Arama sonuçları: *

1. tunahangenç

bir erkeğin ortalama boyu kaç olmalı?

sizce kaç olmalı ideal boy?
  2. tunahangenç

bu para nasıl okunuyor?

1.353.971.525.000,00 nasıl okunuyor arkadaşlar bu para elon musk ın serveti
  3. tunahangenç

460tl ye gram altın almak mantıklı mı?

sizce mantıklı mı para az da olsa katlanır mı?
  4. tunahangenç

aldığım gusül abdesti şekli doğru mudur?

yıkandıktan sonra en son niyet edip üç kere ağza üç kere burna su alıyorum ve çıkıyorum bu doğru mu yoksa yanlış mı?
  5. tunahangenç

saçlarım seyreldi bunun bir çözümü var mıdır?

şampuan ilaç gibi önerebileceğiniz şeyler var mı bitkisel şimdiden teşekkürler
  6. tunahangenç

en saçma unutkanlık anınız

benim saçlarımı bağlamam için lastiğim vardı onu kaybettim bir gün boyunca aradım en son gece yatarken kolumdan çıktı sizin varsa bekliyorum
  7. tunahangenç

Recep Baltaş'tan Abdullah Hacıgül'e eleştiri

abdullah abi biraz önce donanım arşivi instagram hesabı üzerinden paylaştı girip bakabilirsiniz olay şu yeni çıkan DA sistemi hakkında technopat forum kullanıcısı yeni bir sistem çıkartma ihtimalin var mı diye sormuş recep baltaşa o da yeni çıkan DA sistemini eleştirmiş ekran kartını vs.. bu...
  8. tunahangenç

yandexden para kazanma konusunu bulamadım

arkadaşlar dün bir tane konu vardı arkadaş yandexten şirketlerin verdiği görevi yapıp dolar kazanıyordu papara kartına geliyordu para o siteyi atar mısınız?
  9. tunahangenç

hatırlayamadığım koca kafalı aksesuarlar

arkadaşlar böyle koca kafalı karakterler vardı kasanın içine koyuyorlardı onların adı nedir bulamadım
  10. tunahangenç

youtube türkiye nin en iyi teknoloji kanalı

donanım arşivini niye koymadın diceksiniz çoğu kişinin o şıkkı seçeceğine eminim o yüzden koymadım bu kanallar arasında değerlendirirseniz sevinirim
  11. tunahangenç

twitch türkiye nin en yakışıklı erkeği?

ankete katılırsanız sevinirim eğer yakışıklı bulduğunuz kişi ankette yoksa aşağıya yazmayı unutmayın
  12. tunahangenç

2021 den beklentileriniz neler?

eğer cevabınız ankette yoksa aşağıya yazabilirsiniz.
  13. tunahangenç

twitch yayıncıları kazandıkları paraları hakediyor mu?

soru başlıkta
  14. tunahangenç

sınavlar başlıyor ama bir şey öğrenemedim

sınavlar kasımda başlıyormuş online derste ne fizikten ne kimyadan ne biyolojiden yani sayısaldan hiç bir şey aklımda yok ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
  15. tunahangenç

korku evlerine gidip korkmak

korku evlerine bilinçli olarak gidiyoruz bu korku evlerinin gerçek olmadığını biliyoruz ve üstüne para veriyoruz fakat bayılanlar çok korkanlar oluyor bunun sebebi ne sizce neden korkuyolar?
  16. tunahangenç

24 tl ile ne yapılabilir

ininal kartımda 24 tl var ve ne yapabilirim aklınıza ne geliyorsa söyleyebilirsiniz parayı harcamak istiyorum çünkü aylık kullanım ücreti kesicek fikirlerinizi bekliyorum
  17. tunahangenç

papara kart iban hakkında

papara kartta iban sistemi var mı tr ile başlayan iban mesela ben birisine ibanımı atıcam o da atm den benim kartıma para yollayabiliyor mu yani banka kartı görevi görüyor mu
  18. tunahangenç

prime gaming nedir??

içerikleri ne arkadaşlar ve sadece bir tane twitch yayıncısına mı abone olabiliyoruz? ve 1 ay ücretsiz denedikten sonra para yatırmak zorunlu mu?
  19. tunahangenç

online eğitimde öğrenebiliyor musunuz?

hocanın bana anlattığını 30dk sonra unutuyorum hiç bişey öğrenemedim desem yeridir hiç bişeye yaramıyor bence bu eğitim ben bişey öğrenemiyorum sizde durum nedir?
Geri