Arama sonuçları: *

1. C

Ramlere ne kadar eder?

8gb gskill Aegis 2133mhz cl15 8gb Hyperx fury 2133mhz cl14 Bu ramlerin ederi nedir? Tanesini 350 den satışa koydum fiyat iyi mi sizce?
  2. C

Teknik servisin para iade talebi

Merhaba 2021 Ekim ayında teknostore üzerinden 220tl ye HP gk100f klavye almıştım. Geçtiğimiz haziran ayı sonlarına yakın klavye bozuldu. Teknostore mail attım klavyeyi onlara yollamamı söylediler. Ben de yolladım. Şimdi sonuç çıktı ellerinde sıfır ürün bulunamadığı için para iadesi kabul...
  3. C

Graphgear 500 vs graphlet pg503

0.3 versatil kalem arıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Graphgear graphlet'ten 30tl daha pahalı. Bu aradaki farka değer mi?
  4. C

Adamların üzüldüğü fiyatlara bak .

Tr serverına gelseler küçük dillerini yutarlar. Tamam onlara göre de pahalı olabilir ama birim olarak bakmak lazım.
  5. C

Forumda kullanmak için Nick önerisi

Genel olarak "BNE ÇKO HAWLİYİM" nickini kullanıyorum bu nicki forumda kullanmak istiyorum ama çok mu ergen işi olur bilemedim. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. C

Red Dead Redemption 2 kırılmış.

350 günün ardından rdr2 yi kırmışlar düşünceleriniz nelerdir? NOT: Kesinlikle korsan oyunu desteklemiyorum.
  7. C

[Çözüldü] Forumda Nasıl 80+ silver olabiliyoruz

Forumda yeni olduğum için bu konuyu tam bilmiyorum nasıl silver bronz Gold olabiliyoruz bilgili kişiler yazabilir mi ?
Top Bottom