Arama sonuçları: *

1. Respiky

Market çalışanları ne kadar kazanıyor?

A101-ŞOK vb. Market Çalışanları ortalama ne kadar maaş almakta 13 bin diye biliyorum ama yol yemek vermedikleri için KFC-Popeyes gibi yerlerde çalışmak daha makul geliyor
  2. Respiky

Dolandırıldım mı? Sokakta soğuktan üşüyorum

İstanbul/Zeytinburnu'nda geçtiğimiz hafta Perşembe günü anlaşma sonucu bir ev sahibine 5000TL kapora gönderdim elimde ki son paramdı kiraya ayırdığım harici normalde başka bir şehirde oturuyorum aile evinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı çocukluğumdan beri biriktirip aldığım sistemimi satarak...
  3. Respiky

Sistemimi sattım sizce iyi mi yaptım kötü mü?

AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-K GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI GHOST 8GB Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 480 GB GOODRAM IRDM PRO 16GB (2X8) 3600MHZ CL18 DDR4 DEEP BLACK NZXT H510 Mid Tower DEEPCOOL PF650 650W 80+ Bu sistemi haftalık 1000TL yani aylık 4000TLx4 ay taksitle 16.000TL'ye sattım çok...
  4. Respiky

Meritokrasi ödevi hakkında yardım

Meritokrasi kavramını inceleyiniz ve açıklayınız. Vilfredo Pareto’nun seçkinlerin dolaşımı kuramı bağlamında meritokrasiyi değerlendiriniz. Eğitim ile meritokrasi ilişkisini ve meritokrasinin toplumsal hareketlilikteki yerini tartışınız. Şeklinde ödev istenmiş Üniversite üçüncü sınıf...
  5. Respiky

Bu Mesaj Ne Demek? Başıma Ne Gelebilir? (İcra)

45.530TL borcum var 20 yaşındayım üzerime hiçbişey yok aile evinde kalıyorum ikametgahımda burda
  6. Respiky

GeForce Now indirim kodu olan var mı?

Teşekkürler
  7. Respiky

Çalışacağım iş yeri YapıKredi'ye Maaş yatırıyorsa ne yapmalıyım?

Merhabalar, geçtiğimiz 7-8 süre zarfında ödeyemediğim borçlarımdan (Esnek Hesap, Kredi Kartı ve Kredi) dolayı Yapıkredi Banka/Kredi ve Tüm Vadesiz hesaplarım bloke olmuş durumda. ayrıyeten avukata düşmüş ve yaklaşık 44k ödemesi bulunmakta. Sorum şu şekilde eğer çalışacağım iş yeri Maaş ödemesini...
  8. Respiky

Üniversite Eğitim Bilimine Giriş ve Eğitim Sosyolojisi Ders Notları Olan Var mı

Üniversite Eğitim Bilimine Giriş ve Eğitim Sosyolojisi Ders Notları Olan Var mı Öğretim ilke ve Yöntemleri dersi içinde lazım
  9. Respiky

OtelZ indirim kodu olan var mı?

Teşekkürler
  10. Respiky

Tarım Kredi Marketten istifa etme

Merhabalar Tarım Kredi Kooperatif marketinden istifa etmek istiyorum henüz 10 gün oldu deneme süremde olmama rağmen ihbar süresi doldurmam gerektiğini aksi halde çalıştığım ücretini alamayacağımı söyöediler bi bilginiz var mı
  11. Respiky

İcraya Verilir miyim?

4 Nisan'dan beri hiç bir yerde çalışmıyorum hiç param yok iş arıyorum sürekli sizce işe girsem bi kaç gün geçtikten sonra bankaya gidip maaş gününe ödeme sözü versem falan saçma düşünüyorum belki ama bi çıkış yolu var mıdır?
  12. Respiky

Kız Çocuğu İsmi Önerileri

Sevdiğiniz, koymak istediğiniz veyahut hayatta karşınızda çıkan karakteri düzgün isim önerilerinizi bekliyorum
  13. Respiky

Hakkınızı Helal Edin.

Öyle. Kaybettik, Helal Etmeseniz'de olur artık bi önemi kalmayacak.
  14. Respiky

İş Yerim Hakkında Yardım Lazım

Rapor aldığım ve'ya iş yeri şefimden izin aldığım zaman bir "1" güne, üç "3" gün kesileceği söylenildi ve (Okudum, Anladım ve Kabul Ediyorum.) şeklinde imzalamışım. Yarın için işe mecburiyetten gidemeyeceğim ve sizce işe bir gün mü gitmemeliyim üç gün mü aynı parayı alıcaksam çalışmanın manaası yok
  15. Respiky

🔞 Artık Dayanamıyorum (+18)

Geçenlerde ''Kurye Nasıl Olabilirim?'' Başlığı adı altında konu açmıştım. Böyle bir yazı paylaşmıştım, Forum'da bu tarz rahatsız edici davranışlar sergilemek yasaksa özür dilerim. O gün ki yazıma bir kaç satır eklemek istiyorum. 14 Kasım 2021'de 18 Yaşıma Bastım. 15 Kasım 2021'de İlk İş Günüm...
  16. Respiky

En Absürt ''Miim''leri atıyoruz

Ben başlıyorum;
  17. Respiky

Kişisel Bilgilerim Ele Geçirilmiş Olabilir? Yardımınıza İhtiyacım Var.

Olayı üstükapalı bir şekilde anlatıcam gizli kalması benim kararım, varsayımlarından ya da kişiye karşı her hangi bir tutumlarımdan hiç bir şahıs etkilenmeyecektir. OLAY NEDİR? Olay; Hiç bir platformda kopyası olmayan sadece SD Card'ımda olan bi fotoğrafımın sosyal medyadan tanıştığım birinin...
  18. Respiky

İ3 7100+GTX 970 FiveM Darboğazı

19. Respiky

Amazon İndirim Kodu Olan Varmı ? Acil

Arkadaşlar Amazon'dan Ayakkabı Satın Alacağım Acil Olması Gerekiyor Rica Etsem Sizde Amazon İndirim Kodu Var İse Verebilirmisiniz Teşekkürler
  20. Respiky

Herkes Bilgisayar Masasını Atsın

Akakce, Epey, Cimri gibi sitelerde birçok ''Masa'' beğendim ama birçoğunda kararsız kaldım ve sinirlenip tüm seçtiğim Masaların sekmelerini kapattım buraya herkes kendi masasının linkini/fotoğrafını atarsa sevinirim güzel bi etkinlik tarzı IRL olur diye düşünüyorum
Top Bottom