Arama sonuçları: *

1. cobretti

Disney Plus Üyelik Fiyatı

Geçen sene 280TL ile üye olmuştum zam geldiğinde eski kullanıcılar 650 değil 350 ödeyecek diyordu fakat bugün kartımdan 650TL çekmeye çalıştı
  2. cobretti

Papara Kart Netflix Ödeyemiyorum

Kartımda yeterli para var ve internet alışverişinede açık ama kartımı girerken bir sorun oluştu diyor ve yapamıyorum
  3. cobretti

Joe Biden ABD Başkanlık Kazandı*

*=6 Delegeye ihtiyacı var ve bir sorun çıkmazsa yeni ABD Başkanı o Joe Biden: 264 Delege Donald Trump: 214 Delege (Kazanmak için 270 delege lazım) Biden kazanması bence daha iyi olur. Güncellenen resmi google kaynagı...
  4. cobretti

Saygısız Microsoft Calışanı işinden atıldı!

İzmir depremini paylaşarak "karma is a b*tch" paylaşımını yaptı.Microsoft ve @SwordGroup çalışanı Fransız Maxime Castello 'nun çalıştığı sirketler Twitter Sayfalarından özür ve taziyelerini belirttiler ama Castello işten atılarak Microsoft MVP programindaki erişimi kalıcı olarak kaldırılmış...
  5. cobretti

Bilinmeyen numara nasil bulunur

aoru baslikta
  6. cobretti

Bu Uyarı Sebebimidir?

Arkadaşlar az önce forum rutbeleri ile ilgili bir konu açtım ve yardım edildi bende Çözüldü işaretini eklemek istedim ama yoktu bende Sorunum Cevaplandı(Çözüldü) şeklinde bir baslik yazdim.Konum silindi aynı şekilde yapan bir arkadaş vardı ama uyari almadı.Bu bahsettigim sey uyari sebebimidir?
  7. cobretti

UPS Kargo ile sorun yasayan varmi?

Soru baslikta iyi bir firmadir sorum yasayan varmi
Top Bottom