Okuldaki turnikede kullanılan kartlar 125kHz imiş bildiğim kadarıyla. Ben o kartı değil de anahtarlık şeklinde olan rfid tag'lerden kullanmak istiyorum ama hiçbir yerde 125kHz rfid kart yazmaya dair bir şey bulamadım. Sadece 125kHz kartları kopyalayıp taklit edebilen bir makine buldum ama onu da...
Çok merak ettiğim ve tedirgin olduğum bir konu.
Misal genellikle yeni mouse'lerin klavyelerin yazılım desteği var ve bazıları programdan kaydettiğiniz profili kendi belleğine kaydediyor, bu sayede siz o mouse'u başka bir cihaza taktığınız zaman yazılım yüklenmemiş olsa dahi mouse halihazırda...
Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ? Birlikte yaşamaya muhtaç olduğum insan kitlesi genelde beni anlamıyor, birkaçı da cehalet abidesi. Münakaşaya girmeye çalışsam sinirden deliriyorum resmen. Sonra küfredince küfrettin oluyor. böyle bir durumda siz ne yapıyorsunuz ?
Merhaba dostlar;
Ben düzenli yayın yapmaya başladım ve youtube a da giricem. Tolunay Ören en büyük idolüm olabilir bu konuda, tabii ondan farklı yönlerim olucak ve var da; ben şuan yayın odaklı gelişmeye çalışıyorum ancak işe yaramıyor gibi :( .
Bir instagram hesabını büyütmek daha kolay...
Ne zaman hatırlamıyorum forum doldurmuştuk sanırım, bugün böyle bir mail geldi. Acaba bu herkese mi geldi seçmece felan mı ?
(Kapalı betaya katılcak derecede bilgisayarım yok ama olsun :D)