Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Doğumlar Azalıyor, Nüfüs Yaşlanıyor, Demografik Yapı Değişiyor Gelecek Nasıl?

Birkaç ayrıntılı düşünülmüş senaryo duymak isterim meraklılarından. Şahsi düşüncem otomasyon yeterli seviyeye gelirse dünyaya çok koymayacağı ve kalıp küçüleceği. 30 yıl sonra dünyanın %30'unun yaşlı olacağı olacağı kanaatindeyim. Lakin bir nüfus kaybı yaşanmayacaktır. Eğer 50 yıldan sonrası...
  2. Mırnav

Teknofest 2024 Kötü?

Adana'da yaşıyorum ve evet gittim. Bu etkinliği beğenmeniz için 8 yaş altı veya 60 yaş üstü (akpli) olmanız lazım. 59 kurtarmaz o kadar. Bi kere gereksiz bi ses gürültüsü vardı. Kulağınız biraz fazla duyuyorsa şakasız söylüyorum sağır olabilirsiniz. Aşırı cringe bir ortam vardı. Her tarafta...
  3. Mırnav

Erkek (Kişisi) İçin Kusursuz Olan Kadını Görünce Gelen Umutsuzluk Hissi

Sokakta gördüğün insana aşık olmaktan bahsetmiyorum. Kafamı yastığa koyup hayal bile etsem üzüyor beni. Bu hissin sonu yok. Bazen gerçekten çok absürt yerlere varıyor bu. Olana da ilgini kaybediyorsun. Dışarıda gördüğüm hiçbir kız güzel gelmiyor. Bir yere kadar haklıyım da ama bu şekilde...
  4. Mırnav

Kız arkadaşa yılbaşı hediye önerisi

Yılbaşında tüm sınıf kura ile birine hediye alacak. Bana sınıftan bi kız geldi ama ne alacağım hakkında gram fikrim yok. Bütçe 300 tl. Hediye çok umrunda değil onunda. Yani parfüm kolye filan umrunda olmayan biri eğlenceli veya yakışacağını düşündüğüm bir şey almak isterim. Öneriniz varsa...
  5. Mırnav

Dedemin Cenazesine Gitmek İstemiyorum

Dedem dün öldü. Bizim tüm aile komple sabah gitti. Yarın defin edilicekmiş. Bense gitmek istemiyorum. Annem babama söylersem kesinlikle hayırsız pc bağımlısı asosyal gibi damgalar yiyeceğim. Gitmek istememin bir sebebi yok. Sadece rahatımı bozmak istemiyorum. Annem babam ölse onlarınkine de...
  6. Mırnav

Türkiye de kalmak için sebep kaldı mı?

Şu an herhangi bir sebep görmüyorum. Milliyetçilik cart curt (ALINMAYIN BENİM İÇİN BÖYLE) vardı bir ara ama artık oda kesmez hale geldi. Para bulsa kim gitmezdi Türkiyeden. Kim ailesini görmek isterdi (Bize öğretilen saygıyı unutarak gerçekten içten ailesini seven)
  7. Mırnav

Ben Duygusuz Bir Ayı mıyım?

Deprem sonrasında yakınlarım öldü 50K ya yakın kişşi öldü, şehirler yerle bir oldu, sürüsüyle hayali olan insan sekteye uğradı. Ruhsuz dediğim ablam bile ağladı deprem dolayısıyla. AMA BEN GRAM DUYGULANAMIYORUM haberleri izlerken meraktan değil zevkine izliyorum, ölenlere "hmm geçmiş olsun"...
  8. Mırnav

Sevgilim Anime İzliyorum Diye Bana Trip Atıyor?

Uzun süredir var ama bazen full focus izlediğimde "Fan Servis"lere odaklandığımı düşünüyor. Şu zamanda bir de "my dress up darling"i tekrar bitirdim ve 3 defa yanımda izledi. Bir kopmuş bir kudurmuş. Hani nasıl izah edeceğimi analatamadım. "MEME var işte, neyine kısklanıyorsun?" diyesim vardı...
  9. Mırnav

Yılbaşına Nasıl Girdiniz?

Yılbaşında ne yaparsanız sonrasında da o olurdu esprisine ithafen soruyorum. Aram'da agayla maç atıyorduk 2 / 6 / 56 maç kazandık.
  10. Mırnav

2024'den Birine 1 Soru Sorma Hakkınız Olsa İdi Ne olurdu?

X (2024): He? Anybody: Seçimi kim kazandı? X (2024): Soru sor dedim.
  11. Mırnav

Niye Erkekler Günü Kutlanmıyor?

Her kadınlar günü özel olarak kutlanır bilinir ama erkekler günü neden kutlanmıyor? Daha 2 dk önce meraktan baktım dünya erkekler günü diye bir gün varmış ya la. Şu ana kadar bir defa bile kutlandığını haberlere bir defa bile konuk olduğunu bir defa bile o gün için hediyeler alındığını görmedim...
  12. Mırnav

Sizin İçin En iyi İnsan

Dini ögeler: Peygamberler, tanrılar, tanrı, tılsımlar... Milliyetçi duygularla ön plana çıkartılan kişiler: Dünya liderleri, öncüler, ırklar... ...Hariç. Bunun yakın zamanda farklı bir versiyonunu yapacağım. Kısaca anlatmak istediğim küresel kişiler, nesnel kişiler. Sebep yazarsanız sevinirim.
  13. Mırnav

Nedir Bu HK Gaming Muhabbeti

Son 1haftadır çok fazla HK Gaming Mouse, kalvye, Keycap filan görüyorum. Glouris Model O nun kopyası gibi mouse 109 TL. Nedir bu HK Gaming? Kalitesi?
  14. Mırnav

Motivasyon Videoları Neden Asla Motivasyon Vermiyor?

Bu konuşmanın gerçekleri belli etmek değil de motivaston vermek için yapıldığını hissedince hiç samimiliği kalmıyor. Gerçekten bundan etkilenen var mı? Neden etkilemiyor farklı görüşlerle?
  15. Mırnav

Anlık Poz Paylaşın

16. Mırnav

Kötülük Olmazsa İyiliğin Bir Anlamı Olur mu?

İyi ne göre iyidir: kötüye göre. Peki kötülük olmazsa şu an saydığın iyiliklerin bir değeri kalır mı? Neye göre iyi? İyilik denilen kavram da bence yok olur. Çünkü kıyaslama daimidir. Görüşlerinizi merak ediyorum.
  17. Mırnav

Zevk Almaktan Sıkılmak Mümkün müdür?

Bildiğiniz üzere yaptığımız eylemlere beyin tepki verir. Eğlenceli yani değişik veya farklı bulduğu şeylerde Endorfin salgılar. Peki biz endorfin üzerten bezleri yok edersek kişi ölü gibi mi olur? Yanlışım varsa düzeltin.
  18. Mırnav

Fethişlerinizi Yazın (Linç Yemeye Hazırım)

Kesinlikle bir kesim linçleyecek beni ama bunda aşırı takılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eleştirecekseniz açığım. Fiziki Fethiş: Kürek kemiğini belirgin bir şekilde görünce dayanamıyorum, bir kişinin bana göre en göze çarpan kemiği. Birde dik duruşluysa çok güzel durduğunu düşünüyorum...
  19. Mırnav

Bir Kızı Kendimden Nasıl Nefret Ettiririm?

Soru başlıkta. Açıklamasını boş verseniz sanırım bir şey değişmez.
  20. Mırnav

Güzellik Algınız Nedir?

Sarışın severim diyorum. Siyah saç mavi göz görünce vazgeçtim oluyorum. Beyaz ten seviyorum diyorum öyle siyahiler var ki katır kutur çikolata gibi yemek istiyorum. Peki siz?
Top Bottom