Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

Her gün bir Anadolu Rock şarkısı

Bu konu altında her gün bir anadolu rock, psyhedelic anadolu müziği ve türevlerini paylaşmak istiyorum. Lütfen siz de bu türlerde beğendiğiniz, sevdiğiniz grupları, şarkıları paylaşın. İlk ben başlıyorum. Bu sabah bu güzel parça ile uyanmıştım. Özellikle 3:14'de başlayan kısma bayılıyorum, sanki...
  2. DenizAktaş

Fazıl Say, Bir piyanist

Fazıl Say, Dünyanın en iyi piyano virtüözü ve bestecilerinden... Günümüzün ise bir çok insana göre en iyi piyano virtüözü. Çalarken tüm vücuduyla hissediyor ve bütün duygusu sanki en son parmaklarında son buluyor... bir insanın parmaklarıyla da konuşabiliyor, konuşturabiliyor olduğunu kanıtlamış...
  3. DenizAktaş

Ankara Erkek Kuaförü Önerisi

Evet biraz garip bir soru :D Sürekli gittiğim kuaförün iflas etmesinden dolayı Ankara'da yeni bir kuaför arıyorum önerdiğiniz bir yer var mıdır? Tercihen Kızılay'a yakın olsun. (Kolej'de oturuyorum)
  4. DenizAktaş

Satranç Arkadaşları Aranıyor (Online)

Merhaba, Online olarak satranç oynayabileceğim arkadaşlar arıyorum. Şu sıkıcı korona günlerinde hem eğlenceli olur hem de pratik yapmış oluruz. Hangi sitede oynanacağı önemli değil ben genelde Chess.com'u kullanıyorum ve öneriyorum. Elo seviyeniz önemli değil amaç hem eğlenmek hem de beyin...
Top Bottom