Arama sonuçları: *

1. Ö

250 cc motor için kask tavsiye yardım

merhaba öncelikle kask alıcam bütçe kısıtlı max 6k ls2 modellerine mi yoksa mt modellerine mi yönelmeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim düz siyah veya siyah ve ufak kırmızı dokunuşlar olan bir kask tercihim önerilerinizi bekliyorum 1730641980 güvenlik açısından hangisi daha iyidir kalite...
  2. Ö

LCW satış danışmanı olmak mı kasa elemanı olmak mı daha mantıklı

LCW satış danışmanı olmak mı kasa elemanı olmak mı daha mantıklı daha rahat olur yani kafa hangisi tercih edilmeli
  3. Ö

Emaar akvaryum mu sea life akvaryum mu

Emaar akvaryum mu sea life akvaryum mu hangisi daha iyidir ve daha büyüktür güzel vakit geçirmek için
  4. Ö

Deniz kabuğundan kolye nasıl yapılır

merhabalar kız arkadaşıma deniz kabuğundan bir kolye yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum elimdeki kabuğun bizde bi anısı var bunu kolye haline getirmek istiyorum ama yardıma ihtiyacım var bunu yaptırabileceğim bir yer var mı ya da kendi başıma nasıl yapabilirim elimde gümüş zincir...
  5. Ö

Yeni Laptop aldım ancak Windows 10 kuramıyorum

Arkadaşlar merhabalar öncelikle iyi akşamlar diliyorum yeni laptop aldım msi gf63 thin 11ud-428xtr. içinde win10 bulunan usb taktım windows kurumu için ancak kurarkan ileri dediğimde "yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık" diyor Ne yapmalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  6. Ö

Bilgisayarım kaç TL eder?

Merhabalar yakın zamanda bilgisayarımı satmayı düşünüyorum nvidia odaklı yeni bir sistem toplamak istiyorum. Sizce bu sistemi satsam kaç para eder? Sistemi 2020 Ağustosta aldım 1 x AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 İşlemci 1 x Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart 2 x Adata XPG...
  7. Ö

radeonsoftware.exe vcruntime140_1.dll bulunamadı hatası

arkadaşlar acil yardım gerekiyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim fotoğrafta da görmüş olduğunu hatayı almaktayım sadece amd software girerken bu oluyor vcruntime140_1.dll dosyasını indirdim ve dosya konumuna attım ancak bir değişiklik olmadı yardımcı olabilirseniz...
  8. Ö

Güncelleme yaparken pc kasması ve yavaş güncellemesi acil yardım

Merhabalar, arkadaşlar örneğin valoranta güncelleme geliyor güncellemeye başlıyor ancak bazı yerlerde duruyor 10 dakika falan hıç oynamıyor sonra 5 10 mb doluıyor yine donuyo sürekli bu döngüdeyim aynı zamanda bu güncellemeyi yaparken pc afedersiniz hayvan gibi kasıyor yardımcı olabilirseniz çok...
  9. Ö

Radeon software and driver versions do not match hatası

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, biraz önce windows güncelledim 20h2'ye ve bu sorunla karşı karşıyayım şu anda yardımcı olabilirseniz sevinirim https://hizliresim.com/x17daU sorun bu
  10. Ö

İnglizce Ödevim !yardım

Exercise 2 : Put the verbs into the correct form; past perfect or past simple. 1. A: Was your father at home when you arrived? B: No, he_______________________ (go) out to meet his old friends. 2. Before they _______________ (buy) a new house, they ___________________(sell) their old one. 3...
  11. Ö

Kasaya ufak çaplı bir çarpma olduğunda kapanıyor

Merhabalar, bilgisayarı alalı 2-3 ay oldu ve ilk aldığımdan beri ufak çaplı bir hasarda direkt yeniden başlatıyor kendini. Örnek vermem gerekirse temizlik yaparken süpürgeNin ucuz masaya ufak çaplı bir hasar bıraktığında pc yeniden başlıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  12. Ö

Ürün İadesi Nasıl yapabilirim? Gaminggentr

arkadaşlar merhaBalar gaminggenm.tr üzerinmden g102 mouse aldım tuşu arızalı geldi ve şimdi geri göndereceğim de nereye hayatımda hiç iade falan o tarrz şeyler yapmadım nasıl göndericem baNa bir kod verdiler ve tarafımıza gönderin dediler nasıl göndericem yardımcı olur musnuz?
  13. Ö

Gittigidiyor güvenilir mi?

arkadaşlar bu klavyeyi alacağım sizce güvenebilir miyim...
  14. Ö

Gaming gen güvenilir mi? Kargo süreci?

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim, Gaming Gen sitesi üzerinden bir ürün satın almayı düşünüyorum güvenilir mi ve kargo sürecini merak ediyorum bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. alacağım ürün ...
  15. Ö

Windows 10 pro anahtarı

arkadaşlar ucuza windows 10 pro key alabileceğim güvenilir bir site önerirseniz sevinirim
  16. Ö

CSGO 1280x960 kullanan ve amd ekran kartına sahip olan var mı?

arkadaşlar yeni monitör yeni sistem aldım ama ne yazık ki şu anda bazı çözünürlükler yok en önemlisi de benim için 1280x960 çözünürlüğü ve şu anda yok amd kullanıcısyım çözünürlüğü ekleyemiyorum softwaredan ekranla uyumlu değil diyor çözünürlük anlamadım amd ekran kartı ve 1280x960 kullanan...
  17. Ö

Radeon Software and Driver versions do not match sorunu

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ekran kartımı güncelledim ve bu sorunla karşı karşıyayım şu anda yardımcı olabilirseniz sevinirim https://hizliresim.com/x17daU sorun bu
  18. Ö

Ekran kartı güncelleme

arkadaşlar merhabalar ekran kartımı güncelleyeceğim ama eski sürümü silmeden yüklesem sorun çıkar mı ekran kartım xfx rx580 8gb yani sil tekrar yükle falan nasıl yapacağımı bilmiyorum ddu falan dedi bazı kişiler ama direkt indirsem sorun çıkar mı
  19. Ö

Dizi Ve Film Önerisi

Arkadaşlar örnek dizi-film söylemem gerekirse '' Wanted, Dark, Uyumsuz, Labirent, The Maze Runner Serisi '' bu türde dizi/film önerirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 1600765796 labirenti ikikez yazmışım :D k.b
  20. Ö

Windows 10 etkinleştirme

bu video doğru mu arkadaşlar?
Top Bottom