Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Yapay Zeka, O insanların olmasını istediğimiz bir rol modeldir

O insanlar tam olarak bunu istiyor. Ne söylüyorlarsa inanan ve onu savunan insanlar. Yapay zekaya bakın. İnternette ne bilgi varsa onu kabul edip onu sunuyor ve ve onu daha çok insana yayıyor. Onlar hep yanlış bilgilerle bizi uyutuyor ve bunu kimse anlayamıyor. Bunu gördükçe üzülüyorum. Yapay...
  2. Heath Ledger

İnternetteki bilgilerimi nasıl silebilirim?

Adımı soyadımı yazınca ortaokul lise ve üniversite ile ilgili bilgilerim çıkıyor. Bunları nasıl kaldırtabilirim? 1 ay önce birkaç fotomu geri bildirim yollayıp kaldırttım ancak okul sitesindeki bilgilerimi nasıl silebilirim?
  3. Heath Ledger

İstanbula geleceğim Nasıl toplu taşıma kullanabilirim?

Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda İstanbul'a geleceğim 2-3 günlüğüne ve toplu taşıma kullanmam lazım geldiğim ilk andan itibaren. Ankara'dan YHT ile geleceğim. Söğütlüçeşmede ineceğim. Toplu taşıma kullanmak için ne yapmam gerekiyor. Herhangi birinden rica etsem parası karşılığında basar mı...
  4. Heath Ledger

Kriz zamanı yatırım mı yaparsınız? Ânı mı yaşarsınız?

Arkadaşlar ülke ve dünya çapında ekonomik sorunlar var. Enflasyon rakamları son yılların rekorlarını kırıyor. Bunca zorlu bir dönemde kiminle konuşsam herkes ânı yaşamak için harcama yapıyor. Yarın bu fiyata hiç bir şey bulunamayacak diye diye insanlar eskisinden fazlasını tüketmeye başladı diye...
  5. Heath Ledger

Youtube'un Bu Yaptığı Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Arkadaşlar video ingilizce ancak anlamayanlar için şöyle açıklayayım. Konu: Sosyal Medya İçerik Filtreleme Adam diyor ki, "Youtube'da komple teorisyenleri ile nasıl başa çıkıyorsunuz?" Kadın da şöyle cevap veriyor, "2 farklı yol izliyoruz bu konuda. İlki Bu tarz yanlış bilgi veren içerikleri...
  6. Heath Ledger

İnternet tarafsız mıdır?

Arkadaşlar sizce internette önümüze çıkarılan şeyler tarafsızca ve rastgele bir şekilde mi önümüze geliyor. Yoksa manipülasyon tarzı oyunlar var mıdır? Ayrıca Google, Youtube gibi internette keşif yapma olanağı bulunan sitelerde bu tarafsızlığın olması gerekir mi gerekmez mi? Örnek olarak siz...
  7. Heath Ledger

Sizce NASA Ay'a Gitti Mi?

NASA sizce Ay'a gitti mi? Eğer gittiyse 1972 yılından beri neden bir daha gidilmedi?
  8. Heath Ledger

Üniversiteyi Bıraktım!

Ülkemizin diğer ülkelerden geride olmasını avantaj olarak bilip daha gelişmiş ülkelerden ilham alıp geleceğe daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Gazi Üniversitesi 3. sınıftayım. Geleceğin teknolojisi elektrikli ve hibrit araçlar. Benzin fiyatları sadece dolardan dolayı artmıyor. Tüm dünyada...
  9. Heath Ledger

Avrupa Ülkeleri için Sim Kart

İllaki forumda Avrupa'da yaşayan arkadaşlarımız vardır diye sorayım dedim. Yazın Avrupa'ya çıkma planım var ve internet ve arkadaşlarımla konuşmak için (avrupadaki arkadaşlarla, Türkiye dekilerle zaten wp den hallederiz o işi) sim kart ve paket önerilerinizi bekliyorum. hangi hat daha makul...
  10. Heath Ledger

Kendi PC'nizdeki en sevdiğiniz donanım

Arkadaşlar, herkes kendi kullandığı bilgisayardaki en sevdiği donanımı yazsın(sebebini de yazarsanız o donanımı almak isteyen kişiler için bilgilendirici olur). Ben başlıyorum: SSD:XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma) Gerçekten hızına hayran kaldığım bir SSD...
  11. Heath Ledger

Bilinmeyen Youtube Kanalları (Yabancı)

Gerçekten faydalı olduğunu düşündüğüm birkaç kanal bırakmak istiyorum. sizlerden de öneri varsa bakabilirim. (herkesin bildiği kanalları atmazsak sevinirim) 1. Fizik deneyleri yaparak bazı konuları çok daha iyi anlamamızı sağlayan Bruce Yeany https://www.youtube.com/user/YeanyScience Örnek...
  12. Heath Ledger

Instagramdaki hatayı nasıl çözerim?

Arkadaşlar Instagram'da hesaplar arasında geçiş yaparken öteki hesaplardaki bildirimler felan gözüküyor. Ancak bu hesabımda hiç mesaj olmamasına rağmen 1 aydır böyle. Ne yaptıysam düzeltemedim. Başka yaşayan var mı veya çözümü bilen?
  13. Heath Ledger

Bugün saat 16:00 da yeni sistem

DA instagram sayfasında paylaşıldı. Alacaklar hazırlansın
  14. Heath Ledger

Steam Kullanıcı Adı Değiştirme

Steam kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır? Adım #1: Steam’i açın ve kullanıcı adınızın üstünde durun, açılan pencereden Profil’i seçin. Adım #2: Seviye kısmının altında bulunan Profili Düzenle seçeneğine tıklayın. Adım #3: Açılan ilk pencerede Profil Adı kısmını değiştirin. Adım #4...
  15. Heath Ledger

Kendinizi Bir Atasözü/Deyim ile Tanımlayın

"Sabreden Derviş Muradına Ermiş" Bu hayatta neyi sabırla beklediysem eninde sonunda o şeye ulaştım
  16. Heath Ledger

Yabancı forum siteleri

Arkadaşlar bildiğiniz DA forum kalitesinde yabancı forum siteleri var mı?
  17. Heath Ledger

Uzay hakkında bir soru

Arkadaşlar güneş sisteminin aşağıdaki şekilde hareket ettiği söyleniyor. https://2.bp.blogspot.com/-KMkEWf_a1aY/WtpjUG8rhkI/AAAAAAAAAYc/2DYimR3qmCI5HCD8bUQuhkf6TFGL7vQugCLcBGAs/s1600/uzayla-ilgili-bilinen-yanlislar_1529706.gif Ancak bunu neye göre söylüyorlar? Neyi referans alarak bu kanıya...
  18. Heath Ledger

Izafiyet teorisini çürüttüm.

Merhaba arkadaşlar. Teori dediğimiz şey kanıtlanmamış bir düşüncedir. Eğer bu düşünce kanıtlanırsa kanuna dönüşür. Ancak insanların bir kısmı bu teorilere %100 doğruymuş gibi inanıyor ve bu durum da insanların düşüncelerini büyük bir anlamda etkilemesine yol açıyor. Size Einstein'ın izafiyet...
  19. Heath Ledger

Internet kafeler hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar Internet kafeler hakkında şehir efsaneleri dolaşıyor. Çok kazanıyorlar vb. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir misiniz?
  20. Heath Ledger

80 plus ne oluyor?

Herkesin isminin altında 80 plus yazıyor. Bu nedir acaba
Top Bottom