Arama sonuçları: *

1. Z

Yazın girilecek iş yaş 16

16 yaşındayım yazın işe girmek istiyorum asgari ücret almak istiyorum yazın 3 ay civarı çalışıp bilgisayarımı yenileceğim nerelere girebilirim McDonalds falan oluyor mu?
  2. Z

Advanced Placement (AP) programı

Olay şu arkadaşlar Mehmet Pisak Anadolu Lisesi'nde okuyorum ve seneye nitelikli okul olacağız olmadan önce de 90 - 92 ortalama ile alıyorduk zaten neyse sorum bu değil okul bu sene 9. ve 10. sınıflar için AP programı açıyor ve ben 10. sınıfım bu program nedir falan detaylı bilgisi olanlarla bir...
  3. Z

Krav maga öğrenmek istiyorum

Krav maga öğrenmek istiyorum istanbulda yaşıyorum nereden öğrenebilirim ve sporla alakalı az biraz bigli verir misiniz? Gerçi ne kadar spor denir bilmem 1639265555 Krav maga nedir diye sorumu da alabilirsiniz öğrenebileceğim yeri bilmeyen arkadaşlar
  4. Z

Bynogame'de Vp fiyatları Blackfridayde indirime girer mi?

Bynogame'de Vp fiyatları Blackfridayde indirime girer mi?
  5. Z

Taşınıyorum ve çok sorum var

İstanbulda yaşayanlar ilçeleri bildiğinden daha iyi anlar şişli/ feriköyde oturuyorum 10. sınıfım bu yaz ümraniye çekmeceye taşınacağız Mehmet pisak anadolu kadar iyi ve güzel bir lise bulabilir miyim emin değilim ancak istanbul anadoluya gideceğim sanırım sorum şu 11. sınıfta sınıflar dağılcak...
  6. Z

Kapı anahtarı kırıldı yedek de yok

anahtar kırık yedek anahtar yok kapı kilidine anahtar nasıl yaptırabilirim (oda kapısı)
  7. Z

Nefret her şeyden nefret ediyorum.

Zorluklardan nefret ediyorum, beni seçim yapmaya zorluyorlar ve sürekli çözüldüklerinde yenilendikleri için Seçimlerden nefret ediyorum, ban yaşadığımı ve sorunlarımı hatırlattıjları için Üvey annemden nefret ediyorum, bana ve herkese ben çocujlara eşit davranırım derken kendi kızını bariz...
  8. Z

Erkeklerin oje sürmesi

İnternette baya aradım bulamadım net bir sonuç agalar erkeklerin oje sürmesi günah mı?
  9. Z

Shado0W0lf adlı mail fishing işlemi

üstte görünen nickli kişinin sürekli emailime girdiği gözüküyor tanımıyorum. Herhangi ismi bilinen bir hacker olabilir mi?
Geri