Bir kaç haftadır gözüme kestirmiştim çok güzel bir gülüşü vardı kızın hiç olmaz dediğim şey oldu aşık oldum kıza uzun uzadıya mesaj yazdım wpden ardından telide kapattım.çok yüksek ihtimalle red yiyceğim kızla hiç konuşmamız yok ama sürekli bakışıyorduk her neyse gece 1-2 gibi güncelliycem...
Beyler benim üni bartına çıktı ben en ucuz nasıl git gel yapabilirim.Haftasonları eve gelmek istiyorum ama otobüs ile git gel yaparsam 1500e patlar her hafta çok pahalı olur.
4 ay önce Sinerji'den Corsair Void Elite Wireless aldım gayet güzel kullanıyordum ama 4 gün önce kulaklığımın dongle apartarı kırıldı. İlk olarak Corsair globale yazdım ve bana şu anda Türkiye'ye ürün gönderemediklerini söylediler ve satıcı firma ile konuş dediler. Gittim Sinerji ile konuştum...
Ödül töreni için geri sayım başladı.Bugün saat 22.45 de tivubu spor youtube hesabından canlı olarak izleyebilirsiniz.
Bence ödülü Messi hak ediyor sonuçta dünya kupasında büyük bir başarı gösterdi.Sizin de yorumlarınızı alalım beyler.
Oyunu gamepass üzerinden oynuyorum yani ea play indirdim o şekil takılıyorum.Satın aldığım fifa pointler nereye gitti bilen var mı ya da nasıl kullanıcağımı bilen?
Netflix standart paketi almak istiyorum fiyatı şu an 150tl. Benle berabar 2 kişi daha gelirse ortaklaşa almak istiyorum. Düşünen varsa özelden yazabilir. Kişi sayısını bilerek az tuttum çünkü fazla kişi olunca sapıtılıyor genelde o yüzden 3 ortak olucak.
Beyler durup dururken operadan sesler geliyor açık herhangi bir şey yok ama bazen müzik bazen cs reload sesi gibi tuhaf tuhaf sesler geliyor,operayı kapıyınca düzeliyor.
Ne yapmam lazım?