Arama sonuçları: *

1. annysm

Yeni Youtube kanalım

--Merhabalar arkadaşlar en baştan belirtmek isterim ki ben bu konuyu insanların görüşlerini almak amacı ile açtım reklam olarak da algılana biliri ama en başta belirtmekle zorunluyum-- Öncelikle arkadaşlar eğlence komedi -ve bir süre sonra ise fitness ile ilgili- videolar paylaşıyorum amacım...
  2. annysm

SEA OF THİEVES LAVENDERBEARD HATASI

arkadaşlar bu hatayı düzeltmek için aklımıza gelen herşeyi yaptık silip yükledik falan ne yapabiliriz bilgisi olan var mı
  3. annysm

Youtube remixli şarkılar telif hakkı içeriyor mu

merhaba arkadaşlar ben Tiktok videolarını indirip youtubede derleyip paylaşıyorum 1 videoda 10 a yakın video sesden dolayı telif yiyor acaba bunların yerine remix olanlarını kullanırsam genede telif yermiyim
  4. annysm

rx 5600xt 6g ile Mining yapmak mantıklı mı

cevaplarınızı önemsiyorum
  5. annysm

Marketten Prezer*atif Alma Sorunsalı

Dün gerçekten becerebilecekmiyim diyerek 3 markete gittim ve gerçekten markette insanlar oldugundan dolayı almak çok zorlaşıyor biraz daha düşündüğümde bunu forumda bir konu olarak açmalı ve Dünkü deneyimlerimden çıkardığım yegane sonucu sizlerle paylaşmak istedim -Marketten almak gerçekten bir...
  6. annysm

İtopya.com da Taksıt imkanımız var mı Çözüldü

İtopya.com da Taksıt imkanımız var mı arkadaşlar
  7. annysm

Obs Kayıt alırken Sadece oyunun sesini kaydetmek istiyorum

OBS ayarlarından ekndi sesimi kapatsamda Discord sesini kapatıp sadece Oyunun sesinin kaydedebilmem mümkün mü ?
  8. annysm

Gta V oynayabileceğim Fivem sunucuları nelerdir

tecrübem hiç yok yaş 15 Önerdiğiniz bir fivem suncusu varmı yada DA fivem sunucusu için gereksinimler nelerdir
  9. annysm

CPU-Z nerden indirilir

cpu-z nerden indiricem
  10. annysm

Jiddu Krishnamurti - Asıl soru Ben Kimim ?

Jiddu Krishnamurti veya J. Krishnamurti veya, Hindistan asıllı düşünür, konuşmacı ve yazar. Hindistan'ın Madanapalle kentinde doğdu. 1909 yılında C.W. Leadbeater tarafından keşfedildi. 13 yaşındayken Theosophical Society tarafından "Dünya öğretmeni" olarak seçildi Bu "Dünya öğretmeni" insanı...
  11. annysm

Jiddu Krishnamurti - Asıl soru Ben Kimim ?

Jiddu Krishnamurti veya J. Krishnamurti veya, Hindistan asıllı düşünür, konuşmacı ve yazar. Hindistan'ın Madanapalle kentinde doğdu. 1909 yılında C.W. Leadbeater tarafından keşfedildi. 13 yaşındayken Theosophical Society tarafından "Dünya öğretmeni" olarak seçildi Bu "Dünya öğretmeni" insanı...
  12. annysm

Yazdıklarımı paylaşabileceğim buforum gibi bir Site varmı Arkadaşlar ?

Merhaba arkdaşlar ben yazılar yazıyorum cinsellik felsefe gibi konularda özgürce paylaşabilceğim haber sitesi gibi değil de bu forum gibi serbest bir site önerebilir misiniz? teşekkürler
  13. annysm

Tanımadıgın Karşı Cins Birine Nasıl Karşılıksız Sevgi Gösterirsiniz

Başlıkta yazdıgım gibi siz nasıl Tanımadıgınız birine karşılıksız sevgi gösterirsiniz
  14. annysm

Yeni PC'ye Sorunu varmı değerler iyi mi? görmek için test programı ?

başlıkta yazdıgım gibi bu amaçları karşılıyacak test proglamlarını söylermisiniz teşekkürler
  15. annysm

Sonunda Yeni pc adlım 7 yıl sonra

merhaba arkadaşlar gerçekten heyecanlıyım yeni pc mi aldım Toplarak aldıgım pc Da-2 sistem ile gerçekten neredeyse aynı Asus Tuf B450 PLUS GAMİG Ryzen 5 3600 FSP 650 W +80 BRONZ Geil 8x2 3000MHZ RAM Asus Tuf Rx5600XT EVO Toshiba Exceria 500GB Kasa malesef M-atx almışım değiştiricem Yeni...
  16. annysm

Eğer Şekeri Hiç Tüketmezssek Ne olur

İnternette kısa bir araştırma sonucu şekeri bırakmanın olumlu yolları olumsuz yollarından çok daha baskın geldiğini görücekesiniz kendimin üzerinde Şekeri Tüketmeyi bırakacağım ve neler olduğunu tekrar forumda yazıcağım şimdiki rahatsızlıklar ve öz değerlerim bu şekilde 56 Kg 182 CM Boy...
  17. annysm

NoFap; PMO İle Tanışın

NoFap; masturbasyon ile savaştır en kolay tabirle Masturbasyon orucu da diyebilir internetten 5 dk lık bir araştırma ile herşeyi anlayabilirsiniz arkadaşlar öncelikle hepimiz masturbasyon bağımlısı olmadıgımızı düşünüyoruz ancak olaylar hiçte sandıgımız gibi değil. Masturbasyon bağımlılıgı...
  18. annysm

NoFap 1.Hafta

Merhaba arkadaşlar forumda mastürbasyon bağımlısı olup da bu durumdan kurtulmak isteyen arkadaşlarımız illahaki vardır Öncelikle NoFap en kolay tabirle mastürbasyon orucu denebilir ama bir sonu yok tabi ki siz ne kadar dayanabilrseniz Öncelikle bu arkadaşların irade sahibi olması çok önemli ben...
  19. annysm

Liseyi Açıktan Okuma

Lisrye yeni geçtim arkadaşlar Yazılımcı olmak istiyorum sizce açıktan okumak iyi mi
  20. annysm

Derslik önerisi

Unreal Engine öğrenmek istiyorum Şu para ile satılan dersliklerden almak istiyorum ama çok bir bilgim yok eğer sizin bir bilginiz varsa ve güzel anlatıldıgını düşünüyorsanız lütfen linkini bırakıp eksikleri de varsa yanına yazarsanız sevinirim TEŞEKKÜRLER
Geri