Arama sonuçları: *

1. ÖmerFaruk45

Bir google ürününe erişememe ( YOUTUBE )

Oturum aç dediğimde bunu gösteriyor mail gelmişti youtube hesabınız askıya alındı diye tamam sıkıntı yok dedim ancak bu pc den de hiçbir türlü giremiyorum. Bu nasıl halledilir ? İP değiştirme vs.
  2. ÖmerFaruk45

Birden Çok fotoğrafı PDF yapma

3-4 tane fotoğraf var ödev ile ilgili bunu nasıl pdf çevirebilirim ( pdf zorunlu )
  3. ÖmerFaruk45

discord telefon numarası kaldırma

Şimdi benim main hesabım var az önce yeni hesap açıp doğruladım. mainden numarada gitti numarayı yeni hesaptan çıkarıp main hesaba nasıl geçirecez .
  4. ÖmerFaruk45

Corona mıyım acaba ?

Şuan evde yatıyorum ateşim yok. Tat alma,koku duyusu falan hepsi yerinde. Sadece yutkunurken acı hissediyorum Corona olmuş olabilir miyim
  5. ÖmerFaruk45

Discord sunucu sahipliği aktarırken istenen kod ?

Arkadaş sunucumun sahipliğini geri bana aktaracaktı ancak ondan 6-8 haneli kod istiyor bu kod neyin nesi ?
  6. ÖmerFaruk45

Arkadaşlar kedimin tuvalet alışkanlığı değişti bi bakarmısınız kedisi olanlar ?

Benim kedim bizde alatırka tuvalet var bu kedi oraya yapmaya alışmıştı ancak bikaç gündür her sabah halının üstüne işenmiş halde buluyorym bunu nasıl çözeriz yada tekrardan alıştırabiliriz ?
  7. ÖmerFaruk45

Papara kart yardım lütfen ?

Şimdi benim hesabım var ve black kartımda var şimdi hesabımı kapattırsam kart boşta kalıyor ya yeni hesap açınca aynı kartı aktive edebilirmiyim yeni hesaba 1605380609 ....
  8. ÖmerFaruk45

Selam.Bu videodaki Abdullah abinin kolundaki saatin modeli nedir ?

çok hoşuma gitti bilen varmı ? 1604053866 help! @Abdullah Hacıgül
  9. ÖmerFaruk45

Kargo şirketleri Gişelerden geçermi ?

Arkadaşlar telefon kargoda güzergaha baktığımda gişelerden yol var gözüküyor kargo şirketleri gişelerde geçiyormu yani o yolu kullanarak geliyormu ?
  10. ÖmerFaruk45

Ailem telefon almama engel oldu ?

Telefon alıcaktım internette ancak ailem buralardan almamı istediler Bende dedim ki buralarda fiyat fazla koyuyorlar garantide sorun çıkarıyorlar dediler.Ben nasıl netten almaya tkr ikna etmeye çalışabilirim ? 1601641280 up up
  11. ÖmerFaruk45

Mafia veya aşiretlere ilgi duyan ?

Bu rus aşiretleri olsun TR aşiretleri olsun onun arabalarına veya videolarını seven varmı ?
  12. ÖmerFaruk45

F1 severlerler bir bakın bakem !

Mercedesin f1 de yeri nasıl ben çok f1 le bilgili değilimde ?
  13. ÖmerFaruk45

Photo shop yardımcı olabilecek ?

Ps cs6 var. Logo yapmak istiyorum yapamıyorum videolarını izliyorum pek anlayamadım.Bana hayrına logo yapabilecek varmı ?
  14. ÖmerFaruk45

720p60fps veya 1080p60fps video programı ?

Başlıkta
  15. ÖmerFaruk45

Tırcılık Güzel Mi?

Arkadaşlar tır şöförü olmak istiyorum baba mesleğini devam ettirmek isityorum ve hevesim ve isteğim var.Sizce güzel bi meslekmi ?
  16. ÖmerFaruk45

Önemli 9.sınıflar için veya Lise ?!

Yarın canlı ders var Virüs veli bilgilendirme yazıyor webcam veya mic zorunlumu acep ?
  17. ÖmerFaruk45

Sabaha yetişmem gerek

Yarın işe gideceğim ve bugün çay termosu almayı unuttum evde hemen çayı sıcak tutabilecek el yapımı bişey yapmak istiyorum bilen varmı ? Youtube a baktım sizinde fikirlerinizi almak istedim .
  18. ÖmerFaruk45

Hangisini yapmalıyım ?

Arkadaşlar çalışarak kazandığım parayla telefon mu alayım pc mi mi yükseltiyim ?
  19. ÖmerFaruk45

Kedilere suyu nasıl sevdirebiliriz ?

Kedim banyo yaparken sıkıntı çıkarıyor,nasıl suyu sevdirebiliriz ?
Geri