Arama sonuçları: *

1. UzunKing

10 yıllık öğrenci pasaportunun fiyatı nedir?

İnternette net bir fiyat bulamadım o yüzden buraya sormak istedim. 10 yıllık öğrenci pasaportu çıkartacağım kaç TL'ye mal olur?
  2. UzunKing

Bir klasik türk dizisi klişesi söyleyin

Saçma sapan slow motionlar girmesi.
  3. UzunKing

Şu anda pahalı olan ekran kartınızı önceden kaç TL ye aldınız?

Benim ekran kartım 1660S, şu anki 2. el piyasa değeri 9-10K aralarında geziyor. Ekran kartını aldığımda yanlış hatırlamıyorsam ya 1800 ya da 2200 TL idi. Bende sizinkileri merak ettim.
  4. UzunKing

Bu bilekliklerin olayı ne ve nasıl oluyor?

Instagramda karşılaştım, daha öncede Ayvalıkta bunun gibi bir şey gördüm. Bileklik değil de bir taştı direkt. Bunlar tam olarak nasıl oluyor?
  5. UzunKing

Büyük yayıncıları takip ediyor musunuz?

Örnek vereyim. wtcn,elraenn,kendinemüzisyen,jahrein gibi büyük yayıncıları takip ediyor musunuz? Ben takip etmiyorum niye onu da bilmiyorum. Genelde Küçük yayıncıları takip ediyorum (küçükten kastım 30k takipçili falan) Peki siz takip ediyor musunuz? EDİT: Twitchte
  6. UzunKing

Son 30 günde bilgisayar üzerinden kaç gb internet kullandınız?

Benimkisi böyle o.O2 Bu yere ulaşmak için Ayarlara girin > Ağ ve İnternet e basın
  7. UzunKing

Forumda Skype kullanan var mı?

Aklıma geldi, bu aralar çoğu kişi discord kullanıyor fakat skype kullanan var mı forumda diye sormak istedim
  8. UzunKing

Opera GX i açtığımda World Of Tanks reklamı çıkıyor

Opera GX i açtığımda world of tanks reklamı sekmesi çıkıyor önceden çıkmıyor virüs falan mı bulaştı acaba napmam lazım
  9. UzunKing

Muhabbet kuşum kafesin içinde hareketlendi bi an da deprem falan mı oldu?

İstanbuldayım, muhabbet kuşum bir anda hareketlenmeye başladı deprem falan mı oldu?
  10. UzunKing

Steam paramı nasıl ininalime atabilirim?

10 liram var bunu ininale atmak istiyorum herhangi bir yöntem var mıdır?
  11. UzunKing

Mousepad imi nasıl yıkayabilirim?

Bir sorayım dedim çünkü mousepad nasıl yıkanır bilmiyorum. Eğer yıkarsam mousepad küçülür falan diye korkuyorum o yüzden sorayım dedim. nasıl yıkayabilirim mouse pad imi?
  12. UzunKing

Discord nitrodan gelen gamepass i etkinleştiremiyorum.

Check the instructions that came with your code. You might need to redeem it on a different web page. diye bir hata alıyorum sürekli. kodu discord dan aldım nitro alınca
  13. UzunKing

Discord nitroyu nasıl 1 aylık deneme sürümünü alabilirim?

Nitro kısmında bazı kişilerde üst tarafta discord nitroyu 1 ay ücretsiz dene çıkıyor ama o bende çıkmıyor nasıl 1 aylık deneme sürümü nitroyu alabilirim?
  14. UzunKing

Omnitrix e sahip olmak ister miydiniz? (ben 10 saati)

Ben olmak isterdim tabii ki özellikle gölge hayalet olup trollemek jmdjıasjhdsad @keremcnsz24 sen zaten olmak istiyon biliyoz :D
  15. UzunKing

Foruma girdiğim her zaman bildirim var gözüküp bi anda yok oluyor

@crazyreign https://streamable.com/7v0nf4
  16. UzunKing

Dolar,euro vb. artışı [ANA KONU]

Herkes dolarla ilgili konu açıyor bende bir ana konu yapmak istedim dolarla ilgili herşeyi buraya yazarız bu fotoğrafta 2015 te dolar 3 liraymış :/
  17. UzunKing

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?

Ben 1660s
  18. UzunKing

En sevdiğiniz F/P ekran kartı

benim 2.el rx 470 olabilir günümüz oyunlarını rahatça kaldırıyor
  19. UzunKing

Şu profil fotoğrafını nasıl 500x500 yapabilirim?

Photoshop yok kullanmayı bilmiyorum. nasıl 500x500 yapabilirim?
Geri