Arama sonuçları: *

1. Recep_Bey

.......hhh

.....h
  2. Recep_Bey

Yeni bir cvr kaydı(kara kutu) buldum.

3. Recep_Bey

En iyi oyun firması.

Bence valve adamlar 5-10 yılda bir oyun çıkarıyorlar çıkarsalar da sağlam çıkarıyorlar. Örneğin cs go 2012 de çıktı hala deli gibi oynanıyor.
  4. Recep_Bey

20 Yıl sonra Bilgisayar Teknolojisi

Bundan 20 yıl önce işlemciler tek çekirdek 1ghz hatta daha altındaydı. Ekran kartları 32mb Ramler 124mb Dönemin oyunları half life tı. Peki ya 20 yıl sonra nasıl olacak ?
  5. Recep_Bey

Youtube açılmama sorunu

Youtube bir tek bende mi açılmıyor acaba ?
  6. Recep_Bey

Abdullah abi nin burnu

Abdullah abi burun estetiğini hangi hastanede yaptırdın ?
  7. Recep_Bey

İtopya nın vatan PC olması

Bu itopya son zamanlarda vatan kadar kazık olmaya başladı birtek ben mi böyle düşünüyorum ?
  8. Recep_Bey

Yıl sonu dolar tahmini

2021 SONU DOLAR TAHMİNİNİZ ?
  9. Recep_Bey

Bilgisayar Fiyatları Neden Artıyor CEVAPLIYORUZ !

Teknobiyotiğin attığı yeni video ne kadar haklı tartışılır bana biraz palavra gibi geldi
  10. Recep_Bey

Teknobiyotik rezilliği

Agalar öncelikle hepimize sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum. Bildiğiniz gibi dolar 7.43 biraz düştü ve tüm firmalar fiyat indirdi itopya vs ama teknobiyotik üstüne zam yapıyor dolar 7.60 ken 3500 olan sistem 3800 olmuş bide bugün 3700 e bir sistem toplamışlar rezillik gidip yorumlara...
  11. Recep_Bey

OLASI ABD YAPTIRIMLARI

Abd 'nin Türkiye için yeni yaptırımarı senatodan geçmesi halinde nasıl bir durumla karşı karşıya kalacağız sizce ?
  12. Recep_Bey

Dolar neden yükseliyor?

Anlamıyorum Amerika da bunca olay olmasına rağmen dolar düşmemekte sizce neden dolar yüksel,yor ?
Geri