Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Botta 42 no ile 43 no arasında çok fark olur mu ?

öncelikle anlayan arkadaşlarımız varsa yardımcı olursa sevinirim iade ile uğraşmamak için soruyorum, arkadaşlar ayağım 42 numara bot alacağım stokta 43 numara var istediğim ayakkabının sizce çok fark olur mu ?
  2. Xpertronic

Konya Taşkentle alakalı sorum olacak yardımcı olabilecek var mı ?

arkadaşlar konya taşkente gideceğim de ulaşımı nasıl sağlamam gerekiyor otobüs ile gideceğim birde kalabileceğim otel pansiyon yurt gibi bir şey var mı acaba nereden biniliyor nerede iniliyor vs?
  3. Xpertronic

Filmi bulmama yardım eder misiniz ?

jetli oynuyordu bir tane çocuğu yurttan kaçırıyordu düşmanları, aileye yardım ediyordu jetli bir sahnesini hatırlıyorum adamla karşı karşıya jetliye silah sıkıyordu, oda sağ sol yapıp adamın yanına giriyordu daha sonra adam seni vurdum diyordu jetlide evet bende seni diyordu böyle toplu iğne...
  4. Xpertronic

Kasa Temizliği Hakkında

Arkadaşlar kasamı temizleyeceğim, ekran kartımı söküp fön makinasının soğuk yeri ile kasanın her yerini fanlarını vs. temizlemeyi düşünüyorum daha farklı temizlik önerisi olan veya yapan yardımcı olursa sevinirim. Bu şekilde temizlik yapmak herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ?
  5. Xpertronic

Led kumandalar hakkında

Arkadaşlar elime daha gelmediği için test edip deneyemedim de anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Şimdi a101 den led ışıklar vardı onları aldım da bunun renklerini kumanda ile değiştirirken benim kasa fanlarım da kumandalı onları değiştirme ihtimali var mı ?
  6. Xpertronic

DC Emoji ile kayıt yapma nasıl yapılır ?

1 2 dc de gördüm bende kendi kendi dc adresime yapmak istiyorum emojiye tıklayarak kayıt olabilirsiniz yazıyor emojiye tıklayınca kayıt oluyor bende yapmak istiyorum bilgisi olan var mı ?
  7. Xpertronic

Apex legends hesabını prime gaming'e nasıl bağlarım ?

Prime gaminge nasıl bağlarım arkadaşlar netten vs. araştırdım bulamadım bir türlü yapan varsa yardımcı olabilir mi ?
  8. Xpertronic

Msı Afterburner inmiyor

tıklıyorum sayfa yenileniyor inmiyor var mı çözümü dostlar ?
  9. Xpertronic

7,5 upload ile yayın ayarları nasıl olmalı ?

Kaliteli pixelsiz bir görüntü için kaç bitrate vermeliyim hangi çözünürlükte açmalıyım ?
  10. Xpertronic

Fatura garanti belgesi yerine geçer mi ?

Dostlar şimdi kulaklıgımı sattım drop plusa geçeceğim faturamı mailden indirsem garanti yerine geçiyor mu birde faturada bilgilerim var tc vs. Sıkıntı olur mu ?
  11. Xpertronic

OBS ile alakalı bilgili kişiler bakabilir mi ?

şimdi benim upload 5000 ben bu upload ile kaliteli bir yayın yapmak istiyorum 720p 60 fps veriyorum 4000 bitrate olarak pixelleşme oluyor bunun önüne nasıl geçebilirim veya bu uploadlarda daha düzgün pixelsiz hangi ayarlarda yayın açmak mantıklı olur bilgisi olan var mı veya obs ayarları...
  12. Xpertronic

OBS ve Streamlabs'dan Anlayan Var mı ?

Arkadaşlar bir şey soracağım iyi anlayan biri yardımcı olabilir mi ?
  13. Xpertronic

OBS Yayın Ayarı Hakkında

Arkadaşlar şimdi yayındayken alt tab yapmam gerekiyor işte yorum okumak için müzik açmak için vs. alt tab yapınca yayında ekran donuyor şeklinde görünüyor bunun farklı ayarı var örneğin alt tab yapınca oyun devam ediyor o şekilde görünüyor veya ayarlanan bir resime, efekte geçiş yapıyor bu...
  14. Xpertronic

Bizim İnsanlarımız Neden Böyle ?

Arkadaşlar ürün satıyorum ürünlerin 0 fiyatları 450 TL en düşük olanı, 2 yıl garantili 1 aylık ürünleri acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak istedim istemez olaydım. 450 tl sıfır fiyatları ben 200 tl ye tanesini veriyorum yani yalan olmasın 20 kişi soruyorsa 15 i gelmiş diyor ki bunun...
  15. Xpertronic

Prime Gaming Lol ganimeti Hakkında

beyler bu ganimeti vest hesabını bağlayıp alabiliyoz mu sadece tr hesabına mı oluyor ?
  16. Xpertronic

Bu hızla nasıl bir yayın açabilirim ?

Arkadaşlar Twitch üzerinden bu hızlarda oyunumda kasmadan nasıl bir kalitede yayın açabilirim anlayan birisi yardımcı olabilir mi ?
  17. Xpertronic

Sigara Bıraktıktan Sonra Yapılması gerekenler

Arkadaşlar belki aranızda kullanıp bırakan vardır tecrübesini paylaşırsa sevinirim yaklaşık 18 yıldır içtiğim sigarayı bırakmış bulunmaktayım 3 gündür ağzıma sürmedim ne kadar canım istese de dayanıyorum içmeyeceğim inşallah bu şekilde bırakabilirim bırakan kişiler nasıl bıraktı canı çektiğin de...
  18. Xpertronic

T6 Ultra Montajı İle İlgili Konuyu Bulamıyorum

Arkadaşlar bir tane bununla ilgili konu vardı aramalarda bulamadım arama yapınca bilen biri linkini atabilirmi?
  19. Xpertronic

Format için flash bellek hakkında

arkadaşlar win 10 kurulu flash bellek varda ben bunu eski haline döndereceğim müzik atmak için biçimlendir deyince eskisi gibi mi oluyor hani ıso dosyası falan bir programla değişim yaptım format atarken eski haline biçimlendirince geliyor mu ? 1595333518 upp
  20. Xpertronic

MSI Afterburner Hakkında

Arkadaşlar program sıkıntısız çalışıyordu fps sıcaklık değerlerini gösteriyordu şu an çalışmıyor neden?
Top Bottom