Arama sonuçları: *

1. edd123

Başka bir forum ile DA Forum'un arayüzünün 1:1 aynı olması

Bir ödev için rastgele yabancı bir foruma girdim, ve ana sayfadan tutun da profillere kadar her şey 1:1 DA Forum ile aynı. sadece çok ufak farklar var. Bu nasıl olabiliyor? Site: https://forum.wordreference.com/ Rastgele bir konu...
  2. edd123

Vergi vermeli miyim?/nasıl verebilirim?

Şu anda 18 yaşın altındayım, freelancer.com benzeri sitelerden tercümanlık-websitesi tasarımı gibi işler yapmak istiyorum. elde ettiğim gelirden belli bir vergi vermem gerekiyor mu? gerekiyor ise nasıl verebilirim?
  3. edd123

Inca açıklama yaptı!

İnca instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı. Uygulamanın kaynak kodları değiştirilmiş.
  4. edd123

Technopat Forum saçmalığı (YETER!)

Bugün bu forumda ŞU KONUYU açtım ve herhangi bir mesaj gelmedi. bende bir ümit Technopat Forum'a açtım. metni tekrar yazma gereği duymadım, sadece aynı metnin noktalama işaretlerinin cıvkını çıkarttım çünkü aşırı saçma bir kural. Ve bilin bakalım ne oldu? KOPYALA YAPIŞTIR KONU AÇMIŞIM. wow...
  5. edd123

Kim hangi konuya etiketlenmeli konusu link

@Emirhandkee Ya da bilen birisi varsa link atabilir mi
  6. edd123

bir yayıncının chatinde bir günde 2 mesajdan yediğim küfürler

Öyle küfürler var ki. Hakkımı alacağım için mutluyum ama. Ilk fotoda konu yayıncıya övgü. Son Fotoda valo maçında 2 takımdan birisinin bir oyuncusu karşı takıma önceden transfer olmuş. Bende bilmyordum sordum. Cevap ortada. Bunları paylaşmamın bir sıkıntısı olmaz sanırım her şey sansürlü...
  7. edd123

Türkçe rapte sizce en iyi 3 diss parçası

Bence en iyi 3 diss mürekkebimi doldurdum, beddua ve ağla dır sizinkiler hanigisi
  8. edd123

Forumda kavgayla sonuçlanacak şeyler yapmasak mı?

Arkadaşlar biliyorum forumda siyaset serbest hakkınız var fakat artık darlamaya başladı gereksiz tartışmalara giryoruz bu gün de 3 tane konu açıldı artık insanları kavga ederken görünce daralıyorum din kavgalarında da aynı mevzu birbirimize artık saygı göstersek mi aynı forumun üyeleri olarak...
  9. edd123

En sevdiğiniz yayıncılar ve sadakat puanlarınız

benim en sevdiğim yayıncı the Boss Elraenn ve pqueen elraennde 15k pqueende 13k sadakat puanım var kimine göre az kimine göre çok sizinkiler nasıl
  10. edd123

forumun discord serverı varmış

serverda olan birisi davet linki atabilir mi
  11. edd123

Ne saçma bir fiyat bu böyle?!

https://www.letgo.com/tr-tr/i/gaming-masauestue-bilgisayar_a76ce3f8-46d2-45a2-8212-e7e5cf057d53 pek sevgili arkadaş rx570+ryzen 5 2600x+monitörünü sıfır fiyatlarının üstünde satıyor. sıfır fiyatlar üzerinden ufak bir hesap yaparsak: işlemci:1300tl ekran kartı:1500tl anakart: 700tl (ortalama)...
  12. edd123

Discorda giremiyorum

bikaç gün önce yine oldu silip yükledim düzeldi ama yine aynisi oldu tıklıyorum yükleniyor görüno ama açılmıyo
  13. edd123

Rambo reise noldu bilen var mı

Adam haftalardır foruma girmiyor hesabına girdiğimde hata veriyor ve ppsi gitmiş?
  14. edd123

PCnizde kaç monitör kullanıyorsunuz

başlıktaki gibi
  15. edd123

discord indirme hatası

discord exe yi bilgisayara indiriyorum tıkladığımda installation failed hatası veriyor hatanın çözümünü bilen ya da başka biryerden indirilebiliyorsa yardımcı olabilir misiniz
  16. edd123

9. sınıfı atlatanlardan tavsiyeler

bu sene 9 a geçeceğim tavsiyesi olan var mı
  17. edd123

foruma ps4 ten girdim

tarayıcıya donanım arşivi forum yazdım direk google sonucu çıktı girdim ve kullanıyorum
  18. edd123

Lgs puaniniz?

Arkadaşlar bu sene lgs ye girenler yuzdelik ve puanlarını yazabilirlermi kendiminkiyle karşılaştırmak istiyorum yazmak istemeyen varsa saygı duyarım
  19. edd123

Rtx 2070 super icin marka onerisi

?
  20. edd123

Forumda ne zaman rütbe atlanıyor?

?
Geri