Arama sonuçları: *

1. Ensar

Ankara'da gezilmesi gereken yerler neler?

Üniversiteye kayıt yaptırmak için Ankara'ya geldim. Ankara'da hem gezip hem de yemek yemek için gidilmesi gereken yerler neler? Şu an aklımda Anıtkabir var. Bir de Atatürk Orman Çiftliği mi ne varmış tam bilmiyorum. Anıtkabir çevresinde yemek yiyebileceğim güzel bir yer var mı?
  2. Ensar

Türk Halkının Hiçbir Şeyi Protesto Etmemesi

Türk halkı neden hiçbir şeyi protesto etmiyor? Neden tepki vermiyor? Gelen zamları, vergileri falan protesto etmiyor... Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi için neden bir şey yapılmıyor? Yani yüzbinlerin, milyonların dışarı çıkıp Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi için protesto etmesinden...
  3. Ensar

Direksiyon sınavından kaldım

Cumartesi günü direksiyon sınavına girdim ve paralel parkta kaldım. Paralel park yaparken tekerlekler sarı çizgiye değmedi. Heyecanlanacağımı düşünmüyordum ama heyecandan doğru düzgün uyuyamadım. Şimdi de ya 2. sınavdan da kalırsam diye düşünüyorum. Bir öneriniz var mı?
  4. Ensar

Saçlarım Diken Diken Kirpi Gibi

Saçlarım diken gibi, ne yapabilirim? Önerdiğiniz şampuan, krem vs. var mı?
  5. Ensar

İstanbul Kamp Alanı Önerisi

İstanbul'da kamp yapılabilecek yer önerir misiniz? Yakında plaj olan, mümkünse ateş yakabileceğim bir yer olursa daha iyi olur.
  6. Ensar

11 Yaşındaki Kardeşime Doğum Günü Hediyesi

11 yaşındaki erkek kardeşime doğum günü hediyesi ne alabilirim?
  7. Ensar

2023'te Cumhurbaşkanlığı Seçimini Kim Kazanır?

Lütfen tartışmadan herkes ankette oy kullanıp fikrini belirtsin.
  8. Ensar

Herkes Masaüstünü Paylaşsın

Masaüstüm nasıl olmuş? Sizde kendi masaüstünüzü paylaşın.
  9. Ensar

Çalışıp Kazandığım Parayı Aileme Vermeli Miyim?

Arkadaşlar çalışıp kazandığım paranın bir kısmını sizce aileme vermeli miyim? Yaşım 16, uzun süre bilgisayar toplamak için uğraştım (Ailemden de istedim ama onlar tabii gereksiz olduğunu vs. söylediler.) para biriktirerek bir ara ikinci el bir sistem topladım ama 1 hafta sonra anakart...
  10. Ensar

Babamla Hiç Anlaşamıyorum

Babamla hiçbir konuda Anlaşamıyoruz. Ne yapmalıyım? Mesela 20.03.2021 yani yaklaşık 1-2 hafta önce cumartesi günü bina eski olduğundan bizim daireye cat 6 kablo çektirdim. Kablo çektirmeden önce babama birkaç gün önceden böyle böyle kablo çektireceğim vs. dedim o da bana sen evde olduğun zaman...
  11. Ensar

Tam Ekran Modu vs Tuşlu Ekran Modu

Arkadaşlar sizce tam ekran mı yoksa tuşlu ekran mı daha iyi? Siz hangisini kullanıyorsunuz?
  12. Ensar

Dolar Bozmak İçin Beklemeli Miyim?

Yakın zamanda bilgisayar aldım. 320 dolarım var, bilgisayarın taksitini ödemek için bu ayın sonuna kadar bozmam gerekiyor. Sizce doları bozmak için ayın sonuna kadar beklemeli miyim?
  13. Ensar

Mesleklere Göre Yalanlar

Siparişçi: “Şimdi çıktı abi geliyor” 😀 Esnaf: “Bana gelişi bu.” Ayakkabıcı: “Giydikçe açılır.” Emlakçı: “Merkeze 10 dk.” İnsan Kaynakları: “Biz sizi ararız.” Memur: “Sistem gitti.” Bilgisayarcı: ... Pazarcı: “Hepsi taze abla sıfır çürük” Devam ettirelim..
  14. Ensar

"Türkiye Ekonomisi Hakkında Kehanet" adlı video hakkında ne düşünüyorsunuz?

Siz bu video hakkında ne düşünüyorsunuz?
  15. Ensar

Forum İçin İmza Tavsiyesi

Konu biraz saçma olabilir. Forumda imza kısmına ne yazsam diye düşünüyorum.. Kullandığım sistemi yazmak aklıma geldi. Sizce imza kısmına ne yazmalıyım? Bir de aşağıdakilerden hangi imza daha iyi?
  16. Ensar

Hangi Güç Planını Seçmeliyim?

Hangi güç planını seçmeliyim?
  17. Ensar

Sizce Okullar Açılır Mı?

Arkadaşlar sizce okullar bu yıl sonuna kadar açılır mı? Bildiğiniz gibi bazı sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Ama 5,6,7,9,10 ve 11. sınıflar için henüz belli olmadı..
  18. Ensar

Günlük Koronavirüs Tablosu Hakkında

Her vaka, hasta değilmiş... Artık sağlık bakanlığına da güvenim kalmadı.. Kaynak: https://www.haberturk.com/son-dakika-saglik-bakani-koca-dan-bilim-kurulu-toplantisi-sonrasi-aciklamalar-2820295
  19. Ensar

İstanbul'da 4.2 Büyüklüğünde Deprem!

Arkadaşlar İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Siz depremi hissettiniz mi?
  20. Ensar

Matematik Kaynak Önerisi

10. sınıfa geçtim. Matematiğim biraz kötü, sıfırdan geliştirmek için tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu kitaplar nasıl? https://www.hepsiburada.com/antrenmanlarla-matematik-1-kitap-mehmet-girgic-p-KANTRENMAN21026?magaza=DKMK%C4%B0TAP https://dogrukaynak.com/urunler/detay/1238
Top Bottom