Arama sonuçları: *

1. toros

LoL TR Urf Ne Zaman Gelecek?

PBE'ye geleli 1-2 hafta oldu TR'ye ne zaman gelir bilen var mı? İnternette bulamadım.
  2. toros

Yeni Bilgisayara Eski Ekran Kartı

Dün bu konu hakkında konu açmıştım ama tekrar açıyorum arkadaşlar da-2 sisteme GT 630 ekran kartı takıp görüntü alacağım olabilecek en kötü şey nedir ? Yada kötü bir şey olur mu emin olmak istedim.
  3. toros

Yeni Sisteme Eski Ekran Kartı

2 hafta önce da-2 sistem elime ulaşmıştı fakat Abdullah abi'nin dediği ekran kartı bios güncellemesini yaptıktan sonra ekran gitti bende ekran kartını itopyaya gönderdim 1 haftadır itopyada neyse asıl konuma geçeyim ben eski bilgisayarımda ki GT 630 ekran kartımı da-2 sisteme taksam olur mu ...
  4. toros

Bu PC kaç para eder?

İyi günler arkadaşlar da-sistem2 aldığım için eski bilgisayarımı satmak istiyorum sizce kaç para eder? GT 630 ekran kartı İ3-3240 işlemci 4gb ram Asus H61M-D anakart 1TB HDD
  5. toros

Sistem geldikten sonra ne yapmalıyım

İyi akşamlar arkadaşlar itopya'dan da2 sistemi gelen arkadaşlar bios güncel mi geldi? Ve sistem geldikten sonra driver konusunda ne yapmalıyım sırasıyla yazarsanız çok mutlu olurum teşekkürler.
  6. toros

Konnektörsüz Ethernet Kablosu

İyi günler arkadaşlar ethernet kablosu almam lazım ama internettekilerin hepsi ucu yapılı bana ucu yapılmamış lazım çünkü duvardan geçireceğim ondan sonra kendim bağlama işini yapacağım. İnternette araştırdım konektörsüz bulamadım sizin bildiğiniz yada daha önce aldığınız bir yer varsa söyler...
Top Bottom