Arama sonuçları: *

1. Jroxy

İş verenin hakkı nedir?

Arkadaşımla bir iş için çağırıldık biz yolu da onlar kaşılıyor sanıyorduk meğersem karşılamıyorlarmış. Çalışacağımız yer ilçede ve ulaşım imkanımız yok. İş veren sigortamızı yapmış arayıp bu durumu anlattığımızda sigorta ücretini talep ederiz sıkıntı yaşarsınız gibi bir muhabbet çektiler. Benim...
  2. Jroxy

Metal üstüne lazer markalama

Metal üstüne lazer markalamayı nereler yapar ? Ortalama fiyat nedir? Sadece isim ve soy isim yazılacak. Bilginiz var ise aydınlatırsanız sevinirim.
  3. Jroxy

Amazon Prime Video Bağlantınız Özel Değil

Bu hatayı alıyorum sürekli dizi izleyemiyorum. Sadece VPN ile giriliyor. VPN ile girince de dizi açılmıyor VPN'e bağlısın diyor.
  4. Jroxy

Arama geçmişinde Youtube gözüküyor

Bilgisayarda youtubeden bir şey açınca arama geçmişinde böyle gözüküyor önceden olmuyordu. Nasıl düzeltebilirim?
  5. Jroxy

Elimdeki saati ne kadara satabilirim?

Elimde Casio G-Shock 8900A - White modeli var. İnternette fiyatları şuan 1000 TL gösteriyor Yurt dışında 90-140 Dolar bandında. Ben bunu 4-5 Yıl önce 130 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. Sizce kaça satabilirim. Acaba elimdeki orijinal mi değil mi?
  6. Jroxy

Ucuz hesaplar satan site

Rusların ucuz hesap sattığı bir site vardı adı neydi? P ile başlıyordu sanki.
  7. Jroxy

Youtube boşluk tuşu çalışmıyor

Sadece youtubede böyle.
Top Bottom