Arama sonuçları: *

1. QuaiWaT

Hala google hesabımı alamadım. nasıl alabilirim?

arkadaşlar 2 haftadır google hesabımı geri almakla uğraşıyorum geri alamadım hala saolsun google gmaile mail yolluyor ama gmailim çalındı zaten cok zekiler. youtube kanalım vardı 2k abone ihlal yedirtmişler benim epic games steam origin ve daha bir çok siteye google hesabım / gmailim bağlıydı ve...
  2. QuaiWaT

googlenin tr serverinde ki destek ekibi numarası?

googlenin tr sunucusunda ki destek numarasını bilen varsa yazsın. (ücretli olmasın)
  3. QuaiWaT

google hesabım calındı kurtarırken kodu gmaile atıyor

arkadaşlar hesabım calındı hatta youtube kanalıma gta hile videosu bile atılmıs. kurtarmak istiyorum adam numarayı değişmiş epostaya kod atıyorum gmaile atıyor outlook hesabımda oysaki googlede var ama ona kod atmıyor. ona kodu nasıl atabilirim?
  4. QuaiWaT

throttlestop set multiplier çalışmıyor.

arkadaşlar throttlestop uygulamasında işlemci frekans ayarlamak istiyorum fakat set multipler çalışmıyor
  5. QuaiWaT

Pc de internet çok yavaş çalışıyor diğerlerine göre

arkadaşlar merhaba. evde 3 pc var 2 sinde internet sorunsuz saniyede 2 3 mb indirirken 3. sü 100 200 300kb hatta aarada 1 kb ye düşüyor ya da 0kb. bunun sorunu nedir? evde ne kadar internete bağlı cihaz varsa cıktım ama etki olmadı. internet 35mbps
  6. QuaiWaT

Hukuki anlamda yardıma ihtiyacım var ama yaşım kücük

selamlar instagramdan birinin yorumuna yanıt verdim ve dm e kadar konuyu götüren bir toxic ti. anama bacıma sövdü engelledi hatta fotoğraflarımı alıp beni tehdit etti. yasım kücük diye bir şey yapamıyorum ailemede söylemek istemiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. QuaiWaT

Büyük Dosya boyutu olan bir videoyu PC den PC ye nasıl aktarabiliriz?

arkadaşım bana video yolliyacak bunları nasıl hızlı bir şekilde bana göndere bilir?
Geri