Arama sonuçları: *

1. Pala

FORUM SİTESİNDEKİ RÜTBE SİSTEMİ NE İŞE YARIYOR ?

FORUM SİTESİNDEKİ RÜTBE SİSTEMİ NE İŞE YARIYOR ? bazı insanlar rütbe fln kasıyor neden kasıyorlar anlamadım , anlatırsanız çok sevinirim
  2. Pala

POEDAGAR SAAT TEMU ALİXEPRESS

POEDAGAR BEYLER SAAT ALAN OLDUMU DEDİKLERİ GİBİ SU FLN GEÇİRİYORMU
  3. Pala

Fiyat Performans Futbol Topu

Beyler Maks 600tl Sağlam Futbol topu varmı bildiğiniz önerdiğiniz ? 1690642340 5 numara
  4. Pala

İstanbulkart Öğrenci miyim

bEYLER 2004 LÜYÜM MEZUNA KALDIM BURDAN HANGİ KARTI SEÇMELİYİM
  5. Pala

İstanbul Kart Kayboldu

Beyler İstanbul Kartal kayboldu yeni cikwrticam fotoğraflı olacak nasılsın yapabilirim
  6. Pala

YKS 3 AY KALA 0 BAŞLIYORUM TAVSİYE VERİN LÜTFEN

Beyler EA DAN GİRİCEM HEDEF 150.000 TEMEL YOK MATEMATİĞİM KÖTÜ TÜRKÇE EDEBİYATI HALLEDERİM gibi ezberim iyi dil bilgimde iyi AMA SÜREM AZ BANA HIZLI Konuları anlatan youtube kanalı tavsiye ederseniz çok mutlu olurum ve tavsiyeleriniz nelerdir 1679328250 TÜRKÇE KANAL TAVSİYESİ : MATEMATİK...
  7. Pala

3 AY KALA YKS DE NE YAPILIR

Beyler günde 4-5 saat çalışsam ea 145.000 gelirmi ne diyorsunuz yapılabilirmi lütfen gerçekçi olun OBP70 Temel Zayıf
  8. Pala

Bartın'da Maden Ocağında Patlama

Bilgisi olanlar bilgi verebilirse sevinirim kaç işçi var vs
  9. Pala

Kıl Kurdu Hakkında ???

Beyler yaklaşık 1 sene önce dışkımda kıl kurdu gördüm o zaman 2-3 gün boyunca kabak çekirdeği vs yemiştim vs ama hiç dışkımda döktüğünü görmedim sizce hala yaşıyorlarmı bu arada sarımsak ve sirkeyide iyi seviyede tüketen bir insanım
  10. Pala

İslamda Kul Hakkı Ayıplı Mal Satmak

Dostlar İnternet üzerinden hafıza kartı sattım ürünü aldığımda banada satıcı orijinal dedi elime geldiğinde hakikaten orijinal gibiydi herşeyi birebir ama ürünleri sattıktan sonra fark ettmiki ürün fake miş sizce bunun islamda hükmü nedir
  11. Pala

Lenovo Tayvan da Ürün üretiyormu ?

Beyler Lenovo Hafıza Kartı aldım bana sahte gibi geldi içinde tayvanda üretildiği yazıyor google yazdım tam istediğim cevabı bulamadım bu lenovo tayvanda ürün üretiyormu
  12. Pala

Yardım Dinimizde Ticaret Dropshopping

Beyler Gittigidiyorda dropshopping yasakmış çok saçma diğer yerlerde full yasal Sizce Dropshopping yapsam günah olur mu ?
  13. Pala

Vergi Muafı Olmaya Çalışmak (Vergi İndirimi)

Beyler Yakında Bir İşyeri Açmayı Planlıyorum (Civata) Devlet Vergisinden Muaf Nasıl Olabilirim Yani Mesela Bazen Kadınlara Özel Bİr Hak Tanırlar vs Mesela Annemin Üstüne Açsam Vergi Muafiyeti Olurmu bende 21 Yaşındayım gençlere özel vergi muafiyeti falan var mıdır ?
Top Bottom