Arama sonuçları: *

1. SyFox

Kargo fiyatlandırması nasıl oluyor

Yaklaşık 50kglik dumbell seti almak istiyorum 2.el fakat bunun kargo firması , ücreti nasıl olur bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
  2. SyFox

Yaz dönemi için çalışmak

Yaz için iş arıyorum.Gidip başvuruyorum söyle böyle sonra sehirdisinda üniversite okuyorum diyince direkt geri çekilme oluyor . Yaz için nasıl 2-3 aylık bir iş bulabilirim . Gidip okumuyorum mu demem lazım ya da . AVM lerde resmi bir kuruma gidip okumuyorum mu demem gerekiyor ...
  3. SyFox

İngilizce testi bir kaç soru acil yardım yanıtladığınız kadarı yeterli

1)It -------- a lot in winters in Black Sea a) raining b) rainedc) rains d) is raining 2)My son -------- in the park right now a) plays b) playingc) played d) is playing 3)Amy -------- French two years ago a) studied b) studiesc) is studying d) study 4) -------- the thief -------- any money...
  4. SyFox

Uyku Düzenim bozuldu

Normalde uyku düzenim gayet güzeldir gece max 2 gibi yatip saat 10 gibi kalkarım fakat bir tane oyuna başladım ve 2-3 gündür uyku düzenim mahvoldu bugün akşam 6da yatıp gece 12 de kalktım ve bu saatte uykum var deli gibi . Nasıl düzeltebilirim bu durumu
  5. SyFox

İlk banka kartı için kimlik doğrulama

enpara çıkartırken görüntülü aradılar ve benim ilk banka kartımdı o yüzden kimlik doğrulama yapamıyoruz dedi ne yapmam gerek hiçbir şey anlamadım nsc gibi bir şey dedi bir de
  6. SyFox

Hangi banka kartını önerirsiniz

18 oldum banka kartı çıkartmak istiyorum hangi banka kartını önerirsiniz ? 1695166814 Bankkart Genç kartı nasıldır kredi kartı + banka kartı bir arada imiş
  7. SyFox

Yarin ilk işime başlayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

Yarin ilk işime başlayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.Bir restorantta garsonluk yapacagim ne önerirsiniz
Geri