Arama sonuçları: *

1. Fightning Falcon

Çekingenlikten kurtulma yolları

6.sınıfta sınıftaki bir hanzo yüzünden insanlarla konuşamamaya başladım. o günlerden beri sınıfta kimseyle istesem de konuşamıyorum. yakın arkadaş olduğum 4 kişi falan var onlar da yaşadığım şehirde değil. insanlarla konuşmamaktan artık sesim bile kısıldı gerisini siz düşünün. sınıfa geldiğimde...
  2. Fightning Falcon

Zoomdan derse girilmiyo

Enter passcode yazan kısma şifreyi girince şifre yanlış diyo nasıl çözülür bu ?
  3. Fightning Falcon

Oyuncu ekipmanları kullanmak oynanışı ne kadar etkiler?

Mesela mekanik klavye kullanan birinin membran klavye kullanan birine karşı avantajı olur mu ?
  4. Fightning Falcon

prefetch,temp,%temp%,recent dosyaları ne işe yarar

Forumda bi arkadaş bilgisayar yavaşladı konusu açtığımda başlıktaki dosyaların içindekileri sil demişti içlerindeki dosyaları silince bilgisayar hızlandı bende bunu 3 4 kere daha yaptım başka forumlarda sürekli yapmayın yazıyordu bi sakıncası var mı bu dosyaları temizlemenin?
  5. Fightning Falcon

evinizdeki en garip eşya

bizim evde boeing 737 parçası vardı bi ara inş duruyodur bulursam fotosunu atarım. sizde neler var
  6. Fightning Falcon

hiç araba kazası yaptınız mı?

ben fiat unoyla demir bahçe kapısına girdim sol ön taraf dağıldı arabanın şasesi 3 cm geri kaydı
  7. Fightning Falcon

Mıknatıslı tornavida

Bilgisayar parçalarını mıknatıslı tornavida ile söküp takarsam manyetizma bilgisayar parçalarına zarar verir mi
  8. Fightning Falcon

ne olacak bu pc ve 2. el piyasası

başlıkta gördüğünüz gibi 1591648770 bi pc yada donanımı alacaksak şimdi mi alalım yoksa bekleyelim mi
Top Bottom