sizce 350TL kabul mu etmeliyim yoksa netgsm mi geçmeliyim? Paketler uygun geldi. Ancak bankalar ile problemi...
  5. F

Ankara'da yaşayan var mı ?

Şuan Kırşehirdeyim de memleketime döneceğim. Gitmeden Ankara ya uğramak istiyorum. Ankara otogarında valizlerimi bırakabileceğim emanet eşya gibi bir yer var mı ?
  6. F

Laptobum ne kadar eder

İ3 1005g1. 4+4 ram. İntel uhd grafik. 120 m2 ssd. 500gb hdd. 15.6 inc ekran. 5 aylik cihaz HP garantili.
  7. F

LGS sonrası okul numarası değişmesi

lgs giren kardeşimin tercih sonuçlarına baktıktan sonra bir daha e okula giremedik sanırım okul numarası değişti için bunun için liseye mı gitmesi gerek
  8. F

Türkçe bölüm okumak?

@Rambo_87 konuşup bilgisayar mühendisliği okumaya karar verdim ancak bölüm türkçe ve osmaniye de yeni açılan bir üniversite. Bundan 4 Yıl sonra mezun olduğumda özel sektörde sıkıntı çeker miyim acaba fikri olanlar yazarsa sevinirim
  9. F

Elektrik elektronik mühendisliği çok mu kötü

Osmaniye de mesela sadece 6 kişi tercih etmiş. benim bildiğim iyi bir bölüm
  10. F

Dün birisi ucuz pc'yi pahalıya satma adlı bir konu açmıştı kimdi

Dün veya önceki gün bir arkadaş eski bilgisayarı kasa filan değiştirerek pahalıya satma yolunu söylemişti kimdi o :d
Top Bottom