Arama sonuçları: *

1. O

Oversize bedeni nasıl seçmeliyim?

Selamlar, normalde tişört alırken Basic Large alıyordum ve üstüme tam olarak oluyordu. Bu hafta Oversize tişört almaya karar verdim fakat Oversize da hangi bedeni tercih etmeliyim? Oversize'ın o bol yapısını istiyorum fakat çok da bol olmasını istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  2. O

Yeni Tasarımlı İstanbulkart'ı nereden alabilirim?

İstanbulkartların tasarımı yenilenmiş. Nereden alınıyor bilen var mı? Online başvuru menüsünde yeni lansman kartı yazıyor ama emin olamadım. İlgili Yazı: https://www.istanbulkart.istanbul/haber-detay?id=107
  3. O

Steam kütüphanemde bir sürü SDK gözüküyor. Bunları nasıl kaldırabilirim?

Steam kütüphanemde benim eklemediğim SDK'lar ve Dedicated serverlar gözüküyor. Bunları nasıl kaldırabilirim?
  4. O

Twitch hediye aboneliğim gözükmüyor.

Twitchte abone olduğum bir kanalda yayın izlerken, sohbette hediye Kademe 1 abonelik aldınız vs. bir yazı yazdı. Fakat abonelikler sayfasında bu abonelik gözükmüyor. Şimdi aboneliğim bittiğinde hediye abonelik mi başlayacak?
  5. O

Telefonunuzda NFC özelliğini kullanıyor musunuz?

Günümüzde Orta ve Üst seviye telefonlarda NFC özelliği oluyor. Bu özelliği kullanıyor musunuz?
  6. O

Hangi müzik servisini kullanıyorsunuz?

Ben deezer ile spotify arasında kaldım siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Geri