Arama sonuçları: *

1. warren_buffet

Üniversite Sınavı İle İlgili

Öncelikle giren girmeyen herkese başarılar diliyorum. Benim çözemediğim konu şu şimdi 2 farklı oturumda (ayt tyt ) sınav yapılıyor üniversiteye girerken ayt tyt ikisine de bakılıyor mu , yoksa ayt ile alanlar ayrı tyt ile alanlar ayrı mı?
  2. warren_buffet

Bana 3 cümle ile kendini anlat

Arkadaşlar yukarıda gördüğünüz gibi can sıkıntısı nedeni ile açılmıştır.Yalan ve ya abartmadan yazarsanız sevinirim hem de grup birbiri hakkında biraz daha bilgi edinir. Edit : Başlıyorum Etraftakileri güldüren. Biraz fazla duygusal. (durduk yere ağlayabilirim.) Hiç istemesem de kendimi tutamam...
  3. warren_buffet

Hadi mail yarışı yapalım

Arkadaşlar eğlence amaçlı outlook kutunuzu atın kimin ne kadar maili varmış silmiş bakalım ve en çok nerden geliyor yazmak isteyen yazsın En çok instagramdan geliyor pc den girdiğim için
  4. warren_buffet

Evcil hayvan fotoğraf bilgi paylaşım postu

Arkadaşlar forum açıldığından beri hep internet teknoloji oyun bilgisayar konuşuluyor.Biraz bunlara ara verip stres atmak için evlerinde hayvan besleyenler fotoğraf atıp veya ne beslediği hakkında bilgiler yazıp diğer kişileride biraz bilgilendirebilir.Belki de bazı kişiler beslediği hayvan...
  5. warren_buffet

TELEFONDAN DÖVİZ İŞLEMLERİ

Arkadaşlar size göre telefondan dolar alabileceğim güvenilir biryer varmı istediğim zaman çekeceğim karımı fiyata yansıtacak güvenilir mobil bir sayfa/program.
Geri