Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Ah şu AMD ısınıyor mevzusu bi bitmedi...

Arkadaşlar sizlere şu videoda ki 4:21 dakikada ki yanlış bilgiyi paylaşmak istiyorum, adam İntel'lerde ortalama 40 derece civarı diyor tabii İntel için bu AMD lerde 60 derece civarı diyor. Resmen bu lafı duyunca adamı yumruklayasım geldi. Bıktım artık bu olay taaa Athlon XP zamanlarındaydı ama...
  2. Windows 11 aşığıyım

Forumun işlemci ustası kimdir?

Başlıkta. :)
  3. Windows 11 aşığıyım

Diğer yeşil forumun saçma sapan attığı bana bir bakar mısınız?

Arkadaşlar isim vermek istemiyorum T ile başlayan forumun attığı bana bir bakın yahu ben bi rehber yapmışım, emek vermişim adamların attığı bana bakın diyor ki telefonla falan çekilen fotoların paylaşılması yasak print screen tuşunu kullanın falan diyor böyle bir saçmalık hayatımda ilk defa...
  4. Windows 11 aşığıyım

Odamı daha nasıl geliştirebilirim aklıma bi fikir gelmiyor...

Odamı daha nasıl geliştirebilirim aklıma bi fikir gelmiyor sizce şuan ki hali nasıl? Neler katabilirim belirli bir bütçem yok. Mesela televizyonun yerini değiştirmek gibi. Neler yapabilirim sizce? Yatağımın ordan çektiğim fotoğraf: Buda televizyonun yanında ki laptopun oradan çektiğim uzaj...
  5. Windows 11 aşığıyım

[ÇÖZÜLDÜ] Misafir Çocuğunu Nasıl Evimizden Bıktırabilirim?

Arkadaşlar direk konuya dalıyorum. Şimdi bizim eve gelen 7 yaşında erkek misafir çocuğu var. Ben niyeyse bu çocuğa çok gıcık kaptım ve bazen annem bu çocuğa daha fazla iyi davranıyor gibi hissediyorum her neyse ben bu çocuğun evimize gelmemesini nasıl sağlayabilirim? Çocuk her gün hafta sonları...
  6. Windows 11 aşığıyım

Nedir bu DA forumda 'WADA' mevzusu?

Nedir bu wada mevzusu? Çok saçma sapan bence artık üyelerle kavga etmeye kadar geldik resmen, bence herkes eski pp'sine geri dönsün çok saçma sapan bir konu oldu bu wada olayı. Bütün wadaların görmesi için açtım konuyu.
  7. Windows 11 aşığıyım

Pubg mobile lite oynayan varsa kılan kurdum isteyen gelebilir.

Arkadaşlar böyle bir konu açmak yasak mı bilmiyorum ama pubg mobile lite da kılan kurdum isteyen katılabilir. Katılma için benim profilimden kılana basıp girebilirsiniz. IDim: 7243913048 @BaşaramadıkAbi ile kurduk kılanı. Pubg mobile değil yanlış anlaşılmasın pubg mobile lite Eğer böyle bir konu...
  8. Windows 11 aşığıyım

[ÇÖZÜLDÜ] Sizde de DA forum çöktü mü?

Arkadaşlar az önce foruma bir türlü giremedim host error falan verdi. Sizde de oldu mu bu? @Mehmet Yılmaz
  9. Windows 11 aşığıyım

(ÇÖZÜLDÜ) Moralim çok bozuk ne yapabilirim?

Arkadaşlar moralim çok bozuk, canım çok sıkılıyor yapacak bir şey bulamıyorum farklı neler yapabilirim fikri olan var mı? Normalde yaptığım şeyler: Bilgisayar sök tak yapmak, tamir etmek vb. gibi şeyler. Kısaca bilgisayar ile ilgili ve evimde birsürü bilgisayar parçaları falan ne ararsan var...
  10. Windows 11 aşığıyım

Masaüstü arka planınızı paylaşın

İlk ben başlıyorum,
  11. Windows 11 aşığıyım

(ÇÖZÜLDÜ) Sizde de tema böyle oldumu? Bence çok güzel.

Arkadaşlar az önce forum bi anda böyle oldu ama düzeldi. Profilime yazdım bende de oldu diyenler oldu. Güncelleme mi yapılıyor? Bu arada bu temeyı çok beğendim böyle olursa güzel olur. :) @Mehmet Yılmaz @Vesemir @Abdullah Hacıgül @Emir Aydın @mertkuskapan
  12. Windows 11 aşığıyım

NoEscape.exe virüsünü nereden bulabilirim?

Arkadaşlar aşağıdaki videoda WinCustumizer adı altında bir virüs var. Bu virüs benim çok dikkatimi çekti adeta 000.exe virüsünün 2020 versiyonu gibi bişey neyse... Bu virüsü nette aradım ama bulamadım sanal makinede denemek istiyorum bütün tedbirleri alıp. Sorum şu: Nereden bulabilirim bu...
  13. Windows 11 aşığıyım

(Çözüldü) Arkadaşlar nasıl adımı değiştirebilirim sosyalde?

Arkadaşlar nasıl adımı değiştirebilirim sosyalde? Herkes beni AMD fanboyu zannediyor saçma sapan yorumlar yapılıyor adımı nasıl değiştirebilirim veya nerden yapabilirim?
  14. Windows 11 aşığıyım

Donanım Arşivine el hareketi yapan kişi

Aşağıdaki videodaki kişi İntel fanboyu olup saygısızca Donanım Arşivine el hareketi falan yapıyor. Buda yetmiyormuş gibi Donanım Arşivi ailesine fanboy diyor. Bir kişi bu adama cezasını vermeli bence. Abdullah abim sen bu konuda ne düşünüyorsun? Diğer videolarındada insanlara yanlış öneriler...
Geri