Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

TRT'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT Spor yerine Tabii'de vermesi

"9 tane maç var, adamlar 1 tanesini bile TRT'de vermiyor. Tabii platformu 99 TL, aslında pahalı değil ama insan birkaç tane maçı TRT üzerinden ücretsiz verir. En azından milli oyuncumuz Kenan Yıldız'ın maçı ücretli platformda olmayabilirdi."
  2. Bursalı_Genç16

Toplu taşımada oturan kişiyi başkası otursun diye kalkmaya zorlamak

Sinir bozucu bir olay bence bir kendileri için değil başkaları için yer istiyorlar bu veya buna benzer olaylar yaşadınız mı hiç? Toplu taşımalarda yaşanan bu gibi durumlarda ne yapılmalı sizce?
  3. Bursalı_Genç16

Şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firması var mı?

"Merhaba arkadaşlar. Bir tanıdığımızın motosikletini şehir dışından İstanbul'a getirmemiz gerekiyor. Otogardaki otobüs firmaları bagajda motosiklet taşıyor mu? Daha önce otobüsle motosiklet nakliyesi yapan veya bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim."
  4. Bursalı_Genç16

Cumhuriyetçi milliyetçi parti

Sizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı? Ben vaatlerimizi belirledim. İlk vaadimiz iktidara gelddiğimiz gibi abdullah öcalan'ı şehit ailelerinin ve gazilerimizin katılacağı bir organizasyon da Diyarbakır surlarına asıp sallandırıyoruz. Daha milliyetçi Cephe'yi kurup...
  5. Bursalı_Genç16

Ankara'da dolmuş'ta yaşadığım olay

Keçiören'e gitmek üzere dolmuşa binmiştim, her şey yolundaydı. Ancak birkaç durak sonra binen bir adam, aniden yanıma gelip emrivaki bir tavırla, 'oraya benim annem otursun,' dedi. Yanımda ağır bir çanta vardı ve adam bunu görüyordu. İnsan en azından, 'rica etsem anneme yer verebilir misiniz?'...
  6. Bursalı_Genç16

Deli Mi Ne oyuncu oldu

Biliyorsunuz ki Deli mi Ne kanalının sahibi Fester Abdü bu sene Taşacak ha bu deniz dizisiyle oyunculuğa adım attı peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz Deli mi Ne oyunculuk sektöründe tutunabilir mi sizce?
  7. Bursalı_Genç16

Tüm Türkiye'ye etkileşim ve reyting rekoru kırdırtacak o tweet

Bu tweet Türkiye tarihinde görülmemiş bir etkileşim ve reyting alacak Allah bize o günleri görmeyi nasip etsin.
  8. Bursalı_Genç16

Sokak röportajını engellemeye çalışan akpliler

Akpliler sokak röportajlarını bile rahat bırakmıyor muharbir sadece insanlara mikrefon uzatıyor diye AKP'li kadın gidiyor polisi arıyor. AKP'li adam gidiyor muharbire provokatör diyor. Allah bize bu yüzden %52'den kurtulduğumuz günleride nasip etsin inşallah.
  9. Bursalı_Genç16

18 yaşında baba parasıyla hava atan çocuk

Twitter da 18 yaşında nişanlanan esnaf çocuğunu hepiniz görmüşsünüzdür. Çocuk video paylaşıyor baba parasıyla aldığı kızla ve arabasıyla hava atıyor. Biriside çıkıp haset olmayın kudurmayın diye tweet atıyor. Ben kudurulacak veya haset olunucak bir şey göremiyorum. Allah mutlu mesut etsin tabii...
  10. Bursalı_Genç16

Uwufufu tarzı siteler var mı?

Maalesef ki Uwufufu kapandı Uwufufu benzeri site aradım ama bulamadım bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi Uwufufu benzeri siteleri
  11. Bursalı_Genç16

Tabii platformunun yabancılara daha kaliteli paket sunması

Yabancılara standart paket olarak sunulan hizmet, bize ücretsiz diye verilse de arada büyük farklar var. Onlara daha az reklamlı içerik sağlanırken, bize bol reklamlı içerikler sunuluyor. Ayrıca, yabancılara orijinal içerikler sağlanırken, bize sadece TRT'nin arşivi ücretsiz olarak veriliyor, o...
  12. Bursalı_Genç16

Tabii platformunun ücretli olması

Tabii adlı platformda Marnalı adında bir dizi var, bilenler bilir. İzlemek için siteye girdim, üye oldum. Ama diziyi izleyebilmek için premium üyelik istiyorlar ve üstelik aylık 100 TL. Tabii zaten TRT'nin değil mi? Zaten TRT’ye vergi ödüyoruz, üstüne bir de para istemeye devam ediyorlar.
  13. Bursalı_Genç16

İtempazar satıcı savcılığa giderim dedi

Dün Mike Tyson'nun maçı vardı biliyorsunuz ki. Bende maçı izlemek için maç saatlerinden önce item pazar üzerinden 25 TL'ye Netflix hesabı satın almıştım. Maç saatlerinde ise Netflix hata vermeye başladı yayına giriyorum. Yayından atılıyorum çok fazla kişi hesabınıza bağlandı hatası veriyor...
  14. Bursalı_Genç16

Gelin adayının abartı istekleri nedeniyle damat nişan attı

Adamdan şehirin tapusunu istememiş sadece.
  15. Bursalı_Genç16

techolay.net çöktü girilmiyor

https://techolay.net/sosyal/ çöktü mü bende site girniyorda.
  16. Bursalı_Genç16

Ulaştırma bakanı: İstediğimiz sonucu elde edemedik

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: "Instagram'ın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık. Bu işi bugün bitirebileceğimizi düşündüm ama olmadı. Instagram konusunda bir ilerleme yok." açıklamasında bulundu.
  17. Bursalı_Genç16

Recep Baltaş'ın gereksiz çıkışları

Recep Baltaş'ın formu olan techolay.net bir konu açmıştım zaten verdiği cevaptan konunun ne olduğu az çok belli oluyor Ülke kıyaslaması yaptın diyor ki ben ülke kıyaslaması yapmamama rağmen Sanki bu ülkenin şartlarını bilmiyormuşum gibi üstten üstten konuşuyor Kendi formu olabilir ancak...
  18. Bursalı_Genç16

Instagram'daki Sma'lı bebekler

Sma'lı bebeklere zolgensma adlı bu ilaç lazım bu ilacın fiyatı da 2 ila 3 milyon dolar arasında bu yüzden Sma'lı bebeklerin aileleri bağış kampanyaları yapıyor çünkü bu paraı tek başlarına toplamalırı mümkün değil bu kampanyalar valilik onaylı oluyor Bence devlet bu duruma el atmalı...
  19. Bursalı_Genç16

YouTube Premium'a yeni özellikler geliyor

Oyun oynama ve yapay zeka ile yorum özeti yapma özellikleri geliyor. 1700303844 Yapay zeka ile yorum okuma özelliği sadece ingilizce videolar için geçerli Oyun oynama özelliğini ise kullanabilirsiniz
  20. Bursalı_Genç16

YouTube Single sign on doğrulaması nasıl yapılır?

YouTube benden Single sign on doğrulaması istiyor ama bir türlü yapamıyorum yardımcı olabilecek birileri var mı aranızda.
Geri