Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

Google Gemini Pro Öğrenci Programını nereden alabilirim?

Gemin'ın sayfasında ücretsiz plan gördüm ve direkt olarak abone oldum lakin öğrenci olduğumu hiçbir yerden doğrulamadım. Hala yıllık ücretsiz öğrenci planından yararlanabiliyor muyum? Yararlanabiliyorsam nereden aboneliğimi o şekilde değiştireceğim? gemini.google/students/ linkinden...
  2. Bukr3j

Youtube müzik listesini bir tıkla indirebileceğim bir site var mı?

Konu başlığında da belirttiğim gibi YT üzerindeki şarkı playlistini tek tıkla yada bir kaç tıkla tek tek linklerini kopyalayıp sürekli indir tuşuna basmayacağım bir yöntem aramaktayım...
  3. Bukr3j

Google'ı HAYATINDAN ÇIKAR!

Bu videoyu sizinlede paylaşmak istedim dostlar.
  4. Bukr3j

F/P Ankastre Fırın, Davlumbaz ve Ocak önerebilir misiniz?

Altı ay içinde yeni evimize taşınıyoruz ve yeni ankastre dizmek istiyoruz. Önerebileceğiniz siyah ve beyaz renkleri dışında (gri, gümüş vb. renkte) uyumlu ocak, fırın ve davlumbaz önerebilir misiniz?
  5. Bukr3j

F/P elektro gitar önerebilir misiniz?

YANLIŞ KATEGORİYE YAZMIŞIM! Elektro gitar kullanmak ve çalmak istiyorum ama gitarlardan hiç anlamıyorum. Yeni başlayacağım, önerebileceğiniz ucuz yollu F/P elektro gitar var mı?
  6. Bukr3j

F/P Ofis koltuğu önerebilir misiniz?

Bütçe 1000TL
  7. Bukr3j

Talaş kedi kumu nasıl temizlenir

Talaş kedi kumu aldım ve tam olarak nasıl temizlemem gerektiğini bilmiyorum. Bir yerde kumu suya koyup toz olan talaşların (normal betonit kedi kumu da olabilir emin değilim) dibe çöktüğünü görmüştüm, talaş kedi kumu kullanan varsa nasıl yapacağımı söyleye bilir mi?
  8. Bukr3j

#BTCTURKPRO NETD FESTİVAL SAHNE SAATLERİ NELER?

Konu başlığında yazan festivale gitmek istiyorum ama konumum uzak, tek merak ettiğim Ceza'nın sahne alacağı süre dilimi...
  9. Bukr3j

Ucuz ve kaliteli kedi maması

Kedim için ucuz ve fiyatına göre kaliteli kuru kedi maması almak istiyorum. Karışık olursa güzel olur.
  10. Bukr3j

Duolingo yu telefonuma indiremiyorum.

Dil öğrenmek için Duolingo indirmek istiyordum ama indiremiyorum. Ne uygulama sayfasını açabiliyorum ne de indirebiliyorum.
  11. Bukr3j

Amazon Amerika dan aldığım katana gümrükten geçer mi? Gümrük vergisi istenir mi?

https://www.amazon.com/gp/product/B09S59TJQJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A13QQEAF0OSIN9&psc=1 Bu katanayı cosplay için almak istiyorum, türkiyede hiçbir yerde bulamadım.
  12. Bukr3j

Hangi kedi tüy dökümeme ilacını almalıyım, almalı mıyım?

Eve yavru kedi aldım, 5 aylık oldu ve artık anneme durumdan bahsettim -annem evde değildi ve haberi yoktu- ilk başlarda sinirlendi falan, şimdi çok daha yumuşak ama tüy döktüğü için endişeli. Tüy dökmemesi için ilaç almalı mıyım? Almalıysam hangisini önerirsiniz?
  13. Bukr3j

Özel (çene cerrahisi) 20 lik diş çektirme ne kadar olur?

Yirmilik dişlerimden birisi yamuk çıktı, devlet dişçisine gittim ve bana çene cerrahisinden dişini çektirmen lazım dedi. Altı aydır randevu bakıyorum ve bulamıyorum. Artık özel hastanelere yönelmeye kara verdim. Bildiğiniz F/P bir özel çene cerrahı falan var mı? İstanbul Anadolu da olursa müq olur.
  14. Bukr3j

Bu mekatronik bölümü tam olarak ne?

Bu sene YKS senemdi ve ~|261 (Sadece TYT) puan aldım. Sıralamam ise ~.340.000 üstü bir şey, öncedende mekatronik düşünüyordum. Tamda köyüme yakın bir yerde Artvin/Hopa da ~203 puanlı bir bölümmüş.
  15. Bukr3j

MSI Türkiye Müşteri Hizmetleri numarası ne?

GTX 970 kartım yük binince görüntü vermeyi kesiyor, tamir masraflarını öğrenmek istiyorum ve bunun içinde MSI Türkiye' ye ulaşmaya çalışıyorum. Ama müşteri hizmetleri numarasını bir türlü bulamadım.
  16. Bukr3j

Çözüldü!!! Dolap' ta 2200TL lik üründe kaç TL pay alır?

Dolap üzerinden Ryzen 5 5500 ala alacağım ama Dolap' ın kaç TL pay alacağını bilmiyorum.
  17. Bukr3j

İkinci el bölümünde gitar vs. nasıl satabilirim?

İkinci el bölümünde sadece teknoloji ile alakalı şeyler var, bende kullanamdığım gitarımı ve sazımı satmak istiyorum. "Ev eşyaları" kategorisinde satmam uygun olru mu?
  18. Bukr3j

Her şey dahil yavru kedi seti önerisi.

Sokakta annesi tarafından terk edilmiş bir yavru kedi bulduk, diğerleri vefat etmiş :( , bende evimde beslemeye karar verdim. Bunun içinde her şey dahil bir F/P :D bir kedi seti arıyorum. Tahminimce 6 haftalık falan. Bütçe 250₺ :(
  19. Bukr3j

İstanbul veterinerleri ücretsiz aşı yapıyor mu?

Sokakta 2 tane yavru kedi bulduk ve birini sahiplendirip diğerini biz sahipleneceğiz, bu yüzden de aşı yaptırmamız gerekiyor. Maddi durumumuz el vermediği için yaptıramıyoruz, İstanbul çevresinde sokak hayvanlarına falan ücretsiz aşı yapan veterinerler var mı?
  20. Bukr3j

Twitch de nasıl dizi/film yayını yapılır?

Twitch de film/dizi izleme yayını açmak istiyorum nasıl yapabilirim? Hangi diziler ya da filmleri izleyebiliyorum?
Geri