Arama sonuçları: *

1. Efesevgili

Jbl t500bt cızırtı sorunu

Daha dün geldi ve müzik dinlerken ses hafif kısıkken cızırtı sesi geliyo çok fazla değil ama arada duyuluyor müziği kapatınca gidiyo bunun sebebini bilen varmı
  2. Efesevgili

Jbl T500BT nasıldır

Sizce nasıl 300 tl ye değermi
  3. Efesevgili

Kuşadası otel önerileri

Denize yakın olmak şartıyla ve geceliği 500 tlyi geçmeyecek şekilde öneriniz varmı
  4. Efesevgili

Kulaküstü kulaklık önerisi

Spor yaparken ve günlük kullanım için Bluetooth kulaklık önerir misiniz? kulaküstü 400-500 tl civarı
  5. Efesevgili

Gümüş nasıl anlaşılır

Gümüş bileklik aldım ve tam emin olmak istiyorum nasıl anlarım birleşim kısmında ve kancanın içinde 925 yazıyo
  6. Efesevgili

Sizce makine mühendisliği iyi mi?

Güzel bi meslekmi sizce yapılır başka önerilerniz varmı
  7. Efesevgili

Dövme için cover up mı yoksa sildirmemi

Sizce kapattırmakmı daha iyi sildirmekmi Sildirirsem yeni dövme yapacağım
  8. Efesevgili

Stem hesabımımı çalmaya çalışyıolar

Bugün profile girdim ve ismim Trade / Banned olmuş profil açıklamasındada uyarı yazıyo pp fotosu falan değişmiş ama bana steamdan bunla ilgili bişey gelmedi ve hesabımı guard ile koruyorum mailede telefonada bildiirim gelmedi napmam lazım
  9. Efesevgili

İnternetteki çok akıllı satıcılar!

Bi bakıyorum fiyatını 1000 tl arttırıp geri 800-900 tl indirime sokuyolar sonra yok öyle fırsat yok böyle fırsat her sitede var bu nerdeyse bu nedir abi adam fiyatını arttırıyo 4-5 katı sonra %60 indirim diye falan satmaya çalışıyolar 2. El durumları zaten çook ayrı rx580 li pcye 8000 9000...
  10. Efesevgili

pubg duo yada squad varmı

oyun oynucak varmı
  11. Efesevgili

Çinde çıkan yeni virüs hakkında ne düşünüyorsunuz

Yeni domuz gribi virüsü çıkmış ve mutasyona uğrama ihtimali varmış ayrıca eski ilaçlarla tedavi edilemiyor ve bulaşma riski yüksek
  12. Efesevgili

Spor yapmak kamburluğu düzeltirmi

Biraz kamburluk var fitnessa gitsem bu hallolurmu ? Dik oturmayı sevmediğim için :d
  13. Efesevgili

Ucuza windows keyi alınacak yerler

Ucuza windows keyi satan bildiğiniz iste varmı beyler güvenilir
  14. Efesevgili

Steam cüzdan bakiyesi iade problemi

10tllik cüzdan kodu iadesi yaptım iade edildi ve hesaptan para çekildi ama kartıma yatırmadılar sonradan falanda yatabiliyomu bilen varmı
  15. Efesevgili

Matematiği nasıl daha iyi öğrenebilirim

Selam arkadaşlar başlıktada belirrtiğim gibi matematiği nasıl daha iyi öğrenirim Aga 10. Sınıfa geçtim ve 9. Sınıf matematiği hakkında hatırladığım ve bildiğim şey 0 resmen Hiç bir kaldığım ders yok ama sadece matematikten kalıyorum diğer derslerimin çoğu iyi ama matematik bildiğin rezalet Dersi...
  16. Efesevgili

Steam Pazarı Dolar Olarak Gösteriyor

Pazardan item alcam ama dolar olarak gösteriyo mağaza ülkseside türkiye bunu nasıl düzelticem
  17. Efesevgili

(B450M - R5 3600 - RTX 2060 - 16 GB RAM) Yayın açabilir miyim?

R5 3600 asus rtx2060 dual evo 16gb 3000 mhz ram msı b450m a pro max hyperx cloud 480 gb ssd xigmatek cyclops black 650 w psu İnternet Ping 16ms İndirme hızı 21.80mbps yükleme 5.08Mbps işlemciye ekstra soğutucu alıcam 1 ay içinde
  18. Efesevgili

Video programı önerisi

bilgisayarda video çekebileceğim program öneriniz varmı linkiyle birlikte
Top Bottom