Arama sonuçları: *

1. ProVodKa

5 Uploud ile böyle bir çamur görüntü mümkün mü?

100/5 internet kullanıyorum. 720p60fps'de 4200 bitrate ile aldığım çamur görüntü :D nedenini gram bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. yayın kesiti: https://www.twitch.tv/videos/908386289
  2. ProVodKa

Forumdaki en iyi matematik bilgisine sahip kişi kim?

Ödev verildi ama ben bazı özel sebeplerden dolayı derslerin birçoğuna katılamadım, yardım etme şansınız var mı?
  3. ProVodKa

Kaliteli Yüksek akım koruma Prizi önerisi?

Yüksek akım koruma prizi almak istiyorum bilgisayarımı korumak için. öneri yapar mısınız?
  4. ProVodKa

Forum hakkında Mükemmel önerim!

Bence artık forumun suyu çıkmaya başladı çok fazla boş konu açılıyor. Sadece mesaj kasmak için konu açılıyor. Konu dışı alakasız konu açılıyor tepki gösterince konu dışı bu burda insanlar sosyalleşiyor diye yanıtlar geliyor. sosyalleşmek isteyen instagram, twitter kullansın. Bana kalırsa mesaj...
  5. ProVodKa

Youtube Para Kazanma Açılmama sorunu!

yaklaşık 2,3 yıldır aktif olan bir kanalım vardı 13 kere para kazanmaya başvurdum hiçbiri kabul edilmedi. sebebi "Tekrarlanan içerik" bu olay yüzünden 3,5 milyona yakın izlenme sildim. Elanur ve Miafitz yazdı. Kaldırılmasını istedikleri videoları kaldırdım. ( gelen kötü yorumlar yüzünden ) 500K...
  6. ProVodKa

Bu Forumdaki İnsanlar Neden Böyle?

amacım kimseyi rencide etmek değil, fakat bazı şeylerinde bir tepe noktası var. BAKIN forum internette kolay kolay bulamadığınız, yahut çözümü ingilizce kaynaklarda olup ingilizcesi olmayan insalara yardım etmek içindir. Sözüm direkt bu saçmalığı yapan insanlara geliyorsunuz "Türkiye boxer ırkı...
  7. ProVodKa

GTA V editörde editleyip renderladığım dosyayı bulamıyorum?

nerede olabilir
  8. ProVodKa

Forum Kullanıcları Hakkında şikayetim

Arkadaşlar çok güzel hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz, ediyoruz. Bu harika bir şey ama şu saçma huyunuzdan vazgeçin. Birisi bütçem "x" diyor. Buna göre parça veya ekipman ya da şunu bunu önerin diyor. Siz de gelip yok, 500 TL ekle şunu al yok, 1000 ekle bunu al, 450 ekle şunu al fln olmuyor...
  9. ProVodKa

Youtube Banner Yapabilen var mı?

Bir adet youtube kanalım var. Kanalın gidişatı şuanlık güzel biraz daha profesyonel Banner ve logo istiyorum.Yapabilen varmı. Reklamını yaparım kendi kanalımda banner ve logo yapanın. https://www.youtube.com/TwitchEdva
  10. ProVodKa

CC 2019'da Kırptığımız, Görsele nasıl beyaz kenarlık ekleriz?

arka plandan bir insan ayırdım, arka tarafı bulanıklaştırdım ama tekrar insan png sini koyarken arka plandan daha net ayırmak için beyaz kenarlık nasıl eklerim?;
  11. ProVodKa

Udemy Derslerini Online değilde Pdf ve anlatımlı şekilde atsam kabul olur mu?

python dersleri vermeye başlamak istediğim, için birkaç PDF dosya hazıladm forumada attım. Beğenenler oldu. Şimdi ben udemy üzerinden pdf olarak anlatım yapsam ve kursun ücretini de baya bir düşük tutsam sizce olur mu yoksa udemy online ders olmadan kabul etmez mi?
  12. ProVodKa

Youtube siyah ekran hatası?

konuyu nereye açacağım bilmiyorum. Ama 5,6 gündür rahatça kullanıyordum. bugün bilgisayarı açtım. Youtube girdim. Ve tüm videolar siyah gözüküyor videoları izleyemiyorum sadece seslerini duyabiliyorum video durdurunca görüntü geliyor ama geri başlatınca direkt siyah ekran oluyor. çozümünü...
  13. ProVodKa

Dasistem2'yi kurye dağıtıma çıkardı hadi hayırlısı ile bakalım ?

İnşallah bugün zamanda gelir bende incelemesini almak isteyenler için yaparım.
  14. ProVodKa

Bilgisayar masaüstü için harika wallpaper önerisi

Bilgisayarım 1,2 gün sonra geliyor o yüzden bana şöyle kaliteli güzel gözüken 1920x1080 monitörüm ama baya kaliteli bir kaç wallpaper ÖNERİSİ yapar mısınız?
  15. ProVodKa

ŞUAN ONA NE SÖYLEMEK İSTERDİN?

Şuan karşında o var, son kez seni dinlemek için gelmiş. Tek bir cümle söyleme hakkın var, kime ve ne söylerdiniz? Başlıyorum; şuan eski sevdiğim kıza, hayatımı mahvetmiştin. Demek isterdim. Devamı sizde:
Top Bottom