Arama sonuçları: *

1. leroxy

Valorant Editleri için Müzik önerisi

Arkada konuşmalı gameplay videoları için kullanabileceğim müzikler önerir misiniz? Daha çok Ladiff editleri misali değil de ekte bıraktığım videodaki gibi müzikler: @DerratiX @Mustafa Zahid sizden de beklerim.
  2. leroxy

Şehirler arası ufak kargo gönderimi için hangi firma en F/P?

İzmir'den Aydın'a gönderilecek ufak bir paket var. Bu hafta içerisinde ulaşması lazım. En ucuza adrese teslim şekilde hangi firma en iyisi?
  3. leroxy

Nasıl daha sosyal bir insan olunur?

Selam dostlar, bugün "neden teknolojik cihazlardan biraz olsun uzaklaşıp hafta sonları arkadaşlarımla buluşmuyorum?" diye düşündüm. Öncelikle konuya hoş geldiniz, bu ismini koymadığım seri bizlere gündelik hayattan olayları ve yaşanmışlıkları forum içerisinde konuşup tartışabileceğimiz bir...
  4. leroxy

Vantilatörden Klima Yaptım.

Evet dostlar İzmir'in bunaltan sıcaklarına daha fazla dayanamayıp bir klima yapmaya karar verdim. Küçük vantilatörümü aldım, kullanılmayan ayakkabı kutusunun üstüne monteledim. İçine bir bez serdim ve buzlukta 3 saatten uzun süre beklettiğim buz şişelerini yerleştirdim. Ve cidden işe yaradı...
  5. leroxy

Valorant Ayısının Peluşunu yaptırmak ne kadar tutar?

Arkadaşlar 2 yıldır kendisini tanıdığım vlad (Berke Kantürk, Espor sunucusu) Twitter PP'sini kendi kafasına Hamdi konulmuş şekilde yaptıktan sonra oyun içinden Hamdiyi çıkarttım. Bir tweet attım ve onu etiketledim. 2dk geçti geçmedi adam beğendi. Daha önce tişört baskısı vb. yaptırdığım...
  6. leroxy

3 Aylık VALORANT Büyüsü Paketi

Derecesiz>ZAFER Spike'a Hücum>ZAFER Tırmanış>ZAFER Rekabete Dayalı>BOZGUN Episode1 ACT1 - Oynamadım Episode1 ACT2 - Oynamadım Episode1 ACT3 - Iron1>>>Bronze2 Episode2 ACT1 - Bronze1>>>Bronze3 Episode2 ACT2 - Bronze3>>>Bronze2 (NOW) Cidden bu büyü ne zaman kalkacak bilmiyorum. İlk bölümde...
  7. leroxy

Sizce bu gece İzmir Merkeze kar yağar mı?

Sizce yağar mı? Ben çok az bi ihtimal umutluyum, bugün Bornova'ya giderken otobanda ufak bi kar yağışı vardı. Sizde yağar mı?
  8. leroxy

Yayında Attığım Bağış Ve Host Neden Görülmedi?

Abdullah Abi'nin yayınında 3TL'lik bir donate ve 7 Kişilik bir host attım. Host gözüktü ama Abdullah Abi "Noldu ya bişey oldu az önce kaçırdım ben onu" dedi .d Yayında hadi host gözüktü de bağış neden gözükmedi? @Mehmet Yılmaz
  9. leroxy

Sizde De Discord Çöktü Mü?

Şu anda internetim var. Ancak Discord'a giremiyorum. Açılmıyor. Sizde de aynı durum var mı?
  10. leroxy

VALORANT // Mini Edit

Çakma bir Hareketi Kes yaptım. Güzel oldu bence. Sizce? Eksiklikler neler?
  11. leroxy

Forumda Tanık Olduğunuz En İyi Olay Nedir?

Ben başlıyorum. @samet4747 'nin forumda öğretmenini bulması. Duygulandırıcı...
  12. leroxy

Hayalimdeki TV Kanalı: TTV TV

Twitch üzerinden 7/24 yayın verecek bir TV Kanalı. Gelecekte firmalar ile anlaşırsam 1080p60fps stabil bir şekilde yayın verecek bir Twitch TV Kanalı kurmayı düşünüyorum. Yaklaşık 10 adet sistemden capture cardlar ile gezinen görüntü ve ses. İsteyen ve bütçesi olan herkesin gelip bir proje...
  13. leroxy

Uçak Bileti Fiyatları ?!? - F/P Uçak Bileti!

Hayatımda sadece bir kere yurt dışına çıktım o da 2018'in Mart ayında 3 günlüğüne Hollanda'ya gidip gelmem ile oldu. O zamanlar ADB-SAW-AMS Güzergahında gidiş-geliş bir uçak bileti kişi başı 680-800TL Civarı bir fiyata 5 ay önceden rezervasyon yaparsanız alınabiliyordu. Şu zamanlarda THY'nın...
  14. leroxy

Foruma Uygulama Eklentisi Geldi!

Artık foruma uygulama şeklinde masaüstünden erişebileceğiz yuppi! indirme için üstten bildirim çıkıyor oradan yapabilirsiniz. @mertkuskapan Beyciğim. Kadeh Kaldırıyorum. Hayırlı Olsun! 🥳🥳🥳
  15. leroxy

Önce ITOPYA, Sonra Forum!

Önce ITOPYA, Sonra Forum Çöktü. Donanım Arşivi Forum'a erişim sıkıntısı yaşayan birden fazla kullanıcı var. Kaynağının @DA-MD2 Olup olmadığı merak konusu. Milli Forum Software Developer The Mert Kuşkapan'dan açıklama bekleniyor. @mertkuskapan
  16. leroxy

Twitch Kanalımı Düzenleyin!

Geçmişte daha kötüydü, şimdilik böyle şeyler uyguladım. Gidip bakabilirsiniz. Sizce kanalın tasarımı nasıl ? Neler eklenebilir/Kaldırılabilir ? Hakkında kısmı vb. dahil. Twitch - alpolojix
  17. leroxy

"Vodafone Turkey" gitti :(

Geçen hafta açtığım bir konuda telefonlarımızın herhangi bir yerinde bulunan vodafone TR Yazısının ben dahil bölgemdeki bazı kullanıcılarda gittiğini ve yerine Vodafone Turkey yazısının geldiğini söylemiştim. O iş olmadı. vodafone TR Yazısı dün itibariyle geri geldi. Ben dahil eskiden Vodafone...
  18. leroxy

Nickname önerir misiniz ?

1 yıldan uzun süredir birçok yerde alpolojix ismini kullanıyorum artık bundan sıkıldım. genel anlamda bir değişime gitmek istiyorum. böyle kısa, güzel, okunuşu iyi bir nick önerirseniz sevinirim.
  19. leroxy

Isıtıcı olarak kullanabileceğim şeyler ?

Dostlar evet konu başlığı garip gelebilir ama evde kombi bozuldu bozulacak cihaz hata verip duruyor dereceyi arttırıyoruz oda sıcaklığı daha düşük olmasına rağmen kombi çalışmaya başlamıyor. Odamda da petek masadan uzakta bu yüzden oda ısınsa bile ben ısınamıyorum. Şimdilik masanın altında...
  20. leroxy

Canınız Sıkıldığında Bu Konuya Gelin.

Canınız mı sıkıldı ? Moraliniz mi bozuk ? Dükkan mı işlemiyor ? Canınız sıkıldığında bu konuya gelin hem ufak bi' sohbet ederiz ayrıca moralinizi düzeltecek video/fotoğraflar paylaşırız ? Moral düzeltme servisi.
Top Bottom