Arama sonuçları: *

1. A

Yandex 3 aylık tod kampanyası nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba yandex 3 aylık tod kampanyası tam olarak nasıl yapılmalı linke girdim varsayılan tarayıcı yaptım bonus kazandınız kısmı geldi telefonu girdim 6 gün arama yaptım ama olmadı mobil veri ile yapılmalı diye okudum bazı yerlerde öyle yaptım o da olmadı yandex hesabı falan mı...
  2. A

Üniversite devamsızlıktan kalınırsa kayıt silinir mi

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar 2024 yılında kayıt oldum üniye ama yksye tekrar hazırlanmaya karar verdim 2025 de ama obp yüzünden olmadı bu yılda son kez deneyeceğim şansımı sorum geçen yılda hiç gitmedim bu yılda gitmeyeceğim devamsızlıktan kalacağım normal olarak sınavlara falan...
  3. A

Üni gidilmezse kayıt silinir mi

Arkadaşlar merhaba üniversiteye gidilmezse kayıt silinir mi
  4. A

Sahibinden vergi mükellefiyeti nedir

Arkadaşlar merhaba arada bişeyler oldukça evimde eski oyuncaklarım falan sahibindene koyuyorum param güvendeye ama ticari vergi mükellefiyeti diye bir şey gördüm kendi halinde bir öğrenciyim bu konuda ticari vergi mükellefiyim kısmını mi değilim kısmını mı seçmeliyim sonra vergi vs başım...
  5. A

Üni

Arkadaşlar merhaba
  6. A

Üniversiteye gitmezsek

Arkadaşlar merhaba şimdi hiç gitmezsem okula 1-tecil düşer mi Teşekkürler
  7. A

Gss prim borcu sildirebilir miyim

Arkadaşlar merhaba 10k borç görünüyor şuan üniye bu yıl başladım 22 yaşındayım sildirebilir miyim neyapmalıyım teşekkürler
  8. A

Gss borcu silinir mi

Arkadaşlar merhaba 2 yıl mezuna kaldım ve o dönemde 18i geçtiğim için borç çıkıyor sorum şu kayıt yapınca babamın sağlığından yararlanacağım için silinir mi ödemek zorunda mıyım
  9. A

2.el araç alımı noter

Arkadaşlar merhaba almak istediğimiz araç 855.000 banka havale limiti 625.000 eft limiti 250.000 satıcının aynı bankada hesabı varmış nasıl yapmalıyız gönderim islemini
  10. A

Muğla menteşe ekspertiz tavsiye

arkadaşlar merhaba muğla menteşede işini düzgün yapan güvenilir tavsiye edebileceğiniz ekspertiz var mı teşekkürler
  11. A

Transformers figürler hakkında

Arkadaşlar merhaba tf rotf yada dotm serisi mini figürler arıyorum olan var mı yada nereden bulabilirim teşekkürler
  12. A

Ev mi kütüphane mi daha mantıklı

Arkadaşlar merhaba mezunum yksye hazırlanıyorum sizce ne yapmak daha mantıklı evde çalışabilirim akşama kadar sessiz 10dk mesafede yerel kütüphane var(40-50 kişilik)yada millet kütüphanesi gidiş yaklaşık 1saat 15dk falan sürüyor sizce hangisi daha mantıklı
  13. A

Kütüphanede çalışmak mi evde mi

Arkadaşlar selamlar ankaradayim kütüphane 1 saat uzaklıkta evde akşama kadar bir tek annem oluyor sizce ev mi kütüphane mi
  14. A

Şu an iPad alınır mi

Selamlar iPad 9 almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım fiyatlar düşer mi artar mı şu an almalı mıyım fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
  15. A

İpad fiyatlari düşer mi

Arkadaşlar selamlar sıfır iPad 9 almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım fiyatlar düşer mi yoksa dahada mi artar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
  16. A

Vergisiz telefon bilgisayar ne zaman cikar

Arkadaşlar iPad yada laptop almayı düşünüyorum vergisiz telefon bilgisayar vaadi vermişlerdi beklemeli miyim şu an almalı mıyım dahada zamlanmadan düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim
  17. A

Vergisiz telefon bilgisayar hakkinda

Arkadaşlar öncelikle selamlar vergisiz bilgisayar telefon olayı kafamı karistirdi iPad almayı düşünüyorum yada laptop sizce beklemeli miyim ne zaman çıkar düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim
Geri